moameth Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ SAVE ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ PC ΜΟΥ ΣΕ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ SAVE POPUP ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Κανονικά, όταν κάνεις μια φορά save από ένα πρόγραμμα σε έναν φάκελο, την επόμενη φορά θα σε βγάλει πάλι εκεί. Καθολικές ρυθμίσεις για όλα τα προγράμματα δεν νομίζω να υπάρχουν, καθώς το καθένα, με το setup ορίζει τον δικό του φάκελο ή τα έγγραφα σαν προορισμό αποθήκευσης. Αν θέλεις απλά ο φάκελος 'Τα Έγγραφά μου' να είναι σε άλλον δίσκο, κάνε δεξί κλικ στον φάκελο τα έγγραφα και επέλεξε Μετακίνηση για να ορίσεις άλλον προορισμό. Ένα καλό προγραμματάκι είναι το File EX, που προσθέτει σε όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιούσαν το παράθυρο των windows για αποθήκευση και άνοιγμα αρχείων επιλογές για γρήγορους φακέλους και άλλα πολλά. Επίσης δες και το Direct Folders.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.