Προς το περιεχόμενο

καινούργιο κουτί έως 1100 το πολύ.....

allucard7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά.αύριο το πολύ μεθαύριο πάω για καινούργιο pc. Δυστηχώς δεν γνωρίζω αρκετά και έχω καταλήξει μόνο στην οθόνη...θα διαθέσω στο σύνολο γύρω στα 1300 ευρώ..280 η οθόνη, οπότε αν μπορείτε θα ήθελα να μου προτείνεται ένα κουτί γύρω στα 1000 με 1100 ευρώ το πολύ..πληκτρολόγιο, ποντίκι και ηχεία δεν χρειάζομαι..θέλω να παίζω άνετα pro και manager..ταινίες, ίντερνετ, μουσική και κανά πρόγραμμα στυλ autocad... Παρακαλώ βοηθήστε... ευχαριστώ..

-----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 04 : 48 : 24-----

α ξέχασα..μου ήρθε χθες ένα φυλλάδιο από ένα μαγάζι που μου φάνηκε αρκετά καλό..είναι κοντά στο σπίτι μου (κολωνό) και έχει σάιτ http://www.hnm.gr Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά και πείτε μου την άποψη σας..

Δημοσ.

Γεια χαρά πατριώτη.

Γενικά τα έτοιμα συστήματα δεν προτιμόνται.

Επίσης αν οι gaming απαιτήσεις σου περιορίζονται σε Pro και Manager, θα μπορούσες να κάνεις μια ικανοποιητική σύνθεση με πολύ λιγότερα χρήματα.

Δημοσ.

γεια σου φίλε..γενικά θα ήθελα ότι καλύτερο μπορώ να πάρω σε αυτά τα χρήματα..τώρα από παιχνίδια αυτά ξέρω και μου αρέσουν..αλλά από μεθαύριο θα ασχοληθώ σίγουρα περισσότερο..αφού με το αρχαίο pc που έχω τώρα δεν μπορώ να παίξω πραγματικά τίποτα..(pentium 3 στα 800 και τέτοια φάση..)

Δημοσ.

Στην σύνθεση που υπάρχει στο 2ο post του thread που αναφέρει ο gusteg, θα πρόσθετα μόνο άλλα 2GB RAM και θα άλλαζα το κουτί με κάποιο μεγαλύτερο/του γούστου μου.

Κατά τη γνώμη μου έχει το καλύτερο δυνατόν value/money γι αυτά που ζητάς και δε χρειάζεται να προσθέσεις/αλλάξεις κάτι. Εκτός αν υπάρχουν εφαρμογές που χρησιμοποιείς (πχ autocad) που εκμεταλλεύονται τετραπύρηνους επεξεργαστές. Ή αν ενδιαφέρεσαι για o/c οπότε θα μπορούσες να πάρεις κάποια άλλη ψύκτρα για τον επεξεργαστή και ταχύτερες (1066) μνήμες.

Δημοσ.

βασικά έχω διαβάσει τόσα πολλά στα φόρουμ που περισσότερο έχω μπερδευτεί...θα ήθελα όποιος μπορεί να μου βγάλει την καλύτερη δυνατή σύνθεση που θεωρεί στα 1000 με 1100 ευρώ..υπολογιστή αλλάζω πολύ σπάνια οπότε θέλω ότι καλύτερο γίνεται σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

Βάζεις ένα κουτί της αρεσκείας σου κι είναι έτοιμος.

Σαν απόδοση πάντως δε θα χει καμία σημαντική διαφορά απ την προηγούμενη σύνθεση.

Προσπάθησα να χωρέσω κι έναν Volociraptor HDD αλλά δε μου βγήκε.

plaisiocomputers1222872qy8.jpg

Δημοσ.

αν εχεις αποφασισει οτι τοσα θες να δωσεις (και οχι λιγοτερα) αυτα που σου ειπε ο antonl ειναι αψογα.

Δημοσ.

+1 στον antonl,δεν νομίζω πως έχεις πολλές καλύτερες επιλογές.

Η μόνη εναλλακτική που μπορώ να προτείνω είναι να βάλεις ένα E8500 κάπου στα 150? και και με τα λεφτά που γλιτώνεις χώνεις καναν σκληρό επιπλέον,ή ανεβάζεις το budget για το κουτί. (ή στη τελική τα βάζεις στην άκρη :P)

Δημοσ.

φίλε antonl σε ευχαριστώ πολύ!τη σύνθεση αυτή από που την έφτιαξες?επίσης αν χρειασεί να κόψω λιγα χρήματα τι προτήνεις?να βάλω τον 8600 που είναι φθηνότερος και ποιο γρήγορος? ή να πάρω κάποια άλλη μητρική γύρω στα 120 ευρώ? Σας ευχαριστώ όλους και πάλι...

-----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 04 : 31 : 40-----

Επίσης για τη ram που είπε ο Spartacos της corsair και είναι στα ίδια χρήματα τι λες?

Δημοσ.

Αν σκέφτεσαι να κόψεις χρήματα και πρόκειται να πας στον 8600 θα ήθελα να σε πληροφορήσω οτι μπορείς να κόψεις ακόμα πιο πολλά (62 ή 79) και να πας σε 8500 ή 8400 αντίστοιχα.

Και τους 2 μπορείς να τους κάνεις γρηγορότερους από τον 8600 μέσα σε 20".

Όσον αφορά τις μνήμες, όποιες και να πάρεις είναι πολύ καλές.

Δημοσ.

Η σύνθεση είναι από το Πλαίσιο.

Ο 8600 είναι 5% ταχύτερος και 40% ακριβότερος από τον 8500. Οπότε θα λεγα ότι συμφέρει καλύτερα ο 8500. Δε νομίζω να καταλάβεις ποτέ τη διαφορά στις επιδόσεις.

Η deluxe σε σχέση με την απλή P5Q το βασικό που προσφέρει είναι η δυνατότητα για τριπλό Crossfire, που κατά πάσα πιθανότητα δε θα χρειαστείς.

Θα συμφωνήσω με τον phanispal για τις μνήμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...