Socratis_g Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Πολλα 'μαργαριταρια' ειπωθηκαν.Καθε μερα κανω διαδρομες με την μηχανη και παντα φοραω κρανος, ακομα και για να παω στο περιπτερο που ναι 100 μετρα. Καθε μερα (ομως καθε μερα χωρις υπερβολη) θα πετυχω εναν θεο της οδηγησης που θα κανει την εξυπναδα του και θα ειναι κοντα στο να με τρακαρει. Παντα σαν καλος ιπποτης θα σηκωσει το χερι σε ενδειξη αναγνωρησης του μικρου του εγκεφαλου και θα ζητησει συγνωμη με το κεφαλι σκυφτο, σαν να χει το χαρισμα της αναστασης και να μην τρεχει τιποτα. Τωρα στα πρακτικα, η εξατμιση (δεν μιλαμε καν για παπακια, γιατι αυτοι ειναι σε μια κατηγορια σαν τους ταριφες) στην μηχανη εκτος απο καλυτερη αποδοση ειναι και για να σε ακουνε οι καμμενοι που οδηγανε στο δικο τους συμπαν και αλλαζουν κατευθυνση πριν αναψουν φλας. Αρα οσο ενοχλει εσας αλλο τοσο σωζει την δικια μου ζωη. Για τις προσπερασεις απο δεξια εχω να πω οτι παντα η αριστερη λωριδα εχει 300% παραπανω αυτοκινητα απο οτι η δεξια (γιατι ακομα και αυτοι με τα Seicento νομιζουν οτι οδηγανε F1 και το βλεπουν υποτιμιτικο να πανε δεξια). Απο την στιγμη που εγω τρεχω και τα δεκαδες αυτοκινητα πανε με 80 στην αριστερη λωριδα ναι θα κανω προσπεραση απο δεξια, γιατι τα 5 δευτερολεπτα που κανω φωτα απο μακρια ο μερακλης μπροστα αναβει τσιγαρο και γουσταρει με Πανταζη. Το οτι τρεχω και ειμαι παρανομος δεν ειναι δικαιολογια γιατι και τα δεκαδες αυτοκινητα ειναι παρανομα. Η αριστερη λωριδα οπως και να το κανουμε ειναι λωριδα προσπερασης και οχι πορειας. Οι σωστοι οδηγοι σε οποιοδηποτε οχημα φαινονται απο χιλιομετρο οπως και να το κανουμε. Αυτοι που κουβαλανε αχυρα (οχι στην πλατη) κανουν και αυτοι μπαμ απο χιλιομετρα. Παιδαρε εκανες την ποιο εμπεριστατομένη τοποθέτηση. Οι άνθρωποι που οδηγούνε μέσα στην πόλη αυτοκίνητο είναι καμμένοι!! και σε μερικά χρόνια 8α βγάλουνε καρκίνο στον εγκέφαλο και ας μην το καταλαβαίνουνε. Κλέγονται ότι οι δρόμοι έχουν πρόβλημα στην κίνηση χωρίς να καταλαβαίνουνε ότι και οι ίδιοι είναι μέρος του προβλήματος. Δικαιολογώ μόνο αυτούς που πραγματικα δεν τους βολευει καμία συγκοινωνία και περνουνε αυτοκίνητο. Ολοι οι άλλοι είναι για το *****. και να κατσουνε να πληρωνουνε τα αμαξια τους σερβις για να πηγαίνουνε 1-2 για 3ωρες διαδρομή. Εγω όταν δεν καβαλάω μηχανή, πέρνω λεοφωρίο. ή στην τελική περπατάω μέχρι να φτάσω σε ένα μετρό.Το αυτοκνινητο το χρησιμοποιώ μόνο όταν ξέρω ότι θα κινηθώ! Για τα κωλοαυτοκίνητα να βάλουνε και διόδια στη πόλη και τέλη να τους βάλουνε και τεκμήριο να βάλουνε και αν μπορούνε να βάλουνε και νάρκες να τα ανατινάξουνε. Κομπλεξικοί που δεν μπαίνουνε σε λεωφορία γιατι βρωμάει, γιατι έχουνε αγοραφοβία, γιατι αργεί, γιατι δεν ανεβαίνουνε σε μηχανή για να μήν μείνουνε τετραπληγικοι απο τροχέο... Φορτωσα. Σταματάω γιατι 8α παίξω μπουνιες με κανέναν μαλάκα αυριο το πρωί που 90% στάνταρ 8α πετύχω μέχρι να φτάσω απο βύρωνα άνω πατήσια. -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 10 : 28 : 21----- Ανεβαινω τη Λαγκαδα στη Θεσσαλονικη και πισω μου 50ρακι κανει σουζα σε αρκετα κοντινη αποσταση, κοκκαλωνεις το αμαξι ή οχι; Εύκολα. Σε κάτι τέτοια μαλακισμένα. και κατεβαίνεις μετά κάτω. το φτύνεις και σηκώνεσαι κ φεύγεις.
Fidelio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ^^^ lol γουστάρω μισανθρωπιά, κόλαση η αθήνα κόλαση, αλλά η πουτ...να όμως ώρες ώρες είναι ...!
Freakster Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μπορούσαν να προσέχουν τον εαυτό τους λίγο παραπάνω στο δρόμο; Χωρίς σούζες, απότομα κοψίματα μπροστά απο το αυτοκίνητο απο τα δεξιά για να στρίψουν τελευταία στιγμή αριστερά, πέρασμα απο το πλαϊ δέκατα του δευτερολέπτου πριν στρίψω το τιμόνι για να μπω σε στενό και ώρες αφού έχω ανάψει το φλας; Τίποτα άλλο. Για πόσους πρέπει να προσέχω με αυτή τη μαλακία για αμάξι που φορτώθηκα; Αντί να κοιτάω να μην κάνω λάθος εγώ, κοιτάω και για πεζούς τρελούς, μηχανές επικίνδυνες, αυτοκίνητα με οδηγούς στο κινητό, φορτηγά - θάνατο, ταξί.. Μακάρι να μη χρειαζόμουν τουλάχιστον τρια διαφορετικά λεωφορεία (για 11-12 χιλιόμετρα απόσταση gd) για να φτάσω στη σχολή και τα 12000? θα τα είχα φάει αλλιώς.. Cars suck. Απλά. Το γιατί δεν έχω μηχανάκι είναι ο κλασσικός υπερπροστατευτικός γονιός (που δε λέει να καταλάβει ότι οι πιθανότητες να καταλήξω απο ατύχημα στο δρόμο είναι τα ίδια είτε με αυτοκίνητο είτε με μηχανή) και το γιατί δεν έχω μετακομίσει ακόμα σε μικρότερη πόλη είναι η σχολή που δεν έχω τελειώσει ακόμα. Για να μη με αρχίσετε τα λέω. Μη τα βάζετε με τα μηχανάκια.. Μακάρι να οδηγούσαν όλοι. Και εγώ μαζί! Πόστ κατάθεση ψυχής όχι μλκς
Sorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 μαλιστα..τελειωσες?επεσαν οι ορμονες σου? ρε φιλε εσυ οταν οδηγας τη μηχανη σου στη πολη και στην εθνικη τηρεις τα ορια ταχυτητας? να στα θυμησω μηπως?εχεις τα φωτα αναμενα μερα βραδι?φορας κρανος και στολη? προσπερνας αυτοκινητα απο τα δεξια? μετα λεω εγω μπουρδες?εισαι σοβαρος ρε παιδι μου????μιλαω με τους ιδιους τους μηχανοβιους που αφου συνελθουν και καλμαρουν μου πεταει ο καθενας "εεε ανοιξα τη δευτερα μεχρι τους κοφτες και...." η δευτερα στην Ρ1 ποσο ανοιγει για πες..εγω γιατι τοσα χρονια δεν εχω παθει ουτε ενα ατυχημα?μηπως εχει να κανει με το γεγονος οτι δεν κανω σφηνες ,τηρω τα ορια ταχυτητας και φοραω κρανος με αναμενα φωτα?εχω σκουτερ 100 κυβικα και ανοιγει σχετικα γρηγορα. Ναι φίλε μου. Απο την πρώτη μέρα που οδήγησα δύο ρόδες στα 16μου, φοράω πάντα κράνος, γάντια, μπουφάν ακόμα για την ποιο μικρή διαδρομή. Πλήρη στολή πάντα όταν κινούμαι εκτός Αθήνας. Για τα φώτα, δεν έχω επιλογή. Κανένα δίκυκλο πρόσφατης παραγωγής (μετά το 2000; Δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία) δεν έχει διακόπτη για τα φώτα, είναι συνεχώς ανοιχτά. Ναι δεξιά θα προσπεράσω, αφού νομίζεις οτι η αριστερή σου ανήκει και είσαι αμετακίνητος (βλ. post kaiowas). Το R1 με 2α 200ρίζει, ε και; Ούτε εγώ έχω το παραμικρό ατύχημα 14 χρόνια τώρα παρόλο που δεν τηρώ τα παράλογα όρια ταχύτητας, κανω σφήνες μέσα στην πόλη, και είχα/έχω στην κατοχή μου απο 50άρι μέχρι 600cc. Και μην νομίζεις, κι αυτοκίνητο οδηγώ απο τα 18. Έχω δει τι παίζεται στο δρόμο, και απο την μια και απο την άλλη πλευρά. Αλλά εσύ θες να μου πεις οτι οταν βλέπεις πινακίδα με όριο 20χλμ στην Εθνική πας ακριβώς με τόσο. Άσε μας ρε μπαρμπα.... Και επειδή μερικοί το παίζουν και πολύ νομοταγείς, αν όλες οι μοτό πήγαιναν στις λωρίδες σαν αυτοκίνητα, χωρίς να προσπερνούν ανάμεσα και να παρκάρουν ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ στο δρόμο πάλι όπως τα αυτοκίνητα (σορρυ έτσι ορίζει ο ΚΟΚ), τότε να δω πόσα μπινελίκια θα χώνατε. Ξεκίνησα την τοποθέτησή μου χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός, και ακολούθησαν απαντήσεις όπου ως κλασικοί μαλάκες Έλληνες, θέλουν να ανήκουν κάπου, να παραταχθούν, και να πιστεύουν οτι μόνο αυτοί είναι σωστοί και όλοι οι άλλοι λάθος. Αλλά έτσι είναι, κανείς δεν κάνει την αυτοκριτική του. περιμενα ενα σοβαρο επιχειρημα να μου πεις οχι μ@λ@κιες..τις μ@λ@κιες σου στο μπανιο με το περιοδικο οχι στο πισι ναι... για να δούμε ένα παράδειγμα επιχειρηματολογίας: ....99 τοις εκατο ο μηχανοβιος πηγαινε με πανω απο 160.... ...και ναι το 70-80 τοις εκατο επαθε ατυχημα γιατι... Καινούργια στατιστική έρευνα να υποθέσω ε; Μην ξεχάσεις να αναφέρεις την πηγή, θα ήθελα να διαβάσω το πλήρες άρθρο.......
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Έλα παιδιά, μη με κάνετε να βγάλω τα λεξοτανίλ.
Sorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Sorry ρε Lucifer, έχουμε διαβάσει βλακείες και βλακείες μέσα στο μπλα-μπλα, και λες "δεν βαριέσαι, τουλάχιστον γελάμε" αλλά φτάνεις σε ένα σημείο που δεν αντέχεις. Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι, τέλος απο μένα.
Praetorianos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Τωρα στα πρακτικα, η εξατμιση (δεν μιλαμε καν για παπακια, γιατι αυτοι ειναι σε μια κατηγορια σαν τους ταριφες) στην μηχανη εκτος απο καλυτερη αποδοση ειναι και για να σε ακουνε οι καμμενοι που οδηγανε στο δικο τους συμπαν και αλλαζουν κατευθυνση πριν αναψουν φλας. Αρα οσο ενοχλει εσας αλλο τοσο σωζει την δικια μου ζωη. Η μόνη φράση φάουλ εδώ πέρα. Η εξάτμιση για τους περισσότερους είναι μαγκιά και δεν την βάζουν δήθεν για προστασία μην τρελαθούμε. Βασικά τις παναγίες και τις κατάρες τις ρίχνω εγώ για τον κάθε ανεγκέφαλο που περνάει και έχει πειραγμένη εξάτμιση γιατί είναι 100 φορές πιο εκνευριστικά από τα ηχεία στο τέρμα. Καλύτερη απόδοση θα έχουν και τα αμάξια άμα μετατραπούν αλλά θα αναπνέουμε σκ@τ@ δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα μετατρέψουμε. Για μένα παντελώς άκυρο επιχείρημα.
Socratis_g Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Η μόνη φράση φάουλ εδώ πέρα. Η εξάτμιση για τους περισσότερους είναι μαγκιά και δεν την βάζουν δήθεν για προστασία μην τρελαθούμε. Βασικά τις παναγίες και τις κατάρες τις ρίχνω εγώ για τον κάθε ανεγκέφαλο που περνάει και έχει πειραγμένη εξάτμιση γιατί είναι 100 φορές πιο εκνευριστικά από τα ηχεία στο τέρμα. Καλύτερη απόδοση θα έχουν και τα αμάξια άμα μετατραπούν αλλά θα αναπνέουμε σκ@τ@ δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα μετατρέψουμε. Για μένα παντελώς άκυρο επιχείρημα. οποιος βάλει εξάτμιση το κάνει πρωτα για μετατροπή. Εϊναι μέγιστη μαλακία και γυφτιά γιατί μετά απο 15 λεπτά σε πιάνει πονοκέφαλος. επίσης είσαι 10 φορές πιο μαλακας γιατι όλο απο κάποια γειτονιά θα περάσεις και ειδικά το καλοκαίρι πρέπει να σταματήσεις και να σου βάλουνε την εξάτμιση όλη στον πάτο. Η αλήθεία είναι ότι σου παρέχει κάποια ασφάλεια. ασχέτα με το ότι ελάχιστοι την βάζουνε γιαυτο. Ακούγεσαι στο δρομο. και οταν οδηγείς αυτοκίνητο ακους κάτι θορυβόδες να σε πλησιάζει. Προσωπικά 8α μου άρεσε να εχω εξάτμιση και να περνάς δίπλα απο αυτοκίνητα που μιλάνε στο κινητο και πανε με 50 αριστερή λωρίδα στη ποσειδωνος.
jason_rethymno Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 δεν ξερω αν κανει πλακα αν δεν κανει ειναι τραγικος και φοβαμαι οτι θα φαει πολυ ξυλο απο καποιο μηχανοβιο εαν δεν τον εχει ξαπλωσει πρωτα...Σαν μηχανοβιος εχω να σας πω οτι σιγουρα υπαρχουν οδηγοι μηχανων δολοφονοι και αχρηστοι.Ομως υπαρχει ενα ακομα μεγαλυτερο ποσοστο οδηγων ιχ που ειναι οχι απλως αχρηστοι αλλα δεν επρεπε να εχουν καν διπλωμα...Να ξερετε ενα πραγμα κατα 99% οι οδηγοι μηχανων ειναι ποιο συγκεντρωμενοι στο δρομο παρα οι οδηγοι ιχ που πηγαινουν σε μια σειρα με το καλοριφερ στην τσιτα ετοιμοι για υπνο μιλανε στο κινητο και ακουνε βανδη στην τσιτα... χαχα Δεν συμφωνώ αλλά καλό
Socratis_g Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ^^^ lol γουστάρω μισανθρωπιά, κόλαση η αθήνα κόλαση, αλλά η πουτ...να όμως ώρες ώρες είναι ...! δεν είναι μισανθρωπιά. μισαυτοκινητιά είναι. σε αυτό το άχρηστο-αρρωστο κατασκέυασμα πόλης. "θα ανέβω εγώ σε μηχανή να σκοτωθώ?" "θα μπω μέσα στο τραίνο που βρωμάει?" Κατσε τότε μ*λάκα και κάνε 4,30 ώρες κιφησίας να φτάσεις μαρούσι. Γιατί έχει μουσικούλα και ζεστούλα το αυτοκίνητο-μπανίέρα.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 δεν είναι μισανθρωπιά. μισαυτοκινητιά είναι. σε αυτό το άχρηστο-αρρωστο κατασκέυασμα πόλης. "θα ανέβω εγώ σε μηχανή να σκοτωθώ?" "θα μπω μέσα στο τραίνο που βρωμάει?" Κατσε τότε μ*λάκα και κάνε 4,30 ώρες κιφησίας να φτάσεις μαρούσι. Γιατί έχει μουσικούλα και ζεστούλα το αυτοκίνητο-μπανίέρα. Πόσο δίκιο έχεις γ****ω την πα****α τους.Διόδια στην πόλη ΜΟΝΟ για τα αυτοκίνητα.Με 5 ευρώ.
Socratis_g Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Πόσο δίκιο έχεις γ****ω την πα****α τους.Διόδια στην πόλη ΜΟΝΟ για τα αυτοκίνητα.Με 5 ευρώ. και τα διόδια θέλω να τα βάλουνε απο το στάδιο ειρήνης και φιλίας μέχρι τον οτε στο μαρούσι. απο το πέραμα μέχρι το ελληνικό στη βουλιαγμένης. Ασε με τώρα γιατί φορτώνω. Κατεβαίνω απο ανω πατήσια την αθηνών λαμίας να πάω πειραιά και είναι όλα τα αυτοκίνητα 4 λωρίδες σταματημένα!! Μαλάκες αρρωστοι. που πάτε?
Fidelio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 (...)Ασε με τώρα γιατί φορτώνω. Κατεβαίνω απο ανω πατήσια την αθηνών λαμίας να πάω πειραιά και είναι όλα τα αυτοκίνητα 4 λωρίδες σταματημένα!! Μαλάκες αρρωστοι. που πάτε? axaxaxaxa E αυτό τώρα είναι μισανθρωπιά ! λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.