Προς το περιεχόμενο

Πληρωμή για MyTv

alex2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Παλαιότερα είχα λογαριασμό στο MyTv έτσι ώστε να βλέπω Ελληνικά κανάλια (κυρίως οι αγώνες με ενδιαφέρουν).

Τώρα μπαίνω στο site τους και δεν μπορώ να βρω πουθενά την δυνατότητα πληρωμής, παρά μόνο ένα link που λέει "Δωρεάν δοκιμή".

Μάλλον οι τύποι δεν θέλουν χρήματα καθώς τους έχω στείλει και mail και δεν μου έχουν απαντήσει τίποτα.

Μήπως μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα link για το πως να κάνω αυτήν την δαιμονισμένη πληρωμή?Γιατί έχουμε και την ομαδάρα το βράδυ, μην δω τον αγώνα από τις δωρεάν άθλιες υπηρεσίες!!

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους,

Παλαιότερα είχα λογαριασμό στο MyTv έτσι ώστε να βλέπω Ελληνικά κανάλια (κυρίως οι αγώνες με ενδιαφέρουν).

Τώρα μπαίνω στο site τους και δεν μπορώ να βρω πουθενά την δυνατότητα πληρωμής, παρά μόνο ένα link που λέει "Δωρεάν δοκιμή".

Μάλλον οι τύποι δεν θέλουν χρήματα καθώς τους έχω στείλει και mail και δεν μου έχουν απαντήσει τίποτα.

Μήπως μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα link για το πως να κάνω αυτήν την δαιμονισμένη πληρωμή?Γιατί έχουμε και την ομαδάρα το βράδυ, μην δω τον αγώνα από τις δωρεάν άθλιες υπηρεσίες!!

Ευχαριστώ

http://www.grlive.tv ;)
Δημοσ.

Βρε παλικάρι μου γιατί μου στέλνεις άκυρο link?

Σου είπε κανείς πως θέλω γκόμενα? Θέλω υπηρεσία TV και μάλιστα την συγκεκριμένη που ζητάω.

Παρεμπιπτόντως γράφτηκα σε άλλη υπηρεσία, καθώς οι τύποι από το MyTv με έχουν γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι, μετά από δύο email.

Δημοσ.

το παλικάρι σου έστειλε το σωστό link αλλά πολλές φορές δεν μπαίνει. πρέπει να μπείς απο το dating για να βάλεις μονάδες.

πες μου σε παρακαλώ που γράφτηκες γιατί με ενδιαφέρει και μένα να βρω από κάπου αλλού.

Δημοσ.

Αυτό δηλαδή είναι για το MyTv?Αν ναι με συγχωρείται, λάθος!

Εγώ γράφτηκα στο http://www.greekiptv.com το οποίο όμως δεν έχει SuperSport1 και Filmnet όπως το MyTv. Αλλά έχει όλα τα υπόλοιπα ελληνικά κανάλια.

Δεν θα έλεγα πως το προτιμώ, αλλά με τους άλλους τύπους δεν έβγαζα άκρη.

Δημοσ.

Το mytv είναι το link που σου έδωσε το παλικάρι πιο πάνω εκεί που γράφτηκες εσύ είναι άλλη υπηρεσία.Μερικές φορές δεν μπαίνει στο link εγώ πρέπει να αλλάξω την ip μου σε μια ip άλλης χώρας για να μπω.

Δημοσ.

To ξέρω ότι γράφτηκα σε άλλη υπηρεσία.

Καλά ότι να'ναι είναι!!

Το site που μου έδωσε το παλικάρι δεν μπαίνει πλέον, μου απάντησαν με mail και με παρέπεμψαν στο http://www.welovegr.com/ το οποίο όμως επανειλημμένα πετάει exception στην σύνδεση με την ΒΔ :P.

Καλά κρασιά, σιγά μην δώσω έστω και ένα ? σε αυτούς τους τύπους.

Άσε που το mail που μου απάντησαν είναι αυτόματο και μου έχει έρθει 5 φορές:mad:.

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Δημοσ.

alex2005 μένεις Ελλάδα?

Eπειδή είχα την εντύπωση πως η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους είναι εκτός συνόρων...

Δημοσ.
alex2005 μένεις Ελλάδα?

Eπειδή είχα την εντύπωση πως η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους είναι εκτός συνόρων...

Αγγλία είμαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...