kostasxx1982 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδες μηπως ξερει κανεις πως μπορουμε να κανουμε ενα dvd με 2 ταινιες?Με ποιο προγραμμα? πχ. η ταινια saw θελω να εχω το 1-2 μαζι σε ενα dvd γινεται????
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Με το nero και την εφαρμογη του nerovision.
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Σε τί format έχεις τις χωριστές ταινίες; Δισκάκια DVD-VIDEO ή αρχείο AVI/MKV κλπ;
kostasxx1982 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ειναι σε αρχεια dvd και θελω να τα βαλω σε ενα ολα μαζι.πχ το saw το ενα μου πιανει 1.5 gb αρα με αυτη την λογικη θα εχω και τα 3 σε ενα,...υπαρχει κατι να με βοηθησετε?
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Τί εννοείς "αρχεια dvd"; Καταλόγους VIDEO_TS, με VOB και IFO και δε συμμαζεύεται;
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 DVD Shrink σε ReAuthor mode ή DVDFab και Join. Έτσι όμως δεν θα έχεις μενού. Θα είναι η μια ταινία μετά την άλλη. Αν θέλεις και την δυνατότητα επιλογής τότε το ConvertXtoDVD μπορεί να δεχτεί vob αρχεία και να αναγνωρίσει και το subtitle stream στις καινούργιες εκδόσεις, στις παλιότερες είχε πρόβλημα. Αρκεί να έχεις την ταινία στον δίσκο, γιατί δεν ξεκλειδώνει ταινίες. Κάνεις Add και επιλέγεις τον βασικό τίτλο της 1ης και μετά της δεύτερης. Θα πρέπει να προσέξεις στην επιλογή να είναι το vts με τα πολλά κομμάτια. Γι αυτό, για να μην ταλαιπωρήσαι, όταν μεταφέρεις τις ταινίες στον δίσκο να είναι single movie και μόνο με μια γλώσσα και έναν υπότιτλο. Να γνωρίζεις επίσεις, ότι το αποτέλεσμα θα είναι λίγο απογοητευτικό όσον αφορά την ποιότητα. Δεν πρέπει να ξεπερνάς τις 2-2:30 ώρες ανά dvd. Μετά η εικόνα είναι χάλια. Καλύτερα να κάνεις τις ταινίες avi. Πιο καλή ποιότητα θα έχεις και αν τις πας στο 1.5GB x264. Θα χωρέσει έτσι και η 3η :-P EDIT: Μέχρι να γράψω το κατεβατό δεν είδα την απάντηση. Μάλλον σε avi πρέπει να τις έχεις για να είναι 1.5GB ή τις ξέσκισες στην συμπίεση
kostasxx1982 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 να σου πω την αληθεια ηταν avi και τισ εκανα vob axeio me to convertto dvd και μετα τις κανω burn.Γιαυτο και η μικρη χωριτηκοτητα.ο τροπος δηλ ειναι να τισ περναω κατευθειαν?αν καταλαβα δηλ η μαλλον ειμαι ασχετος?
micos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Θα μπορούσες να βάλεις και τις 2 μαζί και να έχεις και το μενού επιλογής (στο ConvertXtoDVD). Δεν είναι όμως σωστό το μέγεθος. Κανονικά θα έπρεπε να στο κάνει στα 4,37GB και όχι 1,5GB. Δες στις ρυθμίσεις του προγράμματος για Κωδικοποίηση τι επιλογές έχει. Θα πρέπει να έχει μέγεθος 4400MB και ποιότητα Υψηλή (για καλύτερα).
parsifal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Με ποιο πρόγραμμα: μετατρέπω avi/divx/mp4/mkv σε DVD;. Πολλά από τα προγράμματα που αναφέρονται εκεί υποστηρίζουν πολλαπλά titles στο τελικό δημιουργηθέν DVD, ένα για κάθε αρχείο video που θα προσθέτεις στο project. Η δική μου πρόταση είναι το DVD Flick. Όπως ανέφερε και ο micos000 όμως, μη στριμώχνεις μεγάλο playtime σε ένα single layer DVD. Θα υποφέρει σοβαρά η ποιότητα εικόνας. Ξεκινάς ήδη από χαμηλού bitrate AVI ως αφετηρία. Μην το παραχοντραίνεις. Μία πιο έξυπνη λύση κατά τη γνώμη μου είναι να πάρεις ένα DVD player που να παίζει αυτά τα αρχεία. Και χρόνο θα γλυτώσεις και καλύτερη ποιότητα θα έχεις...
kostasxx1982 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστω παιδες για την βοηθεια σας ελπιζω να βγαλω ακρη.. 1000 ευχαριστω για ολα/=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.