Προς το περιεχόμενο

Πιο γρήγορος τρόπος για Internet.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρνώντας τους εναλλακτικούς εδώ στη Λάρισα, πληροφορήθηκα για κάτι τρελλά νούμερα για ενεργοποίηση γραμμής 2play από εναλλακτικούς πάροχους χωρίς να προϋπάρχει γραμμή OTE (έως και 40 ημέρες εργάσιμες).

Επειδή η υπομονή δεν είναι και από τα φοβερά ατού μου, σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα αρχικά να πάω κανονικά στον ΟΤΕ και να αποκτήσω γραμμή (φυσικά πληρώνοντας τα γαμ.....κα 35? και πάγια (γύρω στα 70 θα έρθει ο πρώτος λογσμος) και με την βεβαίωση του ΟΤΕ να κάνω ένα από τα παρακάτω :

α. Να πάω να κάνω μια σύνδεση Internet ΑDSL στον ίδιο (Conn-x) ή σε άλλο πάροχο (το Internet in a box της Forthnet το έχει με 5 / μήνα τους πρώτους μήνες) διατηρώντας τον ΟΤΕ ως πάροχο τηλεφωνίας. Οι εναλλακτικοί πόσο κάνουν συνήθως να ενεργοποιήσουν την απλή σύνδεση DSL (όχι 2Play).?

β. Να πάνω να κάνω μια 2play σύνδεση μετά την απόκτηση γραμμής από τον ΟΤΕ. Σε αυτή την περίπτωση τι κερδίζω από πλευράς χρόνου ?

Δημοσ.

Τελικά μετά από οικονομοτεχνική μελέτη και υπολογισμό του σχετικού ρίσκου :lol: κατέληξα στον ΟΤΕ !

ΟΤΕ σίγουρα για τηλεφωνία αρχικά και μάλλον Conn-x στο 1 - 2 Mbps για 6 μηνάκια (θα έπαιρνα dsl in a box αλλά έχει δέσμευση για άλλους 6 μήνες μετά τους πρώτους 6) για να δώ τι παίζει και από γνωστούς που τυχόν θα έχουν εναλλακτικούς.

Kόστος γύρω στα 31 - 34 τον μήνα (8-12 ευρώ πιο ακριβά από τα Light πακέτα 2play - καθώς δεν με ενδιαφέρουν τηλεφωνα προς το παρόν)

Όσο για το κόστος αρχικής ενεργοποίησης γραμμής, τι ενεργοποίηση σε ΟΤΕ κάνω τι στους εναλλακτικούς για καινούρια γραμμή από το μηδέν σε όλους πληρώνεις (ΗΟL : 50, Forthnet : 35, η Vodafone μόνο μου είπε 0, Τellas δεν με ενδιαφέρει γιατί έμαθα ότι σέρνεται γενικώς εδώ στη Λάρισα τώρα τελευταία, εκτός τις πρωϊνές ώρες που δουλεύει όλος ο κόσμος)

Δημοσ.

Μπααα..καλύτερα βάλε forthnet 2 play και περίμενε να στο ενεργοποιήσουνε..συμφέρει πάρα πολύ!

Εγώ έκανα αίτηση, θα περιμένω λίγο αλλά επιτέλους τέρμα ο ΟΤΕ και η κοροϊδία του που μου έφτανε για πλάκα 180 ευρώ.ΕΛΕΟΣ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...