million_voices Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 κολλανε ακριβως εδω και το μονο που μπορω να κανω ειναι hardware reset και boot windows normally απο το σχετικο μενου που εμφανιζουν τα win τα παραπανω δεν συμβαινουν συνεχως αλλα τυχαια και οχι σε καθε boot δεν εχω κανει αλλαγες στο bios ουτε εβαλα η εβγαλα καποια καρτα η κατι αλλο ο ιδιος ακριβως υπολογιστης ετρεχε Vista (οχι SP1) για 2 μηνες χωρις ποτε να εμφανισει το συγκεκριμενο προβλημα πριν περιπου 20 ημερες εκανα νεα εγκατασταση Vista εγκαθιστωντας και το SP1 και τις τελευταιες 4 ημερες αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα στην εκκινηση προβλημα με το CD εγκαταστασης δεν υπαρχει γιατι ειναι αυθεντικο τα φωτα σας
pirobatis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 να ενας σωστος τροπος εγκαταστασης! -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 04 : 13 : 57----- δοκιμασε να κανεις ενα format
yannis18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Πριν το format: Δοκίμασες το "Last Known Good Configuration"? Επίσης, το παρακάτω είναι πολύ χρήσιμο: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial148.html
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Εμενα τη πρωτη φορα που το εκανε εφταιγε ενα 'ημι-συμβατο' usb irDa το οποιο ναι μεν δουλευε αλλα με τα 1000ζορια και μοντες στους drivers... Οταν γυρισα απο τις διακοπες το ξανακανε (εχοντας τις USB υπερυθρες αποσυνδεδεμενες) και μαλιστα ενω στην αρχη το εκανε σε 1 στα 10 boot μετα το εκανε συνεχεια! Αλλα αν τον αφηνα σε εκεινη την οθονη γυρω στο 10 λεπτο αναβε φυσιολογικα και ηταν μια χαρα το συστημα μετα. Τωρα ξανα αραιωσε, το κανει πολυ σπανια, χωρις να εχω πειραξει κατι... Τι να πω...
million_voices Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 ουτε εγω εβγαλα ακρη ισως να φταιει το sagem usb adsl modem
yannis18 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 και εννοείται οτι πρέπει να βγάλεις όλες τις usb συσκευές κατά την εκκίνηση.
Asskicker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 βγάλε το SP1 και περίμενε να βγουν καλύτεροι drivers Εγώ έχω Vista χωρίς σέρβις πάκ ακόμα. Άσε να κάνεις κανένα update ακόμα και μετά βλέπουμε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Mια χαρα κανει κανεις update και με το SP1. Αλλα το συγκεκριμενο προβλημα σε εμενα τουλαχιστον εμφανιζεται οποτε του κατεβει...
loutsopo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 msconfig γραψε στην εκτέλεση (απ" ότι βλέπω μπαίνεις σε safe mode) στη καρτέλα εκκίνηση ξετίκαρε ορισμένες απο τις εφαρμογές που νομίζεις οτι δεν σου χρειάζονται να εκκινούν με τα windows και πιστεύω ότι θα σταματήσει το πρόβλημα.
million_voices Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 msconfig γραψε στην εκτέλεση (απ" ότι βλέπω μπαίνεις σε safe mode) στη καρτέλα εκκίνηση ξετίκαρε ορισμένες απο τις εφαρμογές που νομίζεις οτι δεν σου χρειάζονται να εκκινούν με τα windows και πιστεύω ότι θα σταματήσει το πρόβλημα. οχι δεν εχει σχεση με τις startup εφαρμογες, φροντιζω να κραταω τα win καθαρα απο περιττες μαλ**** χθες παλι τα ιδια μετα από καιρο και χρειαστηκαν πανω απο 5 hardware reset για να μπορεσω να μπω στα Vista
liopyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Αντιμετωπίζω εδώ και λίγο καιρό παρόμοιο πρόβλημα και ακόμα δεν έχω βρει λύση. Στην οθόνη που δείχνει την μπάρα φόρτωσης, μπορεί και να κάνει ~5 λεπτά. Αλλά πάντα την ξεπερνάει. Παλιότερα που είχα το ίδιο πρόβλημα στα Xp, λύθηκε όταν έβγαλα το IDE DVDrw. Στα vista δεν το έχω δοκιμάσει, (βαριέμαι γιατί δεν τα χρησιμοποιώ και συχνά). Το μόνο σίγουρο είναι πως κολλάει στην αναγνώριση κάποιου hardware από το λειτουργικό, αλλά άντε βρες ποιο και γιατί. Το να αφαιρώ όλες τις συσκευές δεν το θεωρώ λύση. Τα startup applications δεν παίζουν ρόλο στην συγκεκριμένη περίπτωση, το λειτουργικό ξεκινά να τα φορτώνει μετά από αυτό το screen.
million_voices Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 κοιτα liopyr, drivers εχω περασει για ολες τις συσκευες μιλαω για καθαρη εγκατασταση win και τους τελευταιους drivers για τα παντα βεβαια μολις προσεξα στον Device manager αυτη την μαλ**** η οποια φυσικα δεν υφισταται ως πραγματικη συσκευη το ψαχνω στο google αλλα καποια @@ρια πρεπει να παιζει με αυτο το κωλ*Sagem
liopyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 κοιτα liopyr, drivers εχω περασει για ολες τις συσκευες μιλαω για καθαρη εγκατασταση win και τους τελευταιους drivers για τα παντα To ξέρω, δεν σου λέω πως δεν έχεις περάσει drivers. Κι εγώ έχω περάσει drivers. Αυτό δεν σημαίνει πως και το λειτουργικό τους διαβάζει σωστά. Το πρόβλημα πάντως πιθανότατα οφείλεται σε κάποια συσκευή...
million_voices Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 αναγκαστηκα να κανω reboot γιατι ειχαν κατεβει καποια updates απο την MS και παλι τα ιδια επιχειρησα Last known good configuration και καταφερα να μπω στα Win χωρις πολλα πολλα αυτο που παρατηρησα επισης ειναι οτι καθε φορα που συμβαινει αυτο και λιγο πριν δω την log in screen τα win εκτελουν στα γρηγορα το τελευταιο σταδιο της εγκαταστασης του SP1 τελος googlαροντας αυτον τον ανυπαρκτο 6TO4 adapter βρηκα οτι συμβαινει σε ολους οσους εχουν προσαρμογεα δικτυου Realtek RTL8168/8111 Family PCI-E Gigabit NIC (NDIS 6.0) παρακαλω επιβεβαιωστε το οσοι εχετε το ιδιο προβλημα -----Προστέθηκε 19/10/2008 στις 12 : 20 : 39----- ισως το προβλημα να εχει σχεση με την υλοποιηση του IPV6 απο την MS απενεργοποιοντας το ισως λυθει το προβλημα διαβαστε εδω http://forums.microsoft.com/technet/showpost.aspx?postid=2726928&siteid=17&sb=0&d=1&at=7&ft=11&tf=0&pageid=0 -----Προστέθηκε 19/10/2008 στις 12 : 38 : 03----- λοιπον breaking news απενεργοποιοντας το IPV6 απο τις ιδιοτητες του προσαρμογεα δικτυου σταματησε να εμφανιζεται αυτος ο αναθεματισμενος 6TO4 adapter και τα win εκκινουν κανονικα προς το παρων
21century Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Αφαίρεσε την επιλογή IPV6 αφού μεχρι στιγμής δεν ισχύει πουθενά και βάλε το driver max για να βρεις νέους 'οδηγούς'..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.