fotisnafplion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας. Εχω χασει το cd της μητρικης μου p5e και δεν ξερω ποιους drivers χρειαζομαι για να εγκαταστησω μετα το format και πως θα τους βρω. Μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω? Εχω το βιβλιαρακι της(user guide) αλλα δεν ξερω που πρεπει να κοιταξω για να βρω ποιο ακριβως μοντελο p5e ειναι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Google -> P5E -> Πρωτο αποτελεσμα...http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1873&modelmenu=1 Κλικ εκει που λεει Download, επιλεγεις λειτουργικο και ειναι ΟΛΑ μπροστα σου... Δηλαδη ποσο στο πιατο πια?
soulnick Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 νομιζω πως μπορεις να δοκιμασεις και το Liveupdate. το ειχα κανει σε μια παμπαλαια μητρικη της msi κι επιασε!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Γκουχ αν δεν εχει το προγραμμα για το Live Update ομως πως θα το κανει?
fotisnafplion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ok ευχαριστω.. το βρηκα πριν απο λιγο. ευχαριστω και παλι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.