Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε Toshiba Satellite P300-133

Mestik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Πριν από περίπου ένα μήνα αγόρασα έναν Toshiba Satellite P300-133 με Vista Home Premium. Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ το εξής πρόβλημα, όταν αφήνω το pc αχρησιμοποίητο για κάποιο χρονικό διάστημα αντί να τρέξει το screen saver, η οθόνη γίνεται μαύρη ενώ το pc φαίνεται να δουλεύει. Όταν προσπαθώ να βγω από εκεί (κουνώντας το ποντίκι) το pc δεν αποκρίνεται και η μόνη λύση είναι να τον κλείσω και να τον ξανανοίξω. Γνωρίζω ότι υπήρχε κάποιο παρόμοιο bug με τα vista αλλά ξέρω ότι λύθηκε με τα service pack 1 τα οποία και διαθέτω. Τέλος παρατηρώ και κάτι άλλο, ενώ απενεργοποιώ το pc αυτό μετά από κάποιο διάστημα εκκινεί μόνο του!!!

Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

μηπως εχεις πανω στο λαπτοπ κανενα ποντικι συνεδεμενο και ταυτοχρονα καμια επιλογη στο ΒΙΟς παραξενη;επειδη η τοσιμπα τροφοδοτει τις θυρες usb ακομα και οταν ειναι κλειστος ο η/υ

μηπως με καμια κινηση 'ξυπνα';

οσο για το 1ο προβλημα δεν ξερω, εχω το ιδιο λαπτοπ αλλα ποτε αναλογο προβλημα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Για το πρώτο πρόβλημα σε πρώτη φάση απενεργοποίησα το screen saver για να δω αν όντος το πρόβλημα δημιουργείται από αυτό.

Για το δεύτερο πρόβλημα ψάχνοντας στο bios βρήκα την επιλογή Wake – up on LAN η οποία ήταν [Enabled]. Πιστεύω ότι η εκκίνηση οφείλεται σε αυτή την επιλογή μιας και συμβαίνει όταν έχω το καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο.

Δημοσ.

πολυ πιθανο, εγω ειχα καποτε αντιστοιχο προβλημα ,οποτε χτυπουσε το τηλ του σπιτιου ανοιγε ο η/υ μου. μιλαμε τωρα για τα πετρινα χρονια της 56ρας συνδεσης.

δες αν φταιει αυτο και ενημερωσε μας!

Δημοσ.

Για το 2ο την βρήκες την λύση.Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε αυτό.

Για το 1ο θέμα τώρα για κοίταξε τις ρυθμίσεις κατανάλωσης ενέργειας και των Σβήστα και εκείνο που έχει η Τοσίμπα.Νομίζω κάτι εκεί πρέπει να φταίει.

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.

Πριν από περίπου ένα μήνα αγόρασα έναν Toshiba Satellite P300-133 με Vista Home Premium. Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ το εξής πρόβλημα, όταν αφήνω το pc αχρησιμοποίητο για κάποιο χρονικό διάστημα αντί να τρέξει το screen saver, η οθόνη γίνεται μαύρη ενώ το pc φαίνεται να δουλεύει. Όταν προσπαθώ να βγω από εκεί (κουνώντας το ποντίκι) το pc δεν αποκρίνεται και η μόνη λύση είναι να τον κλείσω και να τον ξανανοίξω. Γνωρίζω ότι υπήρχε κάποιο παρόμοιο bug με τα vista αλλά ξέρω ότι λύθηκε με τα service pack 1 τα οποία και διαθέτω. Τέλος παρατηρώ και κάτι άλλο, ενώ απενεργοποιώ το pc αυτό μετά από κάποιο διάστημα εκκινεί μόνο του!!!

Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ πολύ

Θα σε στεναχωρήσω αλλά τα Βίστα δεν είχαν ποτέ κάτι τέτοιο.

Το ποιό πιθανό είναι να έχεις τπτ ρυθμίσεις το ΒΙΟΣ ή γενικά στις ρυθμίσεις της Toshiba.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...