Προς το περιεχόμενο

Προσβαση ιντερνετ σε δυο pc του σπιτιου.

bluesattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Θα ηθελα να ρωτησω κατι.Εχουμε δυο pc στο σπιτι (συγκεκριμενα το ενα laptop )και θα ηθελα να εχω και στα δυο προσβαση στο ιντερνετ.(με την συνδεση connex που εχω).Εχω δυο ρουτερ (το ενα zyxel adsl2+ , και το αλλο ενα παλιο jetspeed adsl1 του ote).Kαι τα δυο ρουτερ εχουν μονο μια θεση ethernet (αν παιζει καποιο ρολο ).Αν χρειαστει να αγοραστει ενα ρουτερ που να εξυπηρετει αυτο το σκοπο ειδικα μπορει να γινει.

Δεν θελω ασυρματο (εκτος αν δεν γινεται φυσικα αλλιως ).

Εχουμε λοιπον δυο δωματια , που το καθενα εχει τηλεφωνικη πριζα ,και θελουμε και στα δυο ιντερνετ.Επισης δεν γινεται να παει καλωδιο απο το ενα δωματιο στο αλλο (λογω διαρυθμισης σπιτιου).

(δοκιμασα να τα συνδεσω απλα και τα δυο και στο ενα δωματιο πηρα οχι προσβαση αλλα..:X)

Πως θα γινει ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Η μόνη εναλλακτική που έχω δει είναι μέσω του δικτύου ρεύματος του σπιτιού σου αλλά δεν ξέρω για πιθανά προβλήματα.

Μάλλον γι ασύρματο σε βλέπω...

Δημοσ.

Απαραιτητη προυποθεση ειναι να συνδεοντε και τα δυο πανω στο router ή ασυρματα ή ενσυρματα νομιζω.

Αν αποκλειεις το καλωδιο τοτε ασυρματα αλλα το router πρεπει να υποστηριζει τετοια λειτουργια.

Δημοσ.

Αν δεν θέλεις να απλώσεις καλώδιο UTP - το τηλεφωνικό, έστω και 4πινο δεν κάνει - τότε η μόνη σου λύση είναι το ασύρματο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...