ambientc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο α)Turbo-X Prime GMN73-425 β)Turbo-X Prime GMN84-432 Ποια η γνώμη σας για τα συγκεκριμένα Laptop και ποια η άποψή σας για τα προϊόντα και το after sales του Πλαισίου; Αξίζει η επέκταση της εγγύησης για ένα χρόνο ακόμη με 79 ?; Ακούγονται πολλά για τις κάρτες γραφικών της Nvidia και συγκεκριμένα για τις 8400, 8600, 9200 και δεν ξέρω για ποια άλλη.Είναι ρίσκο η αγορά laptop με κάρτα Nvidia ; Επίσης γνωρίζει κανείς αν έχει ακουστεί κάτι για τη συγκεκριμένη κάρτα GeForce 9300M GS; Συγνώμη αν κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις αλλά βιάζομαι αφενός για να πάρω laptop και επειδή τα laptop είναι αρκετά ευπαθή σε σχέση με τα Desktop προσπαθώ να αποφύγω τις κακοτοπιές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ.Οποιαδήποτε άλλη αξιόλογη πρόταση συζητήσιμη αρκεί να μην ξεπερνά το ποσό των 900?
ambientc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Κανείς δεν έχει άποψη για τα συγκεκριμένα ή κάτι αντίστοιχο; Μια βοήθεια βρε παιδιά γιατί θέλω να πάρω laptop άμεσα. Ευχαριστώ -----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 08 : 38 : 53----- Ευχαριστώ πολύ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.