babinosman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά και χαρά σας. Έχω το εξής πρόβλημα Πριν από 1 μήνα αγόρασα έναν WD 500GB ΙDE σκληρό.τον γέμισα μέχρι την μέση περίπου με δεδομένα (ταινίες MP3 κτλ.)ο σκληρός όμως μου βγήκε ελλατωματικός και έχει αρχίσει να κολλάει.Τι εννοώ.Όταν του βάλω να διαβάσει πολλά δεδομένα (είτε ανάγνωση είτε εγγραφή) κολλάει με αποτέλεσμα να <<κλειδώνει>> και να μην μπορώ να του κάνω τίποτα.Μόνο με ριμπούτ ξεκολάει.Αγόρασα έναν δίσκο ακόμα ίδιο (WD 500GB ΙDE) για να του κάνω μπακάπ μπας και σώσω την κατάσταση.Θέλω να μου πείτε εάν γνωρίζετε καποιο πρόγραμμα καλό που να νιώθει ότι κάποια αρχεία δεν μπορούνε να διαβαστούνε και να πηγαίνει στα επόμενα.Χρησιμοποίησα το WD data lifeguard tools που έχει επιλογή copy entire disk to disk αλλά με το που πέσει σε αρχείο ελλατωματικό σταματάει(δηλαδή κάνει κανονικό copy paste κάνει με λίγα λόγια).Μάλλον πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα που να bootarei μόνο του εκτός windowsXP για να κάνει την δουλειά που θέλω. Ακούω προτάσεις.
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 δοκίμασε το Active File Recovery, και συγκεκριμένα αν δεν τα καταφέρει η windows version, κάνε μια δισκέτα με την DOS version του, μπας και γίνει κάτι
babinosman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 τώρα δοκιμαζώ το getdataback αλλά δεν βλέπω και πολύ φως.θα δοκιμάσω και αυτό που προτείνεις.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Αφου τον εχεις ενα μηνα πηγαινε να στον αλαξουν
babinosman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Τελικός απολογισμός: Το AFR ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου.Από 229GB δεδομένων κατάφερε και ανάκτησε 203GB.
Slak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Εναν κλαταρισμένο WD 250άρη που έχω , για να κάνω recovery με το AFR ,πρέπει οπωσδήποτε να το συνδέσω σαν εσωτερικό σε κάποιον υπολογιστή ? Η΄ και με θήκη σαν εξωτερικό μπορεί να κάνει recovery το AFR ? Το ρωτάω γιατί τον συνέδεσα μια φορά δοκιμαστικά (με την εξωτερική θήκη ) ,και δεν μου βγάζει καν την επιλογή για superscan η οτιδήποτε , απλώς βλέπει "κάτι" σαν εξωτερικό USB δίσκο , αλλά δεν μπορεί να κάνει τπτ . Αν είναι να το πάρω απόφαση οτι τά φτυσε δλδ , αφού όλοι με το AFR έχουν αποτέλεσμα.
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ...σύνδεσέ τον πρώτα σαν εσωτερικό, και μετά βγάλε συμπέρασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.