Προς το περιεχόμενο

αρχεια rar!

klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια μπορει να μου πει κανεις τι στο καλο ειν'αυτα τα αρχεια rar και δεν μου τα παιζει ο υπολογιστης?κατεβαζω απο rapidshare καποια αλμπουμ απο συγκροτηματα τα οποια ειναι σε αρχειο rar και δε μου τα παιζει ο υπολογιστης...ξερει κανεις κανα προγραμμα για να μετατρεπω αυτα τα αρχεια σε αλλη μορφη ετσι ωστε να μου τα παιζει...ποια θα μπορουσε να ειναι η λυση?

Δημοσ.

Χρειάζεσαι το Winrar ή το (δωρεάν) 7z για να τα ανοίξεις και να αποσυμπιέσεις το περιεχόμενό τους στο σκληρό δίσκο. Αυτό σε ενδιαφέρει (το περιεχόμενο) και όχι η μετατροπή τους σε άλλο τύπο αρχείων, η οποία δεν έχει νόημα.

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε παιδια μπορει να μου πει κανεις τι στο καλο ειν'αυτα τα αρχεια rar και δεν μου τα παιζει ο υπολογιστης?κατεβαζω απο rapidshare καποια αλμπουμ απο συγκροτηματα τα οποια ειναι σε αρχειο rar και δε μου τα παιζει ο υπολογιστης...ξερει κανεις κανα προγραμμα για να μετατρεπω αυτα τα αρχεια σε αλλη μορφη ετσι ωστε να μου τα παιζει...ποια θα μπορουσε να ειναι η λυση?

Τα αρχεία .rar είναι συμπιεσμένα αρχεία - όπως τα .zip. Είναι η πλέον διαδεδομένη μορφή αρχείων στο internet.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το 7-zip, ένα δωρεάν πρόγραμμα αποσυμπίεσής τους ή το επίσημο WinRAR (επί πληρωμή) με το οποίο μπορείς και να δημιουργήσεις αρχεία .rar

(γμτ, με πρόλαβε ο accipio)

Δημοσ.

οκ guys ευχαριστω για την απαντηση...ηταν πολυτιμη επειδη εχω πολυ υλικο σε αρχεια rar και δεν ηξερα πως να τα αποσυμπιεσω για να αξιοποιησω το περιεχομενο...(μ'αρεσε η διακριση μορφης - περιεχομενου!)

Δημοσ.

Και για οποιαδήποτε κατάληξη αρχείου που δεν ξέρεις τι να την κάνεις FILExt.

Δώσε την κατάληξη και θα δεις τι στα κομμάτια είναι και πως να την διαχειριστείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...