jimdemet Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 εχω στην κατοχη μοθ ενα wag354g modem router.θελω να μεταφερω ασυρματα internet σε ενα αλλο σημειο του σπιτιου μου αλλα για να μην τρεχουν καλωδια γινετε να βαλω ενα wrt54gc που εχει ενασ φιλοσ να το κανω access point και να παρω απο αυτο καλωδιο δυκτιου που θελω.το modem στο ενα δοματιο και το αλλο μηχανακη σε αποσταση να περνει το σημα και να το παιρνω μεσς καλοδιο.βασικα για ενα xbox και ενα dreambox θελω να δινς σημα μεσω ethernet σας ευχαριστω πολυ
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 αν το wrt54g παιζει σαν repeater δηλαδη να πιασει απο το wag354 το σημα και να το δωσει μετα ειτε με καλωδιο ειτε wireless τοτε θα παιξει.θα πρεπει να παιζει ειτε σαν repeeater ειτε σαν wds ειτε σαν wireless bridge.με τα κανονικα firmware χλωμο να γινεται αυτο.ξερω ομος οτι με κατι πειραγμενα tomatoe firmware κανεις τα παντα.
jimdemet Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστω για απαντηση σου.πρεπει να βρω κατι ομως γιατι με βλεπω κομματια να το κανω απο τα νευρα μου στο τελος.ψαχνο γενικα και ειπα μηπως καποιοσ εδω ηξερε κανενα κολπο να γινει
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 google it.δνε ξερω κατι αλλο.ψαξε για tomatoe firmware η γενικα firmwares φορ wrt54g .η γενικα wrt54 as repeater και θα βρεις.απλα θελει λιγο ψαξιμο και να βρεις τι σε βολευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.