Προς το περιεχόμενο

Ραντεβου στα τυφλα στο διαδικτυο!

πανος123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δηλ...δηλαδη....θες....να πεις.....οτι...η....

....η .....σχεση μου......με .....με την....αρκουδιτσα-ευα.....δεν.....εχει......κανενα..

κανενα....μελλον.......;;;;;;;;

earn ur shield boy, EARN IT:-D

-----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 12 : 46 : 28-----

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( οτι δεν θα γινω τελικα ποτε αστροφυσικος

τι κριμα, θα μπορουσα να σου μιλαω ωρες ολοκληρες για οριζοντες γεγονοτων,βαρυτικους φακους και διαφορα αλλα απιστευτα ομορφα σχεδον οσο τα ματια σου

2 σφουγγαριστρες και μια αντλια στο 3 παρακαλω:cry::-D:cry:

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μην λες:o:o

Μωρέ evaki και μεγάλες μπουκιές τρώω και λογάκια λέω αλλά άκουσε με...είναι προσωπική επιλογή του καθενός...Θέλει να εκφραστεί μέσω Internet...δικαίωμά του και ίσως να είναι μόδα και ίσως είναι κόλλημα και ίσως είναι ασφάλεια αλλά εδώ πολλές φορές δεν "πετυχαίνουν" τα ραντεβού στα "φανερά" ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ θα πετύχουν ?

Σπάνιο...:rolleyes:

Δημοσ.

ρε phsonia,χαλας το ροματζο αδερφε....ασε και το κουμανταρουμε το γκομενακι εδω με τον εκατομμυρια_φωνες..

εγω παλι θα ρωτησω κατι απλο.

ευα,ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηγες ταξιδι και που;

Δημοσ.
Μωρέ evaki και μεγάλες μπουκιές τρώω και λογάκια λέω αλλά άκουσε με...είναι προσωπική επιλογή του καθενός...Θέλει να εκφραστεί μέσω Internet...δικαίωμά του και ίσως να είναι μόδα και ίσως είναι κόλλημα και ίσως είναι ασφάλεια αλλά εδώ πολλές φορές δεν "πετυχαίνουν" τα ραντεβού στα "φανερά" ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ θα πετύχουν ?

Σπάνιο...:rolleyes:

κοιτα για τυφλα δεν ξερω αλλα το να γνωρισεις καποιον μεσω ιντερνετ και τα πραματα να εξελιχθουν σε σοβαρη σχεση οτι ειδους κι αν ειναι αυτη δλδ να μην παραμεινει στο σταδιο "ο ταδε ειναι ενα κοντακτ μου στο μσν" συμβαινει. δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι συχνο τετοιο φαινομενο αλλα επειδη συνηθως σου ερχεται απο κει που δεν το περιμενεις μην το αποκλειεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.
ρε phsonia,χαλας το ροματζο αδερφε....ασε και το κουμανταρουμε το γκομενακι εδω με τον εκατομμυρια_φωνες..

Sorry βρε αγόρι....B)Μαζί σου...άντε και αν πετύχει Κουμπαριάζουμε....

Δημοσ.

Poscaman ασε τον Αλετζο δωσε μας εσυ συμβουλες!!! Την εχεις ριξει εδω και καιρο την Ευα ειναι φανερο...

Επισης οι δημοσιες υπηρεσεις κλεινουν στις 3 αρα 1 με 1κ15 θα ειναι ολοι σπιτι.

Δημοσ.

λολ το καλοκαιρι που ηρθα στην ελλαδα για 20 μερες και πιο πριν ειχα παει τα τελη μαρτη στην ισπανια για 5-6 μερες μαδριτη και τολεδο:lol::lol::lol::lol:

εχει καμια σημασια. αν θες σου λεω και ποτε θα ξαναναπαω. μαλον τελη οκτωμβρη και το επομενο σκ μπορει καμια εκδρομουλα

Δημοσ.
Poscaman ασε τον Αλετζο δωσε μας εσυ συμβουλες!!! Την εχεις ριξει εδω και καιρο την Ευα ειναι φανερο...

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

ε

νταξει τωρα....

:o:o:o:o:o:o

Δημοσ.

δεν μασαμε απο τον ανταγωνισμο bro:-D

παιξε μπαλα man, u know professional courtesy:-D

Δημοσ.
απ'το στομα σου και στου λουσιφερ το αυτι.κι ο aledjo παρανυφακι

:lol::lol::lol::lol::lol:Γι' αυτό αξίζει να postάρεις

Μου φτιάνει η διάθεση.:-)

Δημοσ.
λολ το καλοκαιρι που ηρθα στην ελλαδα για 20 μερες και πιο πριν ειχα παει τα τελη μαρτη στην ισπανια για 5-6 μερες μαδριτη και τολεδο:lol::lol::lol::lol:

εχει καμια σημασια. αν θες σου λεω και ποτε θα ξαναναπαω. μαλον τελη οκτωμβρη και το επομενο σκ μπορει καμια εκδρομουλα

θα περιμενω να ακουσω στις ειδησεις για υπερπληρεις πτησεις της ολυμπιακης για βελγιο αυτο το σαββατοκυριακο...

<self thought>πρεπει να το χω.τοσα της εχω πει,του πουστη,πρεπει ηδη να με εχει ερωτευτει..να παω σημερα για δαχτυλιδι η να το αφησω για οταν γυρισει απο το ΣΚ?χμ...</self thought>

Δημοσ.
θα περιμενω να ακουσω στις ειδησεις για υπερπληρεις πτησεις της ολυμπιακης για βελγιο αυτο το σαββατοκυριακο...

<self thought>πρεπει να το χω.τοσα της εχω πει,του πουστη,πρεπει ηδη να με εχει ερωτευτει..να παω σημερα για δαχτυλιδι η να το αφησω για οταν γυρισει απο το ΣΚ?χμ...</self thought>

καλα θα ποσταρω φωτο μου να τρομαξουν ολοι να φυγουν :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...