Προς το περιεχόμενο

HOL απενεργοποίηση

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις θέλω να κάνω. Έχω douple-play lite απ' την HOL που ενεργοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2008 (φέτος δλδ). Θέλω να κάνω αίτηση για να μου απενεργοποιήσουν την σύνδεση γιατί θέλω να μετακομίσω και στο καινούριο σπίτι δεν θέλω να έχω κάποια σύνδεση. Πόσο θα μου στοιχήσει η διακοπή τώρα (πριν δηλαδή συμπληρώσω 1 χρόνο σύνδεσης), σε πόσο καιρό θα απενεργοποιηθεί η σύνδεση και μετά την διακοπή θα παραμείνει η γραμμή στον ΟΤΕ ή θα κοπεί εξ' ολοκλήρου; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

-----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 10 : 49 : 27-----

Δεν ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό που ρωτάω;

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι νομίζω να επικοινωνήσεις με την HOL. Απόσο ξέρω υπάρχει ένα τέλος 60-70Ε για την απενεργοποίηση μέσα στο 1ο χρόνο.

Δημοσ.

ok. Έστω αυτό μου είναι αρκετό σαν απάντηση. Σ' ευχαριστώ!

Δημοσ.

A , επιστρέφεις και το modem.

Εάν δεν μπορούν να σου κάνουν άμεσα τη διακοπή και φύγεις από το σπίτι, ζήτα να σου κάνουν φραγή....

Δημοσ.

Καλύτερα ρώτα όλες τις λεπτομέρειες στη HOL κατευθείαν γιατί από ό,τι έχω καταλάβει οι ταρίφες είναι διαφορετικές ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική που ίσχυε όταν έγινε η σύνδεσή σου. Εγώ κάποτε ρώτησα για τα ακυρωτικά (πληροφοριακά) και αφού κοίταξε πότε συνδέθηκα μου λεει "για εσάς ισχύουν 54 ευρώ ακυρωτικά". BTW κι εγώ φεβρουάριο 2008 συνδέθηκα.

Δημοσ.

Πολυ μουφα η ΗΟL παντως.....καθομαι και πληρωνω 18? το μηνα για 24Μbps υποτιθεται και οποτε κανω τεστ για την ταχυτητα δεν μου δινει πανω απο 3 !!!!

Μου φαινεται θα φαει πορτα η ΗOL

Δημοσ.
Πολυ μουφα η ΗΟL παντως.....καθομαι και πληρωνω 18? το μηνα για 24Μbps υποτιθεται και οποτε κανω τεστ για την ταχυτητα δεν μου δινει πανω απο 3 !!!!

Μου φαινεται θα φαει πορτα η ΗOL

Πολύ απόλυτο σε βρίσκω...πρώτον καμία εταιρία δεν εγγυαται καμία ταχύτητα, ούτε καν o OTE τα 2mb του ConnX (πόσο μάλλον τα 24), όλες λένε έως τόσο. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 6139/1012 με 6άρα, δεν βγαίνω όμως να πω πόσο σούπερ είναι η HOL η πόσο σκ*τά είναι οι άλλοι γιατί αυτό εξαρτάται από 100 παράγοντες. Αν αύριο πχ δεν μπαίνει καν στο ιντερνετ, πάλι δεν θα πω πόσο σκ*τά είναι η HOL. Shit happens...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...