Προς το περιεχόμενο

χιονια στην tv

xaritos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η τηλεοραση μ εχει πολλα 'χιονια' το διαμερισμα ειναι υπογειο και εχω εσωτερικη κεραια πως μπορω να λυσω το προβλημα να εχω καθαρη εικονα γιατι κανενα καναλι δν παιζει καθαρα με εναν ενισχυτη σηματος θα λυθει??

Δημοσ.
η τηλεοραση μ εχει πολλα 'χιονια' το διαμερισμα ειναι υπογειο και εχω εσωτερικη κεραια πως μπορω να λυσω το προβλημα να εχω καθαρη εικονα γιατι κανενα καναλι δν παιζει καθαρα με εναν ενισχυτη σηματος θα λυθει??

Θα πρέπει να αγοράσεις εξωτερική κεραία + καλώδιο και να την τοποθετήσεις στην ταράτσα.Εύκολο είναι,κοιτάς και τις άλλες (ομοειδείς) κεραίες πού προσανατολίζονται και στρίβεις και τη δικιά σου κατα κει...

Υ.Γ.Μην χαλάσεις λεφτά για ενισχυτή της εσωτερικής.

Δημοσ.

Με μια εσωτερική κεραία με ενισχυτή σήματος, ίσως δεις κάποια βελτίωση.

Μόνο με δοκιμή θα το δεις (αν έχει καποιος γνωστός).

Αν και για υπόγειο δεν νομίζω.

Εγώ σε πρώτο όροφο έβλεπα σχετικά καλά με μια εσωτερική κεραία της Philips με ενισχυτή, αλλά η κεντρική εγκατάσταση κεραίας ήταν κώλος για αυτό χρησιμοποιούσα εσωτερική.

Όταν άλλαξα σπίτι και ο ηλεκτρολόγος που είχε φτιάξει την εγκατάσταση της κεντρικής κεραίας δεν ήταν μαλάκας κατάργησα όλες τις εσωτερικές.

Η σωστή λύση είναι εξωτερική κεραία (ίσως και με ενισχυτή).

Δημοσ.

Στο υπογειο και εγω δε νομιζω οτι θα πιανεις καλα ετσι και παρεις εσωτερικη κεραια με ενισχυτη. Και εγω στον πρωτο μενω και στη κουζινα εχουμε μια 14αρα με εσωτερικη κεραια (Philips) με ενισχυτη καποια καναλια τα πιανει καπως καλα (alpha, star, ant1, net) καποια ομως (mega, ET1) χαλια Βεβαια βλεπεις ομως εαν τη θες για κυρια τηλεοραση αυτη που εχεις το καλυτερο πιστευω θα ηταν να αγορασεις μια εξωτερικη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...