jesE Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Προσπαθώ να συνδέσω την κονσόλα (xbox360) στο router (NetFaster), αλλά δεν ανάβει καν η ένδειξη LAN στο router. Το xbox δεν "βλέπει" ούτε το καλώδιο. Άλλαξα καλώδια, LAN port στο router, δοκίμασα -και κατάφερα- να συνδέσω την κονσόλα σε άλλο router. Firmware update για το συγκεκριμένο router δεν βρήκα πουθενά να κάνω. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα με το router της Hellas On Line? Προτινόμενη λύση?
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 μηπως για καποιο λογο θελει cross καλωδιο και οχι Straight.το εχεις δοκιμασει?β.οι ethernet σιγουρα παιζουν στο ρουτερ?δες στο official site για firmware.
jesE Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 θα δοκιμάσω cross καλώδιο, αν και όσες φορές έχω συνδεθεί(σε άλλο router), το έχω κάνει με UTP.. Drivers δεν βρίσκω ούτε στο site της INTRACOM. Θα δοκιμάσω switch ανάμεσα στο xbox και στο router. Ευχαριστώ για την απάντηση.
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 κανονικα ολα τα ρουτερ πλεον καταλαβαινουμε και straight και cross.τωρα με αυτο δεν ξερω δεν το εχω δει και δεν ξερω τι ρολο βαραει αυτο το noname netfaster.
jesE Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Επανέρχομαι μιας και ακόμα το παλεύω.. Το οτι η ένδειξη LAN στα 3(!) διαφορετικά modem-router αναβοσβήνει (και δεν είναι σβηστή) δεν σημαίνει πως η κάρτα δικτύου του xbox360 λειτουργεί?
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ναι σημαινει οτι λειτουργει.πανω πανω βεβεα λες οτι δεν αναβε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.