Προς το περιεχόμενο

Επανεκκίνηση σε απροσδιόριστο χρονικό διάστημα

marina6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,το αγορι μου ανοιγει το pc του και του κανει επανεκκινηση σε αοριστο χρονικο διαστημα...ειναι βεβαια σχεδον γεματος ο δισκος αλλα τωρα αρχιζει να τον αδειαζει...λετε να φταιει καποιος ιος ή να τ χει παιξει ο δισκοσ?λεει οτι τοθ βγηκε σε καποια φαση προειδοποιηση οτι του λειπει το αρχειο system32...παιζει κατι κακο?

Δημοσ.
Γεια σας,το αγορι μου ανοιγει το pc του και του κανει επανεκκινηση σε αοριστο χρονικο διαστημα...ειναι βεβαια σχεδον γεματος ο δισκος αλλα τωρα αρχιζει να τον αδειαζει...λετε να φταιει καποιος ιος ή να τ χει παιξει ο δισκοσ?λεει οτι τοθ βγηκε σε καποια φαση προειδοποιηση οτι του λειπει το αρχειο system32...παιζει κατι κακο?

Μηπως κανει κοιλια η ΔΕΗ?

Εαν το ρευμα πεσει απο 220 στα 210 κι επανελθει τοσο γρηγορα που το ματι δεν μπορει να το αντιληφθει, ενα φτηνο τροφοδοτικο, θα κανει restart.

Mηπως φταει η μνημη?

Μηπως φταει το motherboard?

πολλα μπορει να ειναι...

Δημοσ.

system 32 ειναι ο φακελος των windows με σημαντικα αρχεια αν λειπει μηπως αντι να καθαρισει το σκληρο καθαρισε τα windows?:-)

Δημοσ.

Εδω υπάρχει, στα Αγγλικά, οδηγός σχετικά με την επιδιόρθωση των windows, αν έχει καταστραφεί κάποιο αρχείο συστήματος.

Τώρα, αν ο Η/Υ έχει πρόβλημα υλικού, είναι ένα άλλο θέμα η διαδικασία αναζήτησής του.

Δημοσ.
Γεια σας,το αγορι μου [...]

...ΔΕΝ το αρχίζεις καλά, αλλά κομμάτια να γίνει, πάμε παρακάτω...:-D

Αν του κάνει επανεκκινήσεις, να ξετσεκάρει την επιλογή "automatically restart" στην διαδρομή my computer/properties/startup and recovery/settings/system failure, για να "παγώνει" σε μια μπλε οθόνη ο υπολογιστής και να μπορεί να διαβάσει μια "αναφορά" για τα ζόρια που τραβάει, και να ψάξει μέσω google να βρεί κάποια άκρη.

Αν και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που έχει να κάνει (αν ένας άντρας περιμένει η κοπέλα του να βγάλει η ίδια συμπέρασμα μέσα από ένα φόρουμ υπολογιστών, μάλλον τα pc δεν είναι η καλύτερή του :) ) έτσι όπως το κόβω να το πάει τεχνικό...

Αν τα πιθανά 50-100 ? που θα του ζητηθούν είναι ζόρι, τότε ας το κοιτάξουμε πιο καλά - ΑΛΛΑ το καλύτερο είναι να ποστάρει ο ίδιος, που θα μας πει και τί ακριβώς συμπεριφορά έχει ο υπολογιστής. Διότι όντως μπορεί να είναι "τα πάντα"

Δημοσ.
...ΔΕΝ το αρχίζεις καλά, αλλά κομμάτια να γίνει, πάμε παρακάτω...:-D

LOL

να ξετσεκάρει την επιλογή "automatically restart" στην διαδρομή my computer/properties/startup and recovery/settings/system failure

ξεχασες το "για προχωρημενους" : my computer/properties/advanced users/startup and recovery/settings/system failure

:rolleyes:

Δημοσ.
Γεια σας,το αγορι μου ανοιγει το .....του και του κανει ...ειναι βεβαια σχεδον γεματος ο .....αλλα τωρα αρχιζει να τον αδειαζει...λετε να φταιει καποιος ... ή να τ χει παιξει ...?λεει οτι τοθ βγηκε σε καποια φαση προειδοποιηση οτι του λειπει το ......παιζει κατι κακο?

Πιστευω πρεπει να απευθυνθειτε στη Τενια Μακρη θα δωσει την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ....:lol:

lol lol lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...