Προς το περιεχόμενο

Πώς να βάλω ελληνικούς υποτίτλους σε ταινία από internet;

dimitris_sabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποιο προγραμμα υπαρχει για αυτο το πραγμα?γνωριζετε καποιο πρακτικο?

VLC player (δωρεαν) για να την δεις στο PC

φροντισε ομως το avi και το srt να εχουν ιδιο ονομα.

π.χ.:

Diakopes_2008.avi

Diakopes_2008.srt

Για να το κανεις DVD που να παιζει σε DVD player:

Υπαρχουν προγραμματα που κανουν τετοια μετατροπη. Παλι ομως πρεπει τα 2 αρχεια να εχουν το ιδιο ονομα.

Δημοσ.
VLC player (δωρεαν) για να την δεις στο PC

φροντισε ομως το avi και το srt να εχουν ιδιο ονομα.

π.χ.:

Diakopes_2008.avi

Diakopes_2008.srt

Για να το κανεις DVD που να παιζει σε DVD player:

Υπαρχουν προγραμματα που κανουν τετοια μετατροπη. Παλι ομως πρεπει τα 2 αρχεια να εχουν το ιδιο ονομα.

Γιατι πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα ???

Εγω επαιζα .avi ( αρχειο βιντεο ) heroes που στο ονομα ελεγε μονο την σεζον και το επεισοδιο και το .srt ( αρχειο υποτιτλος ) ελεγε σεζον , επεισοδιο ΚΑΙ τιτλο επεισοδιου.

Μηπως δεν θυμαμαι κατι καλα ?

Δημοσ.

Κάπου στο menu του player υπάρχει επιλογή για να ορίσεις κατά την προβολή της ταινιάς subtitles που μπορεί να χουν ό,τι filename θες. Απλά αν έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία, ξεκινάνε αυτόματα (συνήθως).

Δημοσ.
Γιατι πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα ???

Εγω επαιζα .avi ( αρχειο βιντεο ) heroes που στο ονομα ελεγε μονο την σεζον και το επεισοδιο και το .srt ( αρχειο υποτιτλος ) ελεγε σεζον , επεισοδιο ΚΑΙ τιτλο επεισοδιου.

Μηπως δεν θυμαμαι κατι καλα ?

Σιγουρα θυμασαι σωστα αλλα κανεις λαθος και θα σου εξηγησω.Καταρχην πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα για να παιξουν σιγουρα Εσυ τωρα ησουν τυχερος και επαιξαν γιατι και στα δυο αρχεια το αρχικο μερος της ονομασιας ηταν ιδιο (σαιζον τιτλος )

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: χρησιμοποιώ το bs player για αναπαραγωγή ταινίας και για προσθήκη υποτίτλου απλά με drag n' drop χωρίς απαραίτητα να έχει το ίδιο όνομα..πραγματικά πολύ απλό.

Όσον αφορά στη μετατροπή τέτοιας ταινίας σε dvd και φυσικά να προστεθεί και ο υπότιτλος υπάρχει ένα πρόγραμμα : dvdsanta. Το θέμα είναι ότι όταν το είχα πρωτοκατεβάσει δούλευε μια χαρά. Μετά το format που έκανα όμως το ξανακατέβασα (σε διάφορες κόπιες) και ενώ στην αρχή έδειχνε να δουλεύει καλά ξαφνικά έκλεινε τελείως το παράθυρο και σταμάταγε η μετατροπή. Το αποτέλεσμα ήταν 2, 5, 20, 60 λεπτά της ταινίας (δε ξέρω από τι εξαρτιόταν) μα ποτέ ολόκληρη η ταινία. Βαρέθηκα και το στειλα.

Πάντως δοκίμασε το ίσως να σου δουλέψει όπως εμένα στην αρχή. Α! Να έχεις υπ'οψιν οτι αργεί πολύ.

Αν ξέρει κανείς κατι άλλο ας ενημερώσει

Άκυρο!! Βρήκα το Convertxtodvd...Καλό αν και αργεί

• 11 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...