adrastos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Πρόσφατα κλήθηκα να κάνω ρυθμίσεις στη νέα σύνδεση ενός φίλου (connex 4mb) στο εν λόγο router και ενώ όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά, όταν φτάσαμε στο σημείο να φτιάξουμε το wireless κομμάτι τα πράγματα άλλαξαν. Εν ολίγης δοκιμάζοντας το δίκτυο ενεργοποιημένο και χωρίς encryption, να δέχεται όλα τα pc που θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το δίκτυο εμφανίζεται σα "άγνωστο δίκτυο" που όταν συνδεθείς έχεις limited connectivity (και που βεβαία δε παίζει τίποτε). [ Σημ. εδώ μετά από τους πειραματισμούς απενεργοποιώ το wlan] Ομολογούμενος δεν είμαι ειδικός, αλλά τα 2-3προηγουμενα alcatel που κλήθηκα να ρυθμίσω τα κατάφερα αρκετά καλά και χωρίς προβλήματα. Μήπως κάποιος έχει ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Αν ξεχνώ κάποια ρύθμιση/λεπτομέρεια η μήπως κάτι πιο σοβαρό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 σε καθε ασυρματο router τσεκαρεις τα παρακατω.α.αν ειναι ενεργοποιημενο η οχι το wireless,β.αν γινετει broadcast to ssid του.γ.τι ssid εχει.δ.να ειναι ανοιχτος ο dhcp για να μοιραζει ip και τι κλειδωμα θα εχει.στην χειροτερη γυρνα το στα defaults μηπως εχει πειραχτει κατι.και προσεχε μην εκπεμπει καποιος με το ιδιο ονομα και γινετε χαμος.ονομασε το με ενα διαφορετικο ονομα.αν δεν παιξει πχ με wpa key δοκιμασε τοτε wep.kai δεν ξερω αν υπαρχει κανα firmware update για αυτο.
user12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 σε καθε ασυρματο router τσεκαρεις τα παρακατω.α.αν ειναι ενεργοποιημενο η οχι το wireless,β.αν γινετει broadcast to ssid του.γ.τι ssid εχει.δ.να ειναι ανοιχτος ο dhcp για να μοιραζει ip και τι κλειδωμα θα εχει.στην χειροτερη γυρνα το στα defaults μηπως εχει πειραχτει κατι.και προσεχε μην εκπεμπει καποιος με το ιδιο ονομα και γινετε χαμος.ονομασε το με ενα διαφορετικο ονομα.αν δεν παιξει πχ με wpa key δοκιμασε τοτε wep.kai δεν ξερω αν υπαρχει κανα firmware update για αυτο. Κανενα guide υπαρχει?Πως μοιραζει ip? Εμενα μου κολλαει ο firefox και το torrent λεει οτι το firewall δεν του δινει ip or sthn like that.Εχω το NETGEAR DG834G
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ο dhcp ειναι ενεργοποιημενος απο την αρχη.τι εννοεις κολλαει ο firefox?εκτος αν σε κοβει οχι το firewall tou router που αυτο δεν σε κοβει αλλα καποιο firewall στο pc.γραψε ακριβως τι προβλημα εχεις.
user12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ο dhcp ειναι ενεργοποιημενος απο την αρχη.τι εννοεις κολλαει ο firefox?εκτος αν σε κοβει οχι το firewall tou router που αυτο δεν σε κοβει αλλα καποιο firewall στο pc.γραψε ακριβως τι προβλημα εχεις. Αν είμαι στο forum εδώ και κάποια στιγμή θέλω να ανοίξω το Google. Το google δεν το ανοίγει λες και έχει πέσει ο server.Άμα το κάνει refresh καμιά 10αρια φορές συνήθως ξεκολλάει άλλες πάλι όχι.Μακάρι να μπορούσα να σου εξηγήσω καλύτερα αλλά ούτε εγώ γνωρίζω τι έχει.Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 μηπως το προβλημα ειναι μονο με το ασυρματο?μηπως κατεβαζεις η ανεβαζεις στο full και γινετε αυτο?μηπως καποιος κλεβει συνδεση?δοκιμασες firmware update για τον ρουτερ σου απο το site της ετερειας?αυτα τα λιγα για αρχη.δοκιμασε με καλωδιο αμα εισαι με wireless
adrastos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστω για τις απαντησεις στο νημα αυτο, τελικα ηταν θεμα του laptop, που ενω η wireless καρτα ειχε drivers σωστα περασμενους ηθελε ενεργοποιηση με ενα συνδιασμο function keys. Ευχαριστω για το χρονο που διαθεσες Poulinos. PS. Τα signatures σου ειναι πραγματικα ενδιαφερωντα, πολυ καλη δουλεια.
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 πραγματι σε πολλα λαπτοπ ειτε υπαρχει διακοπτης αλλα και περα απο τον διακοπτη οριζεις και εσυ αν θα ειναι ανοιχτο η οχι.πχ ibm λαπτοπς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.