Προς το περιεχόμενο

Το Pc κλεινει μετα απο καποια ωρα

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να φταίει ? Οι θερμοκρασίες είναι εντάξει και δεν έχει μπει κάποια ρύθμιση στο bios ή στα windows. Λέτε να είναι πρόβλημα τροφοδοτικού ;

Δημοσ.
Τι να φταίει ? Οι θερμοκρασίες είναι εντάξει και δεν έχει μπει κάποια ρύθμιση στο bios ή στα windows. Λέτε να είναι πρόβλημα τροφοδοτικού ;

κλείνει μετά απο συγκεκριμένο χρόνο ?

μετά απο κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες ?

δηλαδή αν τον αφήσεις μισή ώρα μετά απο λίγο σβήνει ?

Δημοσ.

Επίσης όταν λες κλείνει, κάνει shutdown κανονικό, ή κλείνει απότομα (σαν να τον τράβηξες από την πρίζα)?

Δημοσ.

Βασικα δεν ειναι δικο μου, ενος φιλου μου ειναι. Για αρχη ειδα οτι εχει και διαρροη ρευματος...

Κατα τα αλλα το αφησα ανοικτο 2 ωρες αλλα δεν εγινε κατι... θα τον ξαναρωτησω να δουμε τι ακριβως κανει...

Δημοσ.

Κάτι που σκέφτομαι είναι μήπως το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού είναι χαλασμένο και όταν υπερθερμαίνεται κατεβάζει ρολλά...

Δημοσ.

τροφοδοτικό, απ' την δικιά μου εμπειρία, αν είναι, έχει πρόβλημα στο startup κι όχι με απότομα κλεισίματα.

το αφήνει ανοιχτό στο BIOS για ώρες και βλέπει συμπεριφορά.

το αφήνει ανοιχτό στα Windows για ώρες και βλέπει συμπεριφορά.

κάνει ό,τι πάντα έκανε στα Windows και βλέπει συμπεριφορά.

αν παίζει εξτρά τροφοδοτικό το κοτσάρει επάνω και βλέπει πως πάει - ή δοκιμάζει το δικό του σε άλλο μηχανήμα.

αν όλα τα προηγούμενα δεν βοηθάνε για συμπεράσματα, μητρική μάλλον εκ της ατόπου

(αν είστε τόσο σίγουροι για θερμοκρασίες και ότι δεν "κλείνει" απλά η κάρτα γραφικών)

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έψαχνα στο φόρουμ να βρω κάποιο topic που θα με βοηθούσε με το πρόβλημα που έχω. Το PC μου έχει 2gb Ram dual channel, επεξεργαστή AMD Athlon 64 X2 dual core 4200+ ,motherboard MSI MS 7250 με chipset nForce 550 και τροφοδοτικό HEC 420Watt.

Έχω παρατηρήσει 3-4 φορές το pc μου έκλεισε και μπήκε σαν σε αναμονή χωρίς όμως να μπορώ να το επαναφέρω στην κατάσταση λειτουργίας. Όταν λέω σαν σε αναμονή εννοώ ότι το PC έκλεισε (δεν παρατήρησα αν λειτουργούσε κάποιο ανεμιστηρι)και το λαμπάκι του Power αναβόσβηνε αργά. Μετά από αυτό εγώ όλες τις φορές έσβησα το τροφοδοτικό από πίσω και το άναβα μετά από κάνα πεντάλεπτο και το pc άναβε κανονικά από το κουμπί του Power.

Υπέθεσα πως έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Το pc πρέπει να αναφέρω πως είναι συνδεδεμένο με ups από τότε που το αγόρασα.

Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο να αναφέρω το πρόβλημα μου σε αυτό το topic ή να δημιουργήσω ένα καινούργιο.

Thanks προκαταβολικά όποια άποψη σας θα μου ήταν χρήσιμη.

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά. Έψαχνα στο φόρουμ να βρω κάποιο topic που θα με βοηθούσε με το πρόβλημα που έχω. Το PC μου έχει 2gb Ram dual channel, επεξεργαστή AMD Athlon 64 X2 dual core 4200+ ,motherboard MSI MS 7250 με chipset nForce 550 και τροφοδοτικό HEC 420Watt.

Έχω παρατηρήσει 3-4 φορές το pc μου έκλεισε και μπήκε σαν σε αναμονή χωρίς όμως να μπορώ να το επαναφέρω στην κατάσταση λειτουργίας. Όταν λέω σαν σε αναμονή εννοώ ότι το PC έκλεισε (δεν παρατήρησα αν λειτουργούσε κάποιο ανεμιστηρι)και το λαμπάκι του Power αναβόσβηνε αργά. Μετά από αυτό εγώ όλες τις φορές έσβησα το τροφοδοτικό από πίσω και το άναβα μετά από κάνα πεντάλεπτο και το pc άναβε κανονικά από το κουμπί του Power.

Υπέθεσα πως έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Το pc πρέπει να αναφέρω πως είναι συνδεδεμένο με ups από τότε που το αγόρασα.

Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο να αναφέρω το πρόβλημα μου σε αυτό το topic ή να δημιουργήσω ένα καινούργιο.

Thanks προκαταβολικά όποια άποψη σας θα μου ήταν χρήσιμη.

Φιλε δες στις ιδιότητες του Screen Saver - Ενέργεια.. απο οτι κατάλαβα το PC σου είναι VERO .. και ρυθμίζουν πάντα αυτοι LOW CONS.

Δημοσ.

Φίλε όντως το pc μου είναι VERO αλλά LOW CONS δεν είδα τίποτα να λέει εκτός και αν εννοείς τις επιλογές του να κλείνει το PC μετά από κάποια ώρα κλπ. Αυτά τα είχα πειράξει εγώ και τα είχα βάλει Never. Το μόνο που είδα ηταν η αδρανοποίηση enabled και την έκανα disabled αλλά και πάλι αυτό να ήταν το πρόβλημα γιατί να συμβαίνει όταν είμαι εγώ πάνω στο PC και εκτελώ κάποιες λειτουργίες...

Δημοσ.

Σήμερα παρατήρησα ότι οι 4η φορά που μου το έκανε αυτό ήταν κατά τη διάρκεια έγγραφης ενός DVD. Συνολικά στις 4 φόρες που μου έχει κάνει το πρόβλημα οι 3 ήταν κατά τη διάρκεια έγγραφης ενός DVD και η μια ήταν ξεκάρφωτα όταν πήγα να ανοίξω τον Mozilla...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...