Neurotic_Fest Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 lol, εγώ τα πάω τα σχόλια του Αιγέα, ρίχνουν γνήσια ροχάλα στην πολιτική ορθότητα της εποχής, αλλά συχνά όταν δεν αντιμετωπίζονται καλοπροαίρετα καταλήγουμε σε προσωπικές επιθέσεις, χαλαρώστε και οι δύο. Όσον αφορά το θέμα πάντως, όπως θα μουτζώσω διπλά ως συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα το ίδιο θα δώσω και φαπίτσα στον οδηγό όταν δείχνει τσαμπουκά υπερβολικό, γιατί το έχω ζήσει και από την ανάποδη ως οδηγός αυτοκινήτου, να μου ζητάνε τον λόγο ενώ δεν είναι δυνατόν να έχω φταίξει.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 lol, εγώ τα πάω τα σχόλια του Αιγέα, ρίχνουν γνήσια ροχάλα στην πολιτική ορθότητα της εποχής, αλλά συχνά όταν δεν αντιμετωπίζονται καλοπροαίρετα καταλήγουμε σε προσωπικές επιθέσεις, χαλαρώστε και οι δύο. Εμένα με έχουν κάνει ban 2-3 φορές ίσως δικαιολογημένα, οι Δημητράκηδες έχουν πλήρη ασυλία. Μπήκε, έβρισε, κι έφυγε. Μπορεί να δεις και κανέναν bandito να κάνει το ίδιο, που υποτίθεται είναι και moderator. Σε άλλες περιπτώσεις είναι... σπάνιος. Γι' αυτό όταν καμιά φορά τρολάρω τρελά δεν έχω τύψεις συνειδήσεως.
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ...Γι' αυτό όταν καμιά φορά τρολάρω τρελά δεν έχω τύψεις συνειδήσεως. Καλά κάνεις,έχεις ασυλία,φέρνεις πελάτες,αυξάνονται τα clicks,πέφτει η διαφήμιση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.