Προς το περιεχόμενο

.srt σε mac..

EstellePr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατέβασα που λέτε μια εκπληκτική ταινία, αλλα ο φάκελος έχει τα κλασσικά δύο αρχεία, .avi και .srt.

Το πρόβλημα μου είναι πως δεν βρίσκει τους υπότιτλους, δεν υπάρχουν καν, είναι υπεράνω.

Το γκούγλαρα που λέτε, αλλα το μόνο που βρήκα είναι ένα σωρό εφαρμογές για μετατροπή υποτίτλων.

Πρέπει όντως να τους μετατρέψω, ή υπάρχει κάποιο κόλπο για να τους διαβάσει?

Βασικό μου player είναι το vlc.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τίποτα δεν τους βγάζει, και τ' αρχεία παιδιά έχουν το ίδιο όνομα, εκτός απο τις καταλήξεις.

Δοκίμασα όλα τα players που έχω, vlc,mplayer,quicktime, τίποτα..

Να κλάψω τώρα?

;-(

Το πιθανότερο είναι ότι έχει κάποιο πρόβλημα το srt. Δοκίμασε να κατεβάσεις τον υπότιτλο από κάπου αλλού. Αν και αυτό δεν δουλεψει βάλε κάποιον άσχετο υπότιτλο με το όνομα της ταινίας για να βεβαιωθείς ότι δεν έχει πρόβλημα το avi σου (μου έχει τύχει ορισμένα avi να τρώνε κόλλημα με τους υπότιτλους για αδιευκρίνιστο λόγο).

Δοκιμασε το εξης.

Εχεις Μακ.Εχεις VLC.

Πας File->Open File

στο Media ReSource Locator βαλε το avi και

κανεις κλικ load subtitles **και πατας Settings.Στην καρτελα που ανοιγει επιλεγεις τους υποτιτλους μεσω Browse κανεις και μια ρυθμιση αν χρειαζεται για την κωδικοποιηση τους και πατας οκ και τρεχει το ταινιονι...

Λοιπόν, κατέβασα άλλους υπότιτλους, διέγραψα απο το φάκελο τους άλλους, και τους διαβάζει μια χαρά τώρα!:-)

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!

:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...