Προς το περιεχόμενο

upload site

celestialx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω φτιαξει μια σελιδα με html αλλα δεν ξερω τι να κανω τωρα...αυτο που θελω ειναι ενα δωρεαν σερβερ να το ανεβασω και επισης πως το ενημερωνο μετα το ανεβασμα

Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

ο πάροχός σου κατά 99% έχει Free Web Hosting σαν υπηρεσία με την σύνδεση που κάνεις δες το και αν είναι ανέβασε την εκεί εγώ που έχω οτε έτσι το έχω κάνει μαζί με web hop από no-ip.org η forthnet δίνει και αυτή σύγουρα για τους άλλους δεν ξέρω

Δημοσ.

Αν κατάλαβα θέλεις κάτι απλά για αρχή...Εγώ έχω γραφτεί στο http://50webs.com ,είναι πολύ απλό και μπορείς με το που κάνεις λογαριασμό να πάρεις και δωρεάν domain (προφανώς όχι .com κτλ) με κατάληξη ας πούμε we.bs .Έχει γενικά εύκολο menu. Δεν σου λέω ότι είναι το καλύτερο γιατί εγώ είμαι ακόμα πάρα πολύ αρχάριος στην html και στο web hosting αλλά ειναι σίγουρο ότι δεν θα σου φάει ώρα να δεις την σελίδα σου ανεβασμένη...

Δημοσ.

Είναι πολύ απλά, όταν ανεβάσεις την html μπορείς να την ανανεώνεις μέσα απο το site γιατί έχει online text editor.Απλά πατάς edit και σου βγάζει τν κώδικα σου μετά ένα save και αυτό ήταν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...