Προς το περιεχόμενο

Αγορα για Πολλες Εκτυπωσεις...

LePRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα...

Τι να αγορασω απο πολυμηχανημα το οποιο και να ειναι καλο αλλα και

να εχει οικονομικα μελανακια?

Γιατι μιλαμε για 300 σελιδες την ημερα εκτυπωση...

Δημοσ.

και πόσες σελίδες εκτυπώνεις περίπου με αυτά τα μελάνια?Είμαι μαθηματικός και χρειάζομαι και γω φθηνή ασπρόμαυρη εκτύπωση.

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος ενός πολυμηχανήματος Panasonic 1520p αγορασμένο στα 1200€ περίπου, στο συτστήνω ανεπιφύλακτα για τη δουλειά που το θέλεις. Πρόκειται για φωτοτυπικό - εκτυπωτή δικτυακό, μεγέθη σελίδας Α3 & Α4, ασπρόμαυρο φυσικά, κόστος tonner κάτω από 100€ και απόδοση 5000 σελίδες. Ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Panasonic.

Δημοσ.
....αγορασμένο στα 1200? περίπου, στο συτστήνω ανεπιφύλακτα για τη δουλειά που το θέλεις...

κατι πιο προς εκυπωτη?

Δημοσ.

Νομιζω οτι οι σελιδες ειναι υπερβολικα πολλες για τετοιες λυσεις.

ΜΙα πολυ οικομονικη λυση αλλα σιγουρα οχι στα λεφτα σου ειναι η αγορα κανονικου φωτοτυπικου.

Αν παρεις καποιο ανακατασκευασμενο με 600-800 ευρω θα σου βγει πολυ οικονομικο σε βαθος χρονου.

Σκεψου οτι ενα τονερ των 30 ευρω περιπου θα σου βγαζει 15.000 σελιδες.

Τωρα το κοστος αποκτησης και ο χωρος που θα πιανει, ναι εκει ειναι ζορι αλλα με 300 σελιδες την ημερα δε νομιζω οτι αξιζει να πας σε κατι αλλο καθως αν ειναι βα βγαζεις 2000 σελιδες το μηνα θα πρεπει συνεχει α να γεμιζεις το τονερ και καθε 3 μηνες να αλλαζεις τυμπανο που ολα αυτα ειναι κοστος και χρονος.

Ριξε μια ματια σε ανακατασκευασμενα καλυτερα

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.406519

Γι αυτό τι γνώμη έχετε?

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.SAM37001

Και το τονερ του.Δηλαδή για να καταλάβω πρέπει να πάρω και τον εκτυπωτή και το τονερ?αυτος ο εκτυπωτής είναι αδειος?

Eχει μελανι μεσα,αλλα τα πρωτα ειναι συνηθως μικροτερα...

Βεβαια εαν μιλαμε για 300 σελιδες την μερα εγω προσωπικα θα κοιτουσα και τα εξεις 2 ενδεχομενα:

A)Mηπως να εκλεινα καμια συμφωνια με φωτοτυπαδικο/τυπογραφειο

Β)Θα το εψαχνα και απο την αναποδη,δηλ θε περνουσα μια βολτα απο τα μαγαζια που ξαναγεμιζουν toner να εβλεπα ποιο θα μου βγαινε φθηνοτερο ανα σελιδα και επειτα θα εψαχνα για τον εκτυπωτη..

Γ)Λυση επαγγελματικου φωτοτυπικου μηχανηματος(παλι με βαση κοστος/σελιδα)

Παντως εαν μιλαμε για 9000σελιδες ανα μηνα σιγουρα μην τσιγκουνευτης τα χρηματα,γιατι θα πληρωσεις πολλαπλασια στα μελανια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...