nhn Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 εχω τελλας χωρις παγιο οτε και απο την παρασκευη 26-09 δεν εχω τηλεφωνο στο σπιτι ενω το ιντερνετ δουλευει με επανεκινησεις που και που. οταν με παιρνουν τηλεφωνο δειχνει οτι χτυπαει αλλα στο σπιτι το τηλεφωνο ειναι νεκρο! η τελλας μετα απο 4 μερες μου λενε οτι το προβλημα ειναι του οτε και περιμενω 2 μερες τον οτε να το φτιαξει χωρις να εχει φτιαχτει ακομα!!!τελος παντων το ερωτημα μου ειναι το εξης!αφου καλει οταν με περνουν τηλεφωνο ζητησα απο την τελλας να μου κανουν εκτροπη τα τηλεφωνηματα μου σε αλλο νουμερο και η απαντηση τους ηταν αρνητικη. γιατι δεν μπορει η τελλας να μου δρομολογησει τα τηλεφωνα σε αλλο αριθμο ??? μου λενε βλακειες η δεν γινεται αραγε???thnxs for your interest. -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 07 : 19 : 58----- καμια ιδεα κανεις? -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 11 : 57 : 12----- καμια ιδεα κανεις?
million_voices Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ρε φιλε μαμωσταυρησε τους στον ΟΤΕ να σου φτιαξουν το τηλεφωνο αν θες βοηθεια στο υβρεολογιο ανοιξε τοπικ και θα help ολοι χαλαρα
nhn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ρωτησα οτετζη τι γινεται και μου ειπε οτι ειναι μεγαλη βλαβη πρεπει να σκαψουν.εγω αυτο που ζηταω απο την τελλας ειναι μια μαμημενη εκτροπη να μου κανουν αλλα τιποτα δεν μπορουν λενε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.