Eniac Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 εχω αγορασει τον υπολογιστη μου εδω και ενα μιση χρονο .Ειναι ενα fujitsu siemens laptop και εχω για καρτα γραφικων την ati x1800 mobility radeon.Το θεμα ειναι οτι οταν προσπαθω να εγκαταστησω καινουργιο driver ( απο το σαιτ της ατι) στο ινσταλ μου βγαζει οτι δεν γινετε να εγκατασταθει.Ποιο ειναι το προβλημα ?
tectonator Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Διάβασε εδώ! Κατάρα στην ATI και στους laptop manufacturers!!! :devil: P.S. Κατάρα επίσης και στους wow gold sellers!!!!
the_valliant Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ με άλλο μοντέλο του ίδιου κατασκευαστή με το δικό σου. Η λύση ήρθε... εξ Ολλανδίας και είναι κουφή αλλά και άπαιχτη. Πράγματι η ΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ενημερωμένους οδηγούς για φορητούς, ενώ οι εταιρίες που κατασκευάζουν φορητούς δεν προσφέρους υποστήριξη στον τομέα αυτό επίσης. Τι κάνεις λοιπόν; Παίρνεις τον driver που είναι για την desktop έκδοση της κάρτας γραφικών σου (τον generic Catalyst δηλαδή) και τον μετατρέπεις σε mobility !!! Πως γίνεται αυτό; Με το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ προγραμματάκι "Mod Tool 3" του Ολλανδού Padje. Το έχω κάνει, είναι δοκιμασμένο και αποτελεσματικό! Ψάξε να το βρεις ως DHModTool, αφού το διαθέτει μέσω του site Driver Heaven (DH).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.