Προς το περιεχόμενο

καινουριος στο προγραμματισμο

dimiman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να μαθω προγραμματισμο .δεν εχω ειδη γνωσεις προγραμματισμου και θα ηθελα να μου δωσετε συμβουλες για το τι να κανω και πως να αρχισω ωστε να μαθω προγραμματισμο.

Δημοσ.

προτεινω, μαθε C++ (αλλοι μπορει να πτεινουν κατι αλλο, αποψη μου παντα)

καλο διαβασμα (θα πρεπει να ξεσκιστεις στο διαβασμα για να μαθεις προγραμματισμο)

για να δημιουργησεις προγραμματα χρειαζεσαι ενα compiler

εγω προτεινω τη δωρεαν εκδοση του visual studio της microsoft

το κατεβαζεις απο εδω

καλη διασκεδαση..... :)

Δημοσ.

Οντως η c++ ειναι μια καλη επιλογη για να αρχισεις.....

Αλλα φιλε μιλαμε για πολυ διαβασμα.....!!!!!!!!!

Καλη αρχη........:-)

Δημοσ.

Αν ξεκινάει από το μηδέν μία Visual Basic 6.0 η GWBasic είναι καλά μετά πάει στην C++ για πιο καλό προγραμματισμό, έτσι πιστεύω ότι θα εξοικιοθεί πλήρως με βασικά πράγματα. Προσωπική γνώμη προφανώς.

Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα VB .NET ή C#. Θα είναι ωραίο να ξεκινήσεις και να μπορείς να φτιάξεις μερικά παραθυράκια

Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα!! να αλλάξεις ενδιαφέροντα τώρα που είναι νωρίς!!!αχαχαχα:-D:-D:-D αυτά τα πράγματα ειναι αρρώστια!!! :-D:-D:-D

Δημοσ.

μπελαδες θες στο κεφαλι σου; εχεις να τραβηξεις μαλλιαααααααααααα παρε κανα βιβλιο για να μαθεις την αρχη η αν εχεις κανα φιλαρακι που σπουδαζει κατι παρομιο ζητα του τα βιβλια του αν δεν τα χρειαζεται βεβαιως. κι εγω με C++ ξεκινησα, ειναι λεει αρκετα φυσικη γλωσσα. C τωρα δεν βρησω το λογο γτ να μαθεις αν και παντα θα σου σπαν τα νευρα με συγκρισεις αναμεσα σε αυτες τις δυο. μετα εχει κι αλλες. ειναι και αναλογα και σε ποιο τομεα θες να προγραμματισεις.

Δημοσ.

Αφού δεν έχεις γνώσεις προγραμματισμού θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με C.

Αργότερα πας και σε άλλες γλώσσες.

Δημοσ.

Και εγώ θα σου πρότεινα C++. Με C ξεκίνησα εγώ αλλά δε βρίσκω το λόγο κάποιος να μην πάει κατευθείαν σε C++ (η C++ είναι υπερσύνολο της C). Έτσι κι αλλιώς με απλά πράγματα πάλι θα ξεκινήσεις και θα μάθεις και Object Oriented Programming. Ξέροντας C++ σε ένα βαθμό διευκολύνει και την εκμάθηση άλλων γλωσσών.

Δημοσ.

Η γλώσσα που θα επιλέξεις εξαρτάτε από τι θες να κάνεις .Αν ενδιαφέρεσαι για web η c ειναι άχρηστη εγω δεν εμαθα ποτε c .Απλα να ξερεις αν μαθεις καλα μια δυο γλωσσες ειναι σαν να τις ξερεις (σχεδον) ολες.

Δημοσ.

dimiman εγώ σου προτείνω VB γιατί είναι ωραία και ψιλοεύκολη για να την μάθεις , αλλά πρέπει να έχεις υπομονή που να σπάει κόκαλα και να ρίξεις πολύ διάβασμα(καλό διάβασμα μην μασάς)

Δημοσ.

mpohom.τι εννοεις οταν λες "αν ενδιαφερομαι για web''?αλλη γλωσσα προγραμματισμου χρησιμοποιητε για το διαδυκτιο? και αν ναι ποια η διαφορα της με της αλλες?

Δημοσ.

Πάντως άμα ενδιαφέρεσε για C++ ο ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ εχει κυκλοφορήσει το "Η γλώσσα C++ σε βάθος" πολύ κατανοητό ιδανικό για να αρχίσει καποιος τον προγραμματισμό με τη C++!

Ρίξε μια ματια στο http://cpp.bytes.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...