Προς το περιεχόμενο

προβλημα με σταθερο - Teledome

pug_f_e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχει κανα 2 βδομαδες που το σταθερο μια δουλευει, μια οχι.

Εχουμε TELEDOME

ΝΑ μας παιρνουν μπορουν κανονικα, ΑΛΛΑ οταν παμε να παρουμε εμεις...

* Μια θα παρει κανονικα

* Μια θα κανει τουτ- τουτ

* Μια θα κανει σαν να κολλαει και ακουγεται ενας συνεχομμενος ηχος

*και μια θα λεει κατι για τον παροχο

Tι παιζει?

-----Προστέθηκε 30/9/2008 στις 09 : 37 : 24-----

Αααα.. να προσθεσω το εξης:

Αυτο εγινε παραλληλα , που αλλαξα το μοντεμ και εκανα αναβαθμιση απο 2 mbps σε 24 connx (τωρα εχω ρουτερ λινksys)

αλλα αν και εγω δε το θυμαμαι στα σιγουρα. ο bro λεει οτι αρχισε να το κανει πρiν αλλαξουμε royter:fear:

Δημοσ.

H teledome εκλεισε εδω και κατι μερες εχουμε τα ιδια προβλημα παλι καλα το ιντερνετ ειναι οκ αλλα θελουμε να φυγουμε να παμε σε αλλο δικτυο και δεν μπορουμε στειλαμε αιτηση και καμια απαντηση.

Δειτε εδω τα ΝΕΑ

http://www.teledome.gr/(1357CF999861817315201CDE674EF343E067C6B35709B6CF)/ecportal.asp?id=5482&nt=18

Δημοσ.

E και τι θα γινει τωρα??

Δε φτανουν ολες οι αλλες λ@λακ!εσ του οτε, βαζει το χερι του και στις αλλες εταιρειες τωρα.

Αντε μας εχουν σπασει τα νευρα τοσα χρονια και με τα σταθερα, και με τα κινητα και με το ιντερνετ . ΑΜΑΝ πια!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε pug-f-e ο ΟΤΕ σου φταιει; αν τα λαμογια της Teledome χρωστανε κατι εκαττομυριακια για τη χρηση του δικτυου του γιατι δεν τον πληρωνουν εδω και χρονια τι να κανει; εσυ τι θα εκανες αν ειχες ενα νοικαρι και απο το 2 μηνα δεν πληρωνε; και πολυ ανοχη δειχνει σε εταιρειες του κ..υ

Δημοσ.

Οπως και να χει, εγω ξερω οτι δεν ειχα τηλεφωνο και την εκοψα την teledome.

Ξαναεβαλα ΟΤΕ. connx-TALK. Στη τελικη ειναι πιο φτηνο απο την teledome. Moνο 15 ευρω το μηνα

Δημοσ.

H teledome έχει κλείσει μαζί με 2 άλλες γνωστές εταιρίες....

Εγώ ήμουν στις μια από τις δυο (τις άλλες) και πήγα στην Τελλας.....

Απλά αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις εναλλακτικές τηλεφωνίες.....που καιρός ήταν!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...