alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Σερφάροντας εις το διαδίκτυον και πιο συγκεκριμένα σε ένα φόρουμ είδα ένα πολύ ωραίο module (από το joomla πηγάζει το βάπτισμα που έκανα, δεν ξέρω αν λέγετε όντως έτσι στο vBulletin) το οποίο πολύ θα ήθελα να δω και στο insomnia. Μιας και δεν μπόρεσα να βρω τον όνομα του, έκανα ένα screenshot Δείχνει live (θεωρητικά) σε ποια topic έγινε μόλις ένα post και ποια είναι τα top topic (δεν κατάλαβα αν είναι βάση επισκεψιμότητας ή απαντήσεων). Εμένα θα μου άρεσε να το έχουμε και εδώ αν αυτό είναι εύκολο. Αν είναι δύσκολο και δεν το βάλετε κακία δεν θα σας κρατήσω (πολύ).
kx5 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι παρόμοιο έχει το adslgr με live παρακολούθηση των μηνυμάτων.
parsifal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Yep, το vBISpy. Βιάζει λίγο τον server, όμως...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ωραίο και "χρήσιμο" feature του adslgr είναι επίσης η ένδειξη ενεργών μελών...
parsifal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Αυτό δεν είναι καθόλου χρήσιμο. Έχω την εντύπωση - μπορεί να κάνω και λάθος - πως σε vBulletin που είναι ενεργοποιημένο, τα e-mail notifications αραιώνουν πάρα πολύ αν έχεις καιρό να ποστάρεις (και λογίζεσαι πλέον ως μη ενεργό μέλος), ανεξάρτητα από χρόνο που πέρασε από το τελευταίο login και παρόλο που ποστάρονται νέα μηνύματα σε threads που έχεις κάνει subscribe. Είναι απλά καλό ως στατιστικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 δεν είπα χρήσιμο, αλλά "χρήσιμο" μεγάλη διαφορά
xardas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδη το κουνελι με το "κουνελι" εχουν μεγαλη διαφορα;; xardas << caveman
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 ατυχές το παράδειγμα σου... u failed...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.