evilnanouk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ..Γεια χαρα - μου συμβαινει κατι πολυ παραξενο....κατα καιρους οπως και τωρα που σας γραφω το μυνημα ο Ι.Ε δεν ανταποκρινεται..προσπαθω να ανοιξω μια σελιδα μου γραφει κατω δεξια οτι ολοκληρωθηκε η μεταφορα και απλα μου βγαζει μια λευκη σελιδα..Για να εμφανισω τη σελιδα δε πρεπει ν πατησω 10 φορες το refresh και τοτε...μονο γινεται μεταφορα δεδομενων και ανοιγει η σελιδα... Θα μπορουσε να ειναι ενα trojan οκ...αλλα σας γραφω 5 λεπτα αφου εκανα φορματ ...τι τρεχει? Μπορειτε να βοηθησετε? Μου εχει σπασει τα νευρα.. Thanx
pirobatis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ..Γεια χαρα - μου συμβαινει κατι πολυ παραξενο....κατα καιρους οπως και τωρα που σας γραφω το μυνημα ο Ι.Ε δεν ανταποκρινεται..προσπαθω να ανοιξω μια σελιδα μου γραφει κατω δεξια οτι ολοκληρωθηκε η μεταφορα και απλα μου βγαζει μια λευκη σελιδα..Για να εμφανισω τη σελιδα δε πρεπει ν πατησω 10 φορες το refresh και τοτε...μονο γινεται μεταφορα δεδομενων και ανοιγει η σελιδα... Θα μπορουσε να ειναι ενα trojan οκ...αλλα σας γραφω 5 λεπτα αφου εκανα φορματ ...τι τρεχει? Μπορειτε να βοηθησετε? Μου εχει σπασει τα νευρα.. καθαρισε τα cookies συνηθως αυτο δημουργει προβλημα.. καλυτερα παντως για αφαλεια και λιγοτερα προβληματα να χρησιμοποιεις αλλο browser
micos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δοκίμασε με άλλον browser (Firefox, Opera) είναι συνήθως καλύτεροι από τον IE. Μπορείς να δοκιμάσεις Επαναφορά Προεπιλογών (μενού Εργαλεία->Επιλογές Internet, καρτέλα Για προχωρημένους) αν και δεν πιστεύω να φταίει αυτό, μιας και μόλις έκανες φορμάτ. Όσον αφορά το θέμα trojan/virus, θα μπορούσε να είναι και αυτό αν είχες τίποτα μολυσμένα προγράμματα και δοκίμασε να τα κάνεις εγκατάσταση (you know, crack/mack/chack).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.