million_voices Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 και τωρα που προλαβαμε και μπηκαμε ολοι μεσα,δεν κλειδαμπαρωνουμε κιολας να ειμαστε ενταξει;;; ε,τι λετε; κατσε να μας πει κανα καλο tip ο ποιητης
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ρε aledjo,λυπησου μας κι εμας τα μπακουρια....δωσε καμμια συμβουλη στο λαο σου....
million_voices Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ρε aledjo,λυπησου μας κι εμας τα μπακουρια....δωσε καμμια συμβουλη στο λαο σου.... δηλωνω fan οποτε δικαιουμαι πρωτος μια killer εισαγωγικη ατακα απο τον cyberlover ποιητη
antonl Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ρε aledjo,λυπησου μας κι εμας τα μπακουρια....δωσε καμμια συμβουλη στο λαο σου.... το "αισθημα" σε ευχαριστει...[...] Πέφτεις σε αντιφάσεις εσύ.
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 οχι ρε.μπακουρι ειμαι.απλα εχω φτιαξει ενα ιδεατο "αισθημα" για να μην φαινομαι αποτυχημενος και κατεστραμενος!!!!!
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 μπορει να χωρισε ρε συ και να ψαχνει για λιγη τρυφεροτητα
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 πφφφφφ. αφου εγω θελω την αρκουδιτσα μου.... Λ ||
phsonia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ήσαστε απίστευτοι ομαδικώς:shifty: Ξυπνήστεεεεεεε....... Η ΖΩΗ είναι αλλού....τα έχει με άλλον/η.....και τα σχετικά. Μη συνοστίζεστε, σε όλους θα συμβεί....αλλά όχι μέσω cyber!!!
million_voices Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 πφφφφφ. αφου εγω θελω την αρκουδιτσα μου.... Λ || δεν εχεις καμμια τυχη, ελαβα pm απο τον cyberΖουαν και i ll put it to the test εεεε ανωθεν κοπελια τι σκεφτεσαι οταν εισαι μονη σε μια παραλια και κοιτας τα αστρα?
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ήσαστε απίστευτοι ομαδικώς:shifty:Ξυπνήστεεεεεεε....... Η ΖΩΗ είναι αλλού....τα έχει με άλλον/η.....και τα σχετικά. Μη συνοστίζεστε, σε όλους θα συμβεί....αλλά όχι μέσω cyber!!! μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μην λες:o
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 δηλ...δηλαδη....θες....να πεις.....οτι...η.... ....η .....σχεση μου......με .....με την....αρκουδιτσα-ευα.....δεν.....εχει......κανενα.. κανενα....μελλον.......;;;;;;;;
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 δεν εχεις καμμια τυχη, ελαβα pm απο τον cyberΖουαν και i ll put it to the test εεεε ανωθεν κοπελια τι σκεφτεσαι οταν εισαι μονη σε μια παραλια και κοιτας τα αστρα? :-(:-(:-( οτι δεν θα γινω τελικα ποτε αστροφυσικος -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 12 : 40 : 01----- δηλ...δηλαδη....θες....να πεις.....οτι...η.... ....η .....σχεση μου......με .....με την....αρκουδιτσα-ευα.....δεν.....εχει......κανενα.. κανενα....μελλον.......;;;;;;;; κατσε βρε αμεσως ψαρωσες, ακους τι σου λενε οι αλλοι φημες ειναι αυτα:lol::lol:
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ουφ.....(σκουπισα κι ενα δακρυ) πλεον μπορω να φαω το μεσημερι.... (το κερατο,ποτε κλεινουν οι δημοσιες υπηρεσιες;;;θελω να κανω δουλεια και περιμενω τους Δημοσιους...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.