dimiman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 θελω να μαθω προγραμματισμο .δεν εχω ειδη γνωσεις προγραμματισμου και θα ηθελα να μου δωσετε συμβουλες για το τι να κανω και πως να αρχισω ωστε να μαθω προγραμματισμο.
georgemarios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 προτεινω, μαθε C++ (αλλοι μπορει να πτεινουν κατι αλλο, αποψη μου παντα) καλο διαβασμα (θα πρεπει να ξεσκιστεις στο διαβασμα για να μαθεις προγραμματισμο) για να δημιουργησεις προγραμματα χρειαζεσαι ενα compiler εγω προτεινω τη δωρεαν εκδοση του visual studio της microsoft το κατεβαζεις απο εδω καλη διασκεδαση.....
andreas_g Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Οντως η c++ ειναι μια καλη επιλογη για να αρχισεις..... Αλλα φιλε μιλαμε για πολυ διαβασμα.....!!!!!!!!! Καλη αρχη........
lefi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Αν ξεκινάει από το μηδέν μία Visual Basic 6.0 η GWBasic είναι καλά μετά πάει στην C++ για πιο καλό προγραμματισμό, έτσι πιστεύω ότι θα εξοικιοθεί πλήρως με βασικά πράγματα. Προσωπική γνώμη προφανώς.
dt008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 εγώ θα σου πρότεινα VB .NET ή C#. Θα είναι ωραίο να ξεκινήσεις και να μπορείς να φτιάξεις μερικά παραθυράκια
kfoynt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 εγώ θα σου πρότεινα!! να αλλάξεις ενδιαφέροντα τώρα που είναι νωρίς!!!αχαχαχα:-D:-D αυτά τα πράγματα ειναι αρρώστια!!! :-D:-D
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 μπελαδες θες στο κεφαλι σου; εχεις να τραβηξεις μαλλιαααααααααααα παρε κανα βιβλιο για να μαθεις την αρχη η αν εχεις κανα φιλαρακι που σπουδαζει κατι παρομιο ζητα του τα βιβλια του αν δεν τα χρειαζεται βεβαιως. κι εγω με C++ ξεκινησα, ειναι λεει αρκετα φυσικη γλωσσα. C τωρα δεν βρησω το λογο γτ να μαθεις αν και παντα θα σου σπαν τα νευρα με συγκρισεις αναμεσα σε αυτες τις δυο. μετα εχει κι αλλες. ειναι και αναλογα και σε ποιο τομεα θες να προγραμματισεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Αφού δεν έχεις γνώσεις προγραμματισμού θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με C. Αργότερα πας και σε άλλες γλώσσες.
capitan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ θα σου πρότεινα C++. Με C ξεκίνησα εγώ αλλά δε βρίσκω το λόγο κάποιος να μην πάει κατευθείαν σε C++ (η C++ είναι υπερσύνολο της C). Έτσι κι αλλιώς με απλά πράγματα πάλι θα ξεκινήσεις και θα μάθεις και Object Oriented Programming. Ξέροντας C++ σε ένα βαθμό διευκολύνει και την εκμάθηση άλλων γλωσσών.
mpohom Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Η γλώσσα που θα επιλέξεις εξαρτάτε από τι θες να κάνεις .Αν ενδιαφέρεσαι για web η c ειναι άχρηστη εγω δεν εμαθα ποτε c .Απλα να ξερεις αν μαθεις καλα μια δυο γλωσσες ειναι σαν να τις ξερεις (σχεδον) ολες.
ss13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 dimiman εγώ σου προτείνω VB γιατί είναι ωραία και ψιλοεύκολη για να την μάθεις , αλλά πρέπει να έχεις υπομονή που να σπάει κόκαλα και να ρίξεις πολύ διάβασμα(καλό διάβασμα μην μασάς)
dimiman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 mpohom.τι εννοεις οταν λες "αν ενδιαφερομαι για web''?αλλη γλωσσα προγραμματισμου χρησιμοποιητε για το διαδυκτιο? και αν ναι ποια η διαφορα της με της αλλες?
mpohom Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Αν σε ενδιαφερει το web design μπες εδω http://www.w3schools.com και ξεκινα με html ειναι πανευκολη .Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο διαφορετικοι κλαδοι
phoebe10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 παιδια να ρωτησω 3ερει κανεις που να μπω να κατεβασω τη πασκαλ για μακ φρι
khykhy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Πάντως άμα ενδιαφέρεσε για C++ ο ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ εχει κυκλοφορήσει το "Η γλώσσα C++ σε βάθος" πολύ κατανοητό ιδανικό για να αρχίσει καποιος τον προγραμματισμό με τη C++! Ρίξε μια ματια στο http://cpp.bytes.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.