EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Τι να φταίει ? Οι θερμοκρασίες είναι εντάξει και δεν έχει μπει κάποια ρύθμιση στο bios ή στα windows. Λέτε να είναι πρόβλημα τροφοδοτικού ;
varemarious Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Τι να φταίει ? Οι θερμοκρασίες είναι εντάξει και δεν έχει μπει κάποια ρύθμιση στο bios ή στα windows. Λέτε να είναι πρόβλημα τροφοδοτικού ; κλείνει μετά απο συγκεκριμένο χρόνο ? μετά απο κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες ? δηλαδή αν τον αφήσεις μισή ώρα μετά απο λίγο σβήνει ?
liopyr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Επίσης όταν λες κλείνει, κάνει shutdown κανονικό, ή κλείνει απότομα (σαν να τον τράβηξες από την πρίζα)?
dustgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Γραψε μια και τα Specs του Pc σου να ξερουμε... ;)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Βασικα δεν ειναι δικο μου, ενος φιλου μου ειναι. Για αρχη ειδα οτι εχει και διαρροη ρευματος... Κατα τα αλλα το αφησα ανοικτο 2 ωρες αλλα δεν εγινε κατι... θα τον ξαναρωτησω να δουμε τι ακριβως κανει...
georgemvg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Κάτι που σκέφτομαι είναι μήπως το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού είναι χαλασμένο και όταν υπερθερμαίνεται κατεβάζει ρολλά...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Οχι τα ανεμιστηρακια δουλευουν μια χαρα. Προβλημα τροφοδοτικου ειναι η κανενα βραχυκυκλωμα της μητρικης ?
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 τροφοδοτικό, απ' την δικιά μου εμπειρία, αν είναι, έχει πρόβλημα στο startup κι όχι με απότομα κλεισίματα. το αφήνει ανοιχτό στο BIOS για ώρες και βλέπει συμπεριφορά. το αφήνει ανοιχτό στα Windows για ώρες και βλέπει συμπεριφορά. κάνει ό,τι πάντα έκανε στα Windows και βλέπει συμπεριφορά. αν παίζει εξτρά τροφοδοτικό το κοτσάρει επάνω και βλέπει πως πάει - ή δοκιμάζει το δικό του σε άλλο μηχανήμα. αν όλα τα προηγούμενα δεν βοηθάνε για συμπεράσματα, μητρική μάλλον εκ της ατόπου (αν είστε τόσο σίγουροι για θερμοκρασίες και ότι δεν "κλείνει" απλά η κάρτα γραφικών)
tnick Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας παιδιά. Έψαχνα στο φόρουμ να βρω κάποιο topic που θα με βοηθούσε με το πρόβλημα που έχω. Το PC μου έχει 2gb Ram dual channel, επεξεργαστή AMD Athlon 64 X2 dual core 4200+ ,motherboard MSI MS 7250 με chipset nForce 550 και τροφοδοτικό HEC 420Watt. Έχω παρατηρήσει 3-4 φορές το pc μου έκλεισε και μπήκε σαν σε αναμονή χωρίς όμως να μπορώ να το επαναφέρω στην κατάσταση λειτουργίας. Όταν λέω σαν σε αναμονή εννοώ ότι το PC έκλεισε (δεν παρατήρησα αν λειτουργούσε κάποιο ανεμιστηρι)και το λαμπάκι του Power αναβόσβηνε αργά. Μετά από αυτό εγώ όλες τις φορές έσβησα το τροφοδοτικό από πίσω και το άναβα μετά από κάνα πεντάλεπτο και το pc άναβε κανονικά από το κουμπί του Power. Υπέθεσα πως έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Το pc πρέπει να αναφέρω πως είναι συνδεδεμένο με ups από τότε που το αγόρασα. Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο να αναφέρω το πρόβλημα μου σε αυτό το topic ή να δημιουργήσω ένα καινούργιο. Thanks προκαταβολικά όποια άποψη σας θα μου ήταν χρήσιμη.
newtech Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας παιδιά. Έψαχνα στο φόρουμ να βρω κάποιο topic που θα με βοηθούσε με το πρόβλημα που έχω. Το PC μου έχει 2gb Ram dual channel, επεξεργαστή AMD Athlon 64 X2 dual core 4200+ ,motherboard MSI MS 7250 με chipset nForce 550 και τροφοδοτικό HEC 420Watt. Έχω παρατηρήσει 3-4 φορές το pc μου έκλεισε και μπήκε σαν σε αναμονή χωρίς όμως να μπορώ να το επαναφέρω στην κατάσταση λειτουργίας. Όταν λέω σαν σε αναμονή εννοώ ότι το PC έκλεισε (δεν παρατήρησα αν λειτουργούσε κάποιο ανεμιστηρι)και το λαμπάκι του Power αναβόσβηνε αργά. Μετά από αυτό εγώ όλες τις φορές έσβησα το τροφοδοτικό από πίσω και το άναβα μετά από κάνα πεντάλεπτο και το pc άναβε κανονικά από το κουμπί του Power. Υπέθεσα πως έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Το pc πρέπει να αναφέρω πως είναι συνδεδεμένο με ups από τότε που το αγόρασα. Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο να αναφέρω το πρόβλημα μου σε αυτό το topic ή να δημιουργήσω ένα καινούργιο. Thanks προκαταβολικά όποια άποψη σας θα μου ήταν χρήσιμη. Φιλε δες στις ιδιότητες του Screen Saver - Ενέργεια.. απο οτι κατάλαβα το PC σου είναι VERO .. και ρυθμίζουν πάντα αυτοι LOW CONS.
tnick Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Φίλε όντως το pc μου είναι VERO αλλά LOW CONS δεν είδα τίποτα να λέει εκτός και αν εννοείς τις επιλογές του να κλείνει το PC μετά από κάποια ώρα κλπ. Αυτά τα είχα πειράξει εγώ και τα είχα βάλει Never. Το μόνο που είδα ηταν η αδρανοποίηση enabled και την έκανα disabled αλλά και πάλι αυτό να ήταν το πρόβλημα γιατί να συμβαίνει όταν είμαι εγώ πάνω στο PC και εκτελώ κάποιες λειτουργίες...
tnick Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα παρατήρησα ότι οι 4η φορά που μου το έκανε αυτό ήταν κατά τη διάρκεια έγγραφης ενός DVD. Συνολικά στις 4 φόρες που μου έχει κάνει το πρόβλημα οι 3 ήταν κατά τη διάρκεια έγγραφης ενός DVD και η μια ήταν ξεκάρφωτα όταν πήγα να ανοίξω τον Mozilla...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.