Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμένη CPU από Πλαίσιο

kx5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

sorry ρε αδερφέ αλλά αν δεν έχει να σου πει κάτι το thread τότε τι απαντάς ?

χωρίς παρεξήγηση αλήθεια ρωτάω.

εμένα προσωπικά αυτό το πράγμα με ενοχλεί είναι άτομα που έχουν ακουμπήσει πάρα πολλά λεφτά στο Plaisio για διάφορους λόγους και ένα από αυτά είμαι και εγώ και ο Κχ5 και δεν θα δεχόμουν σε καμία περίπτωση να μου πουλήσουν used πράγματα από την στιγμή που τα πληρώνω κανονικότατα σαν καινούρια

την επόμενη φορά που θα πάρεις εσύ όμως cpu και θα σου βγεί έτσι θα έρθεις εδώ και θα κλαίγεσαι έτσι δεν είναι ? οπότε μην λές οτι δεν σου λέει κάτι το thread...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εμένα προσωπικά αυτό το πράγμα με ενοχλεί είναι άτομα που έχουν ακουμπήσει πάρα πολλά λεφτά στο Plaisio για διάφορους λόγους και ένα από αυτά είμαι και εγώ και ο Κχ5 και δεν θα δεχόμουν σε καμία περίπτωση να μου πουλήσουν used πράγματα από την στιγμή που τα πληρώνω κανονικότατα σαν καινούρια

την επόμενη φορά που θα πάρεις εσύ όμως cpu και θα σου βγεί έτσι θα έρθεις εδώ και θα κλαίγεσαι έτσι δεν είναι ? οπότε μην λές οτι δεν σου λέει κάτι το thread...

Επειδη οτι περνω το περνω απο πλαισιο εδω και κατι χρονια πιστευω οτι το καταστημα δεν προκειτε να εκανε ποτε κατι τετοιο!

Αντιθετος οπως και στο παρελθον ετσι και στο παρον βλεπουμε θεματα τα οποια εχουν ως σκοπο να θυξουν ονοματα εταιριων!

Εσας ποιος σας λεει οτι το παλικαρι δεν το εκανανε για να ριξει στα ματια του κοσμου το Πλαισιο???(Γιατι εμενα μου φενεται σαν μακαδορος)

Δεν επρεπε καν να το κανει θεμα απο την στιγμη που του το φεραν κατα τα λεομενα του επρεπε να το παει πισω!

Δεν καταλαβενω γιατι να το κανει θεμα?Και μαλιστα με τιτλο Μεταχειρισμένη CPU από Πλαίσιο

• Moderators

O E1200 65nm δεν ειναι? Αρα δε τρωει τοσο ευκολα degrade.

Πουλινε, μια mobo που ηταν της φιλης σου και μαλιστα ειχε γρατζουνισει και μια οθονη οπως μου χες πει :P Τωρα θυμηθηκες?

Vamire, επειδη παιρνεις απο πλαισιο δε σημαινει οτι δεν εχουν την καθε ευκολια να δινουν used τους επεξεργαστες (τους Tray παντα). Ηδη περιγραφηκε πως δινονται οι tray, οποτε αστο καλυτερα...

Καλα εκανε κι εκανε το θεμα γιατι η γνωση δε βλαπτει...

Δηλαδη τι, του δωσανε used επεξεργαστη και δε πρεπει να το πει παραεξω μη χαλασει η φημη του πλαισιου?

.... τώρα , αν πω εγώ ότι έχω αγοράσει προ διετίας , ως καινούργια φυσικά , ηχεία altec lansing 2.1 από το πλαίσιο ( από τα πιο ακριβά ηχεία p.c. τότε ) ... και μου ήρθε το sub ΧΩΡΙΣ προστατευτική σίτα και με εμφανέστατο ζούληγμα , και γενικότερα τα ηχεία έκαναν μπαμ από μακριά ότι ήταν καραμεταχειρισμένα.. τι θα πείτε ?? ότι επιθυμώ να δυσφημίσω το μαγαζί ??

( μάλιστα είχα γράψει σχετικό post στο ινσόμνια τότε ... )

βέβαια , τα έστειλα πίσω άμεσα και χωρίς πολλά - πολλά , ζήτησα άμεση αντικατάσταση με σφραγισμένα , του κουτιού, και να γυαλίζουν !!!

πράγμα που έγινε φυσικά πάραυτα και μου ζήτησαν και χίλιες συγνώμες ..

.. κάτι ανάλογο θα πρότεινα και στο φίλο να πράξει ...

Ναι δημοκρατια εχουμε αλλα αντι για την παει πισω και να τους την φερει κολαρο καθεται και ανοιγει ποστ το οτι του ετυχε το και το και τι να κανει?

Να την παει πισω και να του πουνε δεν στην αλλαζουμε το καταλαβενω αλλα να το κανει και θεμα και αφου ειναι και tray ετσι τι να πω....

• Super Moderators
Επειδη οτι περνω το περνω απο πλαισιο εδω και κατι χρονια πιστευω οτι το καταστημα δεν προκειτε να εκανε ποτε κατι τετοιο!

φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι χαμός είχε γίνει παλιότερα στο Πλαίσιο με τους μεταχειρισμένους σκληρούς δίσκους (κλασικά σε ανοιχτά φακελάκια)...

αρκετοί είχαν αγοράσει "ολοκαίνουριους" δίσκους και είχαν βρει δεδομένα μέσα...ούτε καν format δεν είχαν κάνει τα ζώα στο πλαίσιο...

άρα μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για το ότι δεν θα έκανε πότε κάτι τέτοιο

είναι ειπωμένο πολλές φορές , με αφορμή ποικίλα θέματα διαμαρτυριών, ότι ούτε το πλαίσιο αποφεύγει τις μαιμουδιές στη λειτουργία του , όμως έχει σαφώς πολύ καλό after sales service σε σχέση με τον ανταγωνισμό του ... προσωπικά μένω επαρχία , όπου δεν υπάρχει κατάστημα του Πλαισίου , έτσι αγοράζω μέσω ιντερνετ από Αθήνα "γουρούνι στο σακί " ... όμως , οφείλω να πω ότι όσες φορές το σακί είχε γουρούνι η αντικατάσταση ήταν θέμα ενός τηλ. και 2 -3 εργάσιμων ημερών ...

για αυτό και εξακολουθώ εδώ και χρόνια να ψωνίζω κάθε σοβαρο hardware από το πλαίσιο ..

Με κάλυψε ο Πάνος!

Καταστήματα σαν το Πλαίσιο τα στηρίζουν άτομα σαν εμάς και όχι το emo που αγοράζει μια φορά στα 3 χρόνια 80άρι Ipod.;)

Vamire666:

80% του hardware που αγοράζω προέρχεται από το Πλαίσιο. Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα κάποιο παράπονο από την εν λόγω εταιρία.

Αλλά η συγκεκριμένη cpu ήρθε μεταχειρισμένη και έκρινα σωστό να το αναφέρω εδώ ώστε να προσέχουμε όλοι μας.

Τώρα αν σας κοροϊδεύω ή όχι, μπορεί να το κρίνει ο καθένας από τη συνολική παρουσία μου στο insomnia.

btw στη φωτογραφία αυτός ο "λεκές" φαίνεται μαύρος, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Λογικά θα μαύρισε από το φλας. Είναι γρατζουνιά και έχει διαφορετική υφή από την κανονική επιφάνεια του επεξεργαστή.

Το Πλαίσιο το αγαπάω και το υποστηρίζω και δεν θα αγόραζα από άλλο κατάστημα ακόμα και 30 ευρώ φθηνότερα, αλλά χαλαρά και μετά λύπης μου κυκλοφορούν μεταχειρισμένα ή ανοιγμένα κομμάτια. Όχι απαραίτητα χαλασμένα ή degraded αλλά ότι κυκλοφορούν κυκλοφορούν. Το κακό είναι ότι τα στέλνουν σε οποιονδήποτε και αν ο οποιοσδήποτε είναι εγώ ή κάποιοι άλλοι μετανιώνουν την ώρα και την στιγμή που το έστειλαν. Άλλοι το καταπίνουν και τελειώνει εκεί. Η αλήθεια είναι οτι κάποια πράγματα γίνονται επιστροφές επειδή όντως δεν τα θέλει ο πελάτης και απλά έχουν ανοιχτεί - όμως να μην τα πουλάνε retail. Να τα βάζουν σε συστήματα που φτιάχνουν, γιατί πολύ απλά με αυτό που κάνουν πάνε γυρεύοντας. Με τσαντίζει να με θεωρούν μ@λ@κ@ όταν αγοράζω μνήμες που κάνουν 4 κατοστάρικα ή κάρτες 600-700 ευρώ και να μου στέλνουν απάτες. Εκεί που τσαντίζομαι περισσότερο είναι ότι ξέρω ότι κάποια πράγματα τα έχει "παίξει" ο τεχνικός για να κάνει το κέφι του και τα έχει πάρει με την αράδα για να διαλέξει για πάρτη του το καλύτερο - εκεί όντως τους έχω φάει το λαρύγγι. Χαλαρά θα την σπασω στα δυο και θα τους την πάω για RMA.

Κχ5 αν νιώθεις οτι αδικήθηκες ή σπάζεσαι που είναι χρησιμοποιημένη η CPU σου, κάντην RMA επιτόπου και με τσαμπουκά - καλύτερα ακόμα κάψτην επί τούτοις και πήγαινέ την για να μην μπορέσουν να την δώσουν σε άλλο φουκαρά. Αν δεν σε νοιάζει το overclocking ή αν δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα το όλο θέμα, μην ασχολείσαι. Εξ' άλλου εγγύηση 3 χρόνια Πλαίσιο έχεις οπότε είσαι καλυμμένος

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το HighT3ch.

Μου έχουν τύχει και εμένα κάμποσες φορές (δεν είναι σύμπτωση) εμφανώς μεταχειρισμένα ή και DOA parts από το πλαίσιο.

Η ασφάλεια πάντως, πως ότι και να γίνει θα το πάω πίσω και θα μου δώσουν άλλο, με κάνει να το προτιμώ ακόμα σε hardware αγορές.

(αν έχει αυτό που ψάχνω)....

Επειδη οτι περνω το περνω απο ... εδω και κατι χρονια πιστευω οτι το καταστημα δεν προκειτε να εκανε ποτε κατι τετοιο!

πάρε να διαβάσεις στον ελέυθερο χρόνο σου :lol:

2003 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=49315

2004 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=75200

2005 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=119663

2005 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=121565

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=945607 (απάντηση του Π στο πρηγούμενο )

σημ: κι εγώ, οταν ενα είδος που θέλω το έχει η συγκεκριμένη αλυσίδα, προτιμώ να το πάρω απο εκεί, εστω και 2-3 Ε ακριβότερα. Αλλα οταν κάνουν γκάφες, να τα λέμε, όπως τα λέμε για όλους.

Και όχι μόνο μεταχειρισμένα και δοκιμασμένα...

Την εποχή των 8800GTX είχα πάρει καμιά 10ρια σε μια περίοδο 9 μηνών από την ημέρα κυκλοφορίας τους. Μια μέρα παραγγέλνω μια 8800GTX XFX και μου στέλνουν μια η οποία είχε ανοιγμένη (ξεσκισμένη) συσκευασία, σκονισμένη η κάρτα και πίσω η κάρτα ένα μεγάλο sticker που έγραφε με στυλό "burned vm" και ένα κωδικό παραλαβής. Εντάξει δεν χρειάζεται να πω τι ακολούθησε, απλά ότι την επόμενη μέρα είχα παραλάβει στο σπίτι μου μια σφραγισμένη Ultra της ASUS χωρίς χρηματική διαφορά. Είναι τόσο χαζοί κάποιες φορές που δεν βλέπουν ποιος παραγγέλνει - ειδικά για παραγγελίες που γίνονται ονομαστικά.

Όταν κάποιος έχει καρτέλα πελάτη επίσημα από το '97 (γιατί ανεπίσημα είμαι πελάτης από τότε που ξεκίνησε το Πλαίσιο) και έχει αφήσει στο μαγαζί ένα "αυτοκίνητο" σε χρήματα, δεν κάνεις τέτοιες μ@λ@κίες μαζί του. Ειδικά όταν είσαι από τους ανθρώπους που και μόνο να το δεις από μακριά κάτι ξέρεις αν το έχει πειράξει χέρι τέτοια πράγματα δεν στα κάνουν. Έχει τύχει (σε άλλο κατάστημα) να ζητήσω RMA για ASUS 6800 και να μου δώσουν επισκευασμένη με το κολλητήρι και έφτασα το θέμα στην ASUS Taiwan και αποζημιώθηκα με το παραπάνω σε χρόνο dt.

Και στα μαγαζιά καμιά φορά κάτι συσκευασίες που βλέπω ανοιγμένες, τους δουλεύω τους πωλητές και αρχίζουν τα παραμύθια περί δοκιμής από τον τεχνικό, κατά λάθος ήθελε άλλες μνήμες από αυτές που άνοιξε και άλλες καραμέλες. Ναι λέω σίγουρα ο τεχνικός δεν ήξερε ότι αυτές οι dominator έχουν 400ευρώ και παίζουν τσίτα timings, η ο boxατος 8500 δεν φαίνεται αν είναι ο 8500 ή κάποιος άλλος.

Αυτά και άλλα πολλά πράγματα έχω παραλάβει "πειραγμένα" ή ανοιγμένα - άλλα τα άφησα να περάσουν, άλλα τα έκανα θέμα κατ' επιλογήν. Όμως αυτό που θέλω να πω είναι ότι γενικά μην τους αφήνετε στην ησυχία τους και να το κάνετε θέμα στα κεντρικά με τέτοια πράγματα. Πολλές φορές αυτά γίνονται εν αγνοία της διοίκησης και αν δεν τους το πει κάποιος δεν διορθώνεται η κατάσταση. "Σε αγαπώ, σε εκτιμώ και στα ακουμπάω φίλε μου αλλά άμα κάνεις μ@λ@κί@ σε έσκισα" έτσι πάει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...