antonl Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Πάλι 2 vs 4 wheels κατέληξε. Να πάρετε όλοι τις ρόδες σας απ τους δρόμους να μπορούμε να κυκλοφορούμε πιο άνετα κι εμείς οι πεζοί/χρήστες ΜΜΜ. Πάντως αυτό με τις πάπιες με εξάτμιση κουδουνίστρα και τους κουφούς με λαϊκά/rock/metal στο τέρμα στις 3πμ έχει παραγίνει. Και no offense αλλά αυτοί της πρώτης κατηγορίας είναι οι νικητές.
ιονας Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 βασικα νομιζω οτι καπου στη μεση ειναι η λυση.και οι μηχανες εχουν της εξατμισεις να ξεσηκωνουν τον κοσμο και τα αυτοκινητα τα αναλογα κιλοβατ λες και ειναι ντισκοτεκ εν κινησει να κανουν το ιδιο. και για να μην μακρολογω και οι μεν και οι δε κανουμε μαλακιες. το θεμα εχω ξαναπει ειναι να αποκτησουμε οδηγικη παιδεια.ΟΛΟΙ!!!!! και οταν γινει και αυτο ελπιζω [με την ελπιδα θα μεινω] το κρατος να μας αποδωσει επιτελους οδικο δυκτιο. και πιστες να μπαινουν μεσα ολοι να ξεφορτονουν. ε!!!!!!!!!! και να πηγαινουν νορμαλ στους νορμαλ δρομους.... μην μου πει κανενας πουτ.... μπλε. ΤΟ ΞΕΡΩ.:lol: ασχετο....μηχανη οδηγω.
nikos_e34 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Άλλα αντί άλλων.... Συγνώμη nikos_e34 αλλά λες απλά μπούρδες. Ναι άνθρωπέ μου, ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς το "σε ποσα θανατηφορα ατυχηματα εχω δει με μηχανες και το 99 τοις εκατο ο μηχανοβιος πηγαινε με πανω απο 160 και πανε και σκανε πανω σε αμαξια που κανουν προσπεραση." Τι λες ρε μεγάλε; Σε κάθε ατύχημα μπροστά είσαι; Αυτόπτης μάρτυρας κι έτσι; Μην μου πεις οτι είχες και όργανο να μετράς την ταχύτητα της μηχανής; Βλέπω κρατάς και στατιστικά, 99 στα 100 λέει... πςςςς... Η αερολογία και ανυπαρξία επιχειρημάτων σε όλο το μεγαλείο τους. Και στο quote που κάνεις, δεν δικαιολογώ κανέναν. Απλό είναι αυτό που λέω: Πρέπει να είσαι ψυχάκιας ώστε να προκαλείς ατυχήματα επίτηδες! μαλιστα..τελειωσες?επεσαν οι ορμονες σου? ρε φιλε εσυ οταν οδηγας τη μηχανη σου στη πολη και στην εθνικη τηρεις τα ορια ταχυτητας? να στα θυμησω μηπως?εχεις τα φωτα αναμενα μερα βραδι?φορας κρανος και στολη? προσπερνας αυτοκινητα απο τα δεξια? μετα λεω εγω μπουρδες?εισαι σοβαρος ρε παιδι μου????μιλαω με τους ιδιους τους μηχανοβιους που αφου συνελθουν και καλμαρουν μου πεταει ο καθενας "εεε ανοιξα τη δευτερα μεχρι τους κοφτες και...." η δευτερα στην Ρ1 ποσο ανοιγει για πες..εγω γιατι τοσα χρονια δεν εχω παθει ουτε ενα ατυχημα?μηπως εχει να κανει με το γεγονος οτι δεν κανω σφηνες ,τηρω τα ορια ταχυτητας και φοραω κρανος με αναμενα φωτα?εχω σκουτερ 100 κυβικα και ανοιγει σχετικα γρηγορα. ηρεμησε λιγακι διοτι περιμενα ενα σοβαρο επιχειρημα να μου πεις οχι μ@λ@κιες..τις μ@λ@κιες σου στο μπανιο με το περιοδικο οχι στο πισι Όπως όλοι γνωρίζουμε τώρα, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, θα αντικρίσουμε εικόνες από ξεκληρισμένες οικογένειες, αλλά αυτοί φυσικά δεν οδηγούσαν μηχανές. Οπότε το επιχείρημα μηχανές-ατυχήματα βγαίνει άκυρο λόγω της στατιστικής των αριθμών. Νίκος_34 το αληθινό σου πρόβλημα είναι ότι ο οδηγός της μηχανής "πήγαινε με πάνω από 160", θεωρώντας φυσικά αυτονόητο τον κώδικα που λέει ότι δικαιούσαι να πας με δικά σου όρια ταχύτητας των 160, αλλά τα ταχύτερα οχήματα δεν μπορούν να τρέχουν παραπάνω γιατί... είναι επικίνδυνο. Χαρακτηριστικό της νοοτροπίας του νεοέλληνα. Επίσης από το νόημα των γραφόμενών σου εγώ προσωπικά κατάλαβα πως πρώτα ξεκινάς να αλλάζεις λωρίδα και κατόπιν βγάζεις φλας, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να "γίνεται χαλκομανία" μιας και επιπλέον έχεις ανικανότητα να υπολογίσεις την ταχύτητα από τους καθρέφτες (άκρως επικίνδυνο γιατί αντί για οδηγό μηχανής θα μπορούσαμε να μιλάμε για ασθενοφόρο). Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. εσυ παλι σπας ολα τα ρεκορ..μετα χαρας να σου δωσω ενα τηλ για θεραπεια συγκεντρωσης στο διαβασμα και δυσλεξιας το αληθινο μου προβλημα ειναι της καθε καρυδιας καρυδι που την ειδε καποιος και παει με πανω απο 160 στην εθνικη και δεν σεβεται τους υπολοιπους ειτε λεγεται μηχανακι ειτε λεγετε Μ5..καταλαβες τωρα?διοτι εγω δεν καταλαβα ολη την παραγραφο σου..τι θες να πεις επειδη ειναι μηχανη μπορει να παει και με 200 δλδ?και οταν παει με 200 ας κανει και τη μαγκια του ο τυπος να προσπερασει απο δεξια ..ΩΡΑΙΟΣ! "επισης απο τα γραφομενα σου βγαζω το συμπερασμα..." ωπα μεγαλε παρε κανα περιοδικο και τραβα στο μπανιο γιατι εισαι ετοιμος να μας πεταξεις τα φλοκια σου εδω περα.. αν ηξερες να διαβαζεις και δεν ειχες προβληματα δυσλεξιας θα καταλαβενες αλλα πραγματα οχι οτι πρωτα βγαινω και μετα αναβω φλας... εγω που το ξερω για τους μηχανοβιους..εβγαλα συμπερασματα οταν δουλευα στην τραβματολογια-ορθοπαιδικη ενα καλοκαιρι...ολα τα ατυχηματα εκει ερχονται..το νοσοκομειο που δουλευω ειναι το μεγαλυτερο στην περιοχη και ολοι εδω καταληγουν..και ναι το 70-80 τοις εκατο επαθε ατυχημα γιατι 1)κανουν σφηνες,ειδικα απο τα δεξια 2)υπερβολικη ταχυτητα εντος και εκτος πολης και ενα 20 τοις εκατο που επαθε ατυχημα 1 γιατι ειχε νερα η λαδια ο δρομος 2 η μηχανη δεν ειχε περασει ΚΤΕΟ 2-3 χρονια..δλδ λαστιχα φρενα μανα κλαψε με 3 χωρις φωτα εχω πολλους φιλους μηχανοβιους φιλε, γουσταρω πολυ ασχημα τις μηχανες (με βλεπω για bandit σε κανα χρονο) αλλα μου τη δινει ασχημα να βλεπω τετοια κ@λοπαιδα στο δρομο να εχουν τασεις αυτοκτονιας το εξηγησα οσο απλα μπορουσα..αν εσυ πιστευεις οτι ειναι υποχρεωση του τετρατροχου να προσεχει τη μηχανη που ξεκινησε να προσπερναει απο τα δεξια να προσεχει το διτροχο ο οδηγος ΙΧ στην εθνικη που το ιχ παει με 130-140 και η μηχανη με 240?και μη μου λες μλκιες οτι πας με 130 ελεος..αν πας με 130 με αναμενα φωτα και ο μπροστα εχει καθρεφτες εχεις τις ιδιες πιθανοτητες ατυχηματος με ενα τετρατροχο...αν το παιξεις μαγκας θα το φας το κεφαλι σου. ειτε εισαι με μηχανη ειτε με αυτοκινητο...
antonl Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 [offtopic] @nikos_e34: Δε θέλω να σε συγχίσω άλλο αλλά γιατρός/νοσηλευτής άνθρωπος και λες "τραβματολογια-ορθοπαιδικη", "ορθοπαιδικη (κλινικη)"; edit: Χμ, για το 2ο υπάρχουν διαφωνίες βλέπω. Τελοσπάντων... [/offtopic]
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 και πανε και σκανε πανω σε αμαξια που κανουν προσπεραση..δικαιολογημενα ο οδηγος ΙΧ δεν τους βλεπει η τους βλεπει και ειναι πολυ μακρια και μεχρι να αναψουν το φλας ηδη εγιναν χαλκομανια απο πισω. αν ηξερες να διαβαζεις και δεν ειχες προβληματα δυσλεξιας θα καταλαβενες αλλα πραγματα οχι οτι πρωτα βγαινω και μετα αναβω φλας... Μάλιστα... Αλλά και μόνο που παραδέχεσαι πως αν και βλέπεις φως μηχανής στον καθρέφτη, παρόλα αυτά επιχειρείς προσπέραση, εκτός από πρόβλημα στον γραπτό λόγο μαρτυρά και μαύρα μεσάνυχτα στο τιμόνι... Όταν βλέπεις μηχανή πίσω φίλε είτε στα 10 μέτρα, είτε στα 500, κάθεσαι στ' αυγά σου. Δηλαδή η κοινή λογική αυτό λέει. Γιατί αυτό το "σε είδα αλλά ήσουν μακρυά" το έχω ακούσει με τ' αυτιά μου. Η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο.
pournaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 @nikos_e34, τωρα αρχιζουμε και μιλαμε σε μια πιο σωστη βαση. Οτι δηλαδη απο ολες τις πλευρες υπαρχει το σωστο και το λαθος. ΚΙι εκει ειναι η αντιδραση η δικη μου (αν και οδηγω αυτοκινητο πιο πολλα χρονια απο μηχανη) και αρκετων αλλων εδω, οτι δηλαδη βγηκανε 2-3 μαζι με την topic starter, μιλωντας για τα ασχημα της μιας πλευρας, αδιαφορωντας οτι και η αλλη πλευρα κανει ακριβως τα ιδια λαθη, και σε μεγαλυτερο ποσσστο, εξαιρωντας μονο το προσπερασμα απο δεξια, που ειναι κατ' εξοχην προνομιο των μηχανων. Αρα δεν ειναι το τι καβαλαει καποιος και βγαινει στο δρομο, αλλα το πως και με τι μυαλο το καβαλαει, και τι σκοπο εχει μεχρι το μεσημερι που θα γυρισει απο τη δουλεια. @ιονας, συμφωνω απολυτα. @antonl, και τα δυο ειναι το ιδιο κατακριτεα, και για τα δυο επρεπε να πεφτει βαρυ προστιμο, καποτε θυμαμαι εβγαιναν καπου καπου με κανενα οργανο της κακιας ωρας και "μετραγαν" το θορυβο της εξατμησης (πιο πολυ για φοβητρο), αλλα ειχε αποτελεσμα, τωρα ουτε αυτο.
nikos_e34 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 [offtopic]@nikos_e34: Δε θέλω να σε συγχίσω άλλο αλλά γιατρός/νοσηλευτής άνθρωπος και λες "τραβματολογια-ορθοπαιδικη", "ορθοπαιδικη (κλινικη)"; [/offtopic] σορρυ εκανα και στα διο ταυτοχρονα μια πορτα τα χωριζει τις διο κλινικες και για συντομια τον λεω ολο τον τομεα τραυματολογια-ορθοπαιδικη
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 [offtopic]@nikos_e34: Δε θέλω να σε συγχίσω άλλο αλλά γιατρός/νοσηλευτής άνθρωπος και λες "τραβματολογια-ορθοπαιδικη", "ορθοπαιδικη (κλινικη)"; edit: Χμ, για το 2ο υπάρχουν διαφωνίες βλέπω. Τελοσπάντων... [/offtopic] Ναι εντάξει... Είναι γιατρός ο άνθρωπος. Εκτός από εξαίρετος οδηγός και λαμπρός φιλόλογος. -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 07 : 22 : 06----- 2 η μηχανη δεν ειχε περασει ΚΤΕΟ 2-3 χρονια..δλδ λαστιχα φρενα μανα κλαψε με 3 χωρις φωτα Σχετικός και άψογα ενημερωμένος, είτε πρόκειται για μηχανές, είτε για διαστημόπλοια. Φίλε... δεν περνάνε ακόμα κτεο οι μηχανές... ενώ τα φώτα είναι υποχρεωτικά ακόμα και την ημέρα. Μη ρωτάς γιατί πρέπει να έχουμε φώτα. Είναι φως φανάρι!
nikos_e34 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μάλιστα... Αλλά και μόνο που παραδέχεσαι πως αν και βλέπεις φως μηχανής στον καθρέφτη, παρόλα αυτά επιχειρείς προσπέραση, εκτός από πρόβλημα στον γραπτό λόγο μαρτυρά και μαύρα μεσάνυχτα στο τιμόνι... Όταν βλέπεις μηχανή πίσω φίλε είτε στα 10 μέτρα, είτε στα 500, κάθεσαι στ' αυγά σου. Δηλαδή η κοινή λογική αυτό λέει. Γιατί αυτό το "σε είδα αλλά ήσουν μακρυά" το έχω ακούσει με τ' αυτιά μου. Η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο. προβλημα στο γραπτο λογο εχω δεν το κρυβω αλλα εχω μαθει να διαβαζω τι προσπαθει να μου πει ο αλλος..μαυρα μεσανυχτα στο τιμονι δεν εχω..η κοινη λογικη λεει οταν βλεπεις μια ψειρουλα στον καθρεφτη στα 2-3 χλμ πισω σου λες προλαβαινω να προσπερασω με ποσα να πηγαινει πια? αναβεις φλας και επιχηρεις προσπεραση..δεν περιμενεις οτι ο αλλος θα εχει ανοιξει στα 250.τι σχεση εχουν τα 250 με τα 130? εκεινη τη στιγμη ο αλλος ειναι παρανομος και ειδικα αμα σε χτυπησει απο πισω φταιει ο απο πισω..φυσικα και δεν πεταγομαι να προσπερασω οταν βλεπω τον αλλο κοντα και περιμενω να περασει..καταλαβες τωρα μικρε? θες να αποδειξεις κατι για καποιον χωρις επιχειρηματα και πονταρεις σε σαχλαμαρες αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα.. μια φορα για παραδειγμα πριν χρονια...ταξιδευα με ενα bmw 520 που ειχα..κακα τα ψεματα ανεβασα ταχυτητα μεχρι τα 160 ,αδειος ο δρομος,μουσικουλα κλπ..οπως πηγαινα βλεπω στους καθρεφτες πολλα και διασπαρτα φωτα..στραβος να εισαι θα τον δεις..και με περνανε σαν σταματημενο τουλαχιστον 18 μηχανες μεγαλου κυβισμου οπου εβρισκε ο καθενας αριστερα δεξια κλπ..εγω εκεινη την ωρα γουσταρα διοτι τρελενομαι με μηχανες μεγαλου κυβισμου αλλα οταν ειδα και την αλλη πλευρα του νομισματος (βλεπε τραυματολογια ορθοπαιδικη κλινικη) αναθεωρησα πολλα πραγματα,πιστεψε με.. δευτερο παραδειγμα οδηγω ενος φιλου το 540 Ε34 (V8 monster) με 6ταχυτο κιβωτιο..αν ξερεις απο μπεεμβε ειναι καρασπανιο εξτρα το 6ταχυτο διοτι συνεχεια με αυτοματα εβγαιναν...βγαινουμε εθνικη και γουσταρω πως ανοιγει...αναμενα ολα τα φωτα και να παιζω σινιαλο με 250 χλμ κοντερισια παραλιγω να καβαλουσα ενα ντατσια που προσπερναγε ενα φιατ ρεγκατα...απο την τρομαρα μου θυμαμαι οτι το ντατσια ειχε αυτοκολλητο Manchester United και λιγη σκουρια στο στοπ απο κατω...πως σταματησα απο τα 250 στα 80 μεσα σε ελαχιστα μετρα αφου καποια στιγμη μαλλον ημουν στο τσακ να τον ακουμπησω απο πισω...σταματαμε σε ενα βενζιναδικο , τα φρενα να βρωμανε και εμεις να τρεμουμε με το τσιγαρο αναμενο...δεν μας εφταιγε ο ανθρωπακος αν εμεις το παιξαμε μαγκακια και ανοιξαμε 250.ετσι δεν ειναι? -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 07 : 33 : 55----- Σχετικός και άψογα ενημερωμένος, είτε πρόκειται για μηχανές, είτε για διαστημόπλοια. Φίλε... δεν περνάνε ακόμα κτεο οι μηχανές... ενώ τα φώτα είναι υποχρεωτικά ακόμα και την ημέρα. Μη ρωτάς γιατί πρέπει να έχουμε φώτα. Είναι φως φανάρι! ξεκινας και γινεσαι γελοιος δεν νομιζεις? εγω σου εξηγω για την κατασταση εδω στο κρατος που μενω! εδω περνανε κτεο και οι μηχανες! ειναι φως φαναρι οτι τζαμπα χανω τον καιρο μου σε αυτο το νημα διοτι πιανεστε απο τις κουβεντες μου μια και επιχειρηματα σε αυτα που λεω δεν εχετε και ουτε προκειται να εχετε.αλλο τιποτα να εξηγησω?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή θες να πεις ακριβώς πως αν σου δείξω δύο μηχανές στον καθρέφτη, στην ίδια απόσταση, εσύ μπορείς να υπολογίσεις ποια πηγαίνει με 130 και ποια με 250 έτσι; Φίλε... όταν βλέπεις μηχανή στον καθρέφτη δεν κάνεις καμία κίνηση. Αν κατάλαβες, κατάλαβες. αν ξερεις απο μπεεμβε ειναι καρασπανιο εξτρα το 6ταχυτο διοτι συνεχεια με αυτοματα Όχι Μαλβίνα μου. Από BMW δεν ξέρω τίποτα.
nikos_e34 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 εχεις καποιο δικιο στο τι λες αλλα το θεμα ειναι οτι αν δεν προσεχουμε ο ενας τον αλλο λογικο ειναι να γινει ατυχημα.ο νομος εχει καθορισει το οριο 130 ειτε προκειται για μηχανη ειτε για αυτοκινητο οι μλκιες πληρωνονται απλως με τη μηχανη δεν εχεις σχεδον καμια προστασια ενω με το αυτοκινητο οσο ναναι γλυτωνεις "μαλβινα" ? ρε φιλε εχεις ποση ωρα προκαλεις πολυ ασχημα και το παιζεις μαγκας της φακης..σου εδωσα καποια επιχειρηματα ενω απο τη μερια σου εκτος απο κοροιδια και μλκια δεν ειδα τιποτα αλλο και τωρα λες "μαλβινα" ?δεν δινω συνεχεια εδω θα στα πω απο το ΠΜ
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ω, να με συγχωρείς, λέγοντας "Μαλβίνα" έχει να κάνει περισσότερο με ένα είδος -σύγχρονου- γραπτού λόγου όπου σοβαροί άνθρωποι όπως νοσηλευτές και γιατροί, μπερδεύουν την αργκό με την ελληνική γραμματική. Η Μαλβίνα ίσως μπορεί να θεωρηθεί πνευματική μητέρα, αλλά εντάξει, αυτή μπορούσε να εκφράζεται και κανονικά όταν ήταν εκτός τηλεοπτικού χρόνου. Οπότε είναι μάλλον υποτιμητικό για την Μαλβίνα, άρα το παίρνω πίσω. Παρεμπιπτόντως, ενημερωτικά και μόνο, όλος ο κόσμος της μηχανοκίνησης γνωρίζει πως οι μοτοσυκλέτες είναι κορυφή στο θέμα της ενεργητικής ασφάλειας, όπως τα αυτοκίνητα είναι κορυφή στα θέματα της παθητικής ασφάλειας. Αλλά βεβαίως δεν είναι δυνατό να συγκρίνεις, ούτε να προσθέσεις, ούτε να αφαιρέσεις, ένα λάχανο με ένα μαρούλι. Τα περί ορίων ταχύτητας δεν έχουν καμία απολύτως σχέση για το πως πρέπει να αντιδράς εσύ ως σωστός οδηγός, γιατί κανένας δεν σου εγγυάται ότι ο οδηγός που βλέπεις στον καθρέπτη είναι νομοταγής. Σ' αυτό στηρίζεται νομίζω όλος ο κ.ο.κ, όχι σε υποθέσεις.
Fidelio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Πως φαίνεται όμως ο μηχανόβιος ε; λολ -> θα συμφωνήσω επι πρακτικού με τον aigea 100% . Γενικώς για να εκφέρει κάποιος άποψη για την μηχανοκίνηση , δίκυκλα , τρίκυκλα .. τετράκυκλα θα πρέπει να τα έχει οδηγήσει σε όσες περισσότερες συνθήκες είναι αυτό δυνατό. Δυστυχώς τείνει να συμβαίνει το εξής: οδηγοί αυτοκίνητων που δεν έχουν οδηγήσει τουλάχιστον ουτε leadάκι , πολύ απλά είναι εν δυνάμει επικίνδυνοι , η πιο σοβαρή απειλή για τον μοτοσικλετιστή οπού χονδρικά αυτός απο πολλές απόψεις έχει πιο ανοιχτό και καθαρό μυαλό στον δρόμο απο τον αυτοκινητιστή , ΟΤΑΝ οδηγεί.
kaiowas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Πολλα 'μαργαριταρια' ειπωθηκαν. Καθε μερα κανω διαδρομες με την μηχανη και παντα φοραω κρανος, ακομα και για να παω στο περιπτερο που ναι 100 μετρα. Καθε μερα (ομως καθε μερα χωρις υπερβολη) θα πετυχω εναν θεο της οδηγησης που θα κανει την εξυπναδα του και θα ειναι κοντα στο να με τρακαρει. Παντα σαν καλος ιπποτης θα σηκωσει το χερι σε ενδειξη αναγνωρησης του μικρου του εγκεφαλου και θα ζητησει συγνωμη με το κεφαλι σκυφτο, σαν να χει το χαρισμα της αναστασης και να μην τρεχει τιποτα. Τωρα στα πρακτικα, η εξατμιση (δεν μιλαμε καν για παπακια, γιατι αυτοι ειναι σε μια κατηγορια σαν τους ταριφες) στην μηχανη εκτος απο καλυτερη αποδοση ειναι και για να σε ακουνε οι καμμενοι που οδηγανε στο δικο τους συμπαν και αλλαζουν κατευθυνση πριν αναψουν φλας. Αρα οσο ενοχλει εσας αλλο τοσο σωζει την δικια μου ζωη. Για τις προσπερασεις απο δεξια εχω να πω οτι παντα η αριστερη λωριδα εχει 300% παραπανω αυτοκινητα απο οτι η δεξια (γιατι ακομα και αυτοι με τα Seicento νομιζουν οτι οδηγανε F1 και το βλεπουν υποτιμιτικο να πανε δεξια). Απο την στιγμη που εγω τρεχω και τα δεκαδες αυτοκινητα πανε με 80 στην αριστερη λωριδα ναι θα κανω προσπεραση απο δεξια, γιατι τα 5 δευτερολεπτα που κανω φωτα απο μακρια ο μερακλης μπροστα αναβει τσιγαρο και γουσταρει με Πανταζη. Το οτι τρεχω και ειμαι παρανομος δεν ειναι δικαιολογια γιατι και τα δεκαδες αυτοκινητα ειναι παρανομα. Η αριστερη λωριδα οπως και να το κανουμε ειναι λωριδα προσπερασης και οχι πορειας. Οι σωστοι οδηγοι σε οποιοδηποτε οχημα φαινονται απο χιλιομετρο οπως και να το κανουμε. Αυτοι που κουβαλανε αχυρα (οχι στην πλατη) κανουν και αυτοι μπαμ απο χιλιομετρα. Τουλαχιστον η καθημερινη χριστοπαναγια ειναι ενα stress therapy.
freedubus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Γενικώς για να εκφέρει κάποιος άποψη για την μηχανοκίνηση , δίκυκλα , τρίκυκλα .. τετράκυκλα θα πρέπει να τα έχει οδηγήσει σε όσες περισσότερες συνθήκες είναι αυτό δυνατό. Δυστυχώς τείνει να συμβαίνει το εξής: οδηγοί αυτοκίνητων που δεν έχουν οδηγήσει τουλάχιστον ουτε leadάκι , πολύ απλά είναι εν δυνάμει επικίνδυνοι , η πιο σοβαρή απειλή για τον μοτοσικλετιστή οπού χονδρικά αυτός απο πολλές απόψεις έχει πιο ανοιχτό και καθαρό μυαλό στον δρόμο απο τον αυτοκινητιστή , ΟΤΑΝ οδηγεί. Η αριστερη λωριδα οπως και να το κανουμε ειναι λωριδα προσπερασης και οχι πορειας.Οι σωστοι οδηγοι σε οποιοδηποτε οχημα φαινονται απο χιλιομετρο οπως και να το κανουμε. Αυτοι που κουβαλανε αχυρα (οχι στην πλατη) κανουν και αυτοι μπαμ απο χιλιομετρα. Μεγάλες αλήθειες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.