Anubis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δυνατο επεισοδιο Στηριζω την εκδοχη οτι κανενας στην λιστα δεν ειναι ο Red john και οτι η λιστα ειναι planted.
TheELF Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Δυνατο επεισοδιο Στηριζω την εκδοχη οτι κανενας στην λιστα δεν ειναι ο Red john και οτι η λιστα ειναι planted. Το γέλιο εδώ είναι ότι ο jane έκανε μόνος του μια λίστα και ο red john έκανε τον mentalist στον mentalist(τον ψυχολόγησε δηλαδή) και του είπε ποιους διάλεξε.Δηλαδή το Planted δεν κολλάει εδώ. Δεν μας λένε αν συμπίπτουν αυτές οι δύο λίστες ή όχι... Ε,φάκ,εγώ έβαλα πάντως σπόιλερς.... Επεξ/σία 11 Μαΐου 2013 από TheELF
Anubis13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δεν το ειπα σωστα. Οτι δειχνει στην Lisbon την λιστα του red john χωρις να επιβεβαιωνει αν ειναι ιδια με την δικη του. Επισης πως σκατα ο red john εκανε eliminate ατομα που ειχε συναντησει και ειχε χειραψια ο patrick. Γενικα το show εβαλε πολλα ερωτηματα με αυτα τα τελευταια λεπτα. πχ Γιατι ο patrick αφηνει την υποστηρικτρια του red john? Γιατι ενω λεει στην lisbon οτι δεν θα σου πω τελικα την αφηνει να εχει μια ιδεα Ποιος ο ρολος του kirkland και γιατι ο patrick ηθελε καποιος να βρει τα στοιχεια του Ο πατρικ καιει τα στοιχεια στην αρχη τυ επεισοδιου αρα σημαινει οτι καπου εχει καταληξει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Το γέλιο εδώ είναι ότι ο jane έκανε μόνος του μια λίστα και ο red john έκανε τον mentalist στον mentalist(τον ψυχολόγησε δηλαδή) και του είπε ποιους διάλεξε.Δηλαδή το Planted δεν κολλάει εδώ. Δεν μας λένε αν συμπίπτουν αυτές οι δύο λίστες ή όχι... Ε,φάκ,εγώ έβαλα πάντως σπόιλερς.... μην αφήνεις κενό...
benign Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Λογικα ο Red John ειναι ο Bret Stiles που υποδυεται ο Malcolm McDowell. Θελουν εναν πολυ καλο ηθοποιο να παιξει τον ρολο ενος πολυ σημαντικου χαρακτηρα,απο σκηνοθετικης αποψης,μονο αυτος σαν ηθοποιος εχει το βεληνεκες να το κανει.Οι αλλοι ηθοποιοι στην λιστα ειναι πολυ μετριοι.
timoboll Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Λογικα ο Red John ειναι ο Bret Stiles που υποδυεται ο Malcolm McDowell. Θελουν εναν πολυ καλο ηθοποιο να παιξει τον ρολο ενος πολυ σημαντικου χαρακτηρα,απο σκηνοθετικης αποψης,μονο αυτος σαν ηθοποιος εχει το βεληνεκες να το κανει.Οι αλλοι ηθοποιοι στην λιστα ειναι πολυ μετριοι. οχι γιατι ειναι πολυ obv λογικα κατι αλλο παιζει με αυτον
john1987 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Παιδες η τελευταια σαιζον λεει τπτ? δεν εχω δει καθολου.
timoboll Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Παιδες η τελευταια σαιζον λεει τπτ? δεν εχω δει καθολου. πολυ καλη
firewalker Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Το βίντεο του Red John δεν λέει κάτι. Μπορεί να είχε φτιάξει βιντεάκια με πολλά ονόματα και όταν είδε τα στοιχεία του Πάτρικ (με το "ντου" που έγινε στο δωμάτιο του) να έστειλε το κατάλληλο.
Andy Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 εγω λεω οτι ειναι αυτος που διεταξε το ντου στο δωματιακι του τζειν..δεν θυμαμαι ονομα..η' η λισμπον!
benign Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 εγω λεω οτι ειναι αυτος που διεταξε το ντου στο δωματιακι του τζειν..δεν θυμαμαι ονομα..η' η λισμπον! Χα χα χα! Τοτε θα λεγοταν ''Red Jane''. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα