Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα ήχου;

markgio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Προσπαθώ να βάλω ενα μικρόφωνο όμως αυτό δεν δουλεύει με τίποτε. Μιλάμε για οποιοδήποτε μικρόφωνο. Η μητρική ειναι η M2NPV-VM της ASUS. (εννοείται πως δεν ειναι κλικαρισμένο το mute.. έτσι; )

κάποια ιδέα κανείς για το τι μπορεί να συμβαίνει;

ευχαριστώ

Δημοσ.

το μικροφωνο το εχεις βαλει στη ροζ θυρα? αν θυμαμαι καλα, πηγαινε και στο κοντρολ πανελ στους ηχους και επελεξε εκει που λεει για mic το μικροφωνο σου.

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη εχω την ιδια μητρικη (στο κοκκινο λινκ της υπογραφης μου για περισσοτερα), κανε το εξης:

ΔΙπλο κλικ στο εικονιδιο ηχου στη taskbar -> Στο παραθυρο που ανοιγει: Επιλογες -> Ιδιοτητες -> Επελεξε το SoundMax HD Audio I -> Μολις το επιλεξεις θα ειναι επιλεγμενη απο κατω η 'Ηχογραφηση' -> Κλικ στο ΟΚ.

Στο παραθυρο που θα ανοιξει βεβαιωσου οτι ειναι επιλεγμενο (με τικ κατω κατω) το 'Μικροφωνο' και οχι η 'Εισοδος γραμμης' (μπλε θυρα).

• Moderators
Δημοσ.

Και εννοειται οτι στο SoundMax Audio O -οχι στο I- (αφου τσεκαρεις το μικροφωνο και κανεις κλικ στο οκ) δεν βρισκεται σε σιγαση και η μπαρα ειναι στο μεγιστο δυνατο, ετσι?

Δημοσ.

1.μια και ο φίλος έχει την ίδια mobo , κατ αρχήν το βάζουμε στη ροζ υποδοχή και δεύτερο, μόλις το συνδέσεις σε ρωτάει τι συσκευή θέλεις να συνδέσεις... οκ;

2. εννοείται οτι εκεί που λες δεν είναι στην σίγαση... γιαυτό μούρχεται να σκάσω...

Ο νους μου πάει.. μήπως απο κάπου διορθώνουμε κάποια τιμή.. και αν ναι, απο που;;

πάντως.. σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.

• Moderators
Δημοσ.

Δε ξερω, ναι σε ρωταει τι ειναι οταν το συνδεεις και προφανως επιλεγεις το σωστο :P

Και ναι, τη ροζ θυρα το συνδεουμε αλλα και στη μπλε ισως δουλεψει (εμενα το μικροφωνο δουλευει παντως, εξαλλου και η μπλε 'εισοδος σηματος ειναι'. Αρκει να την ενεργοποιησεις απο τις επιλογες).

Τωρα απο κει και περα τι να σου πω δε ξερω... :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...