Προς το περιεχόμενο

Περιεργοι ηχοι στα καλα καθουμενα!

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χωρις να εχω συνδεσει οτιδηποτε καινουργιο ξαφνικα κανει κατι ηχους ο σκληρος μου σαν τα 56αρια τα μοντεμ που συνδεονταν στο ιτνερνετ. κατι τετοιους ηχους.

Καμια ιδεα για τι τι να κανω?

Δημοσ.

Σίγουρα είναι ο σκληρός;! Μου φαίνεται πολύ περίεργο να μπορεί να κάνει τέτοιους ήχους (beeps, σφυρίγματα κλπ). Έχεις παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα στη λειτουργία του υπολογιστή;

Δημοσ.

οχι κανενα αλλο προβλημα.

Ξεκινησε να μου το κανει πρωτη φορα χθες. εκανε κατι περιεργους ηχους ενω επαιζα c&conquer 3.

Μετα κλεινω το παιχνιδι και συνεχισε που και που να κανει ετσι.

Και με το που παω να γραψω σε DVD με το convertXtoDVD Μια ταινια πουχα κατεβασει τοτε ξεσκιστηκε στους ηχους αυτους και με το που σταματησε το encoding σταματισε επιτοπου ο ηχος.

Βασικα ο ηχος ακουγοταν" σαν συναγερμος"!!!

Μετα σταματησε.

ΣΗμερα παλι πρωτοξεκινησε οταν επαιζα c&c3 και οταν το κλεισα δεν ξανακουστηκε.

Τιποτα ιδεες;

Δημοσ.
οχι κανενα αλλο προβλημα.

Ξεκινησε να μου το κανει πρωτη φορα χθες. εκανε κατι περιεργους ηχους ενω επαιζα c&conquer 3.

Μετα κλεινω το παιχνιδι και συνεχισε που και που να κανει ετσι.

Και με το που παω να γραψω σε DVD με το convertXtoDVD Μια ταινια πουχα κατεβασει τοτε ξεσκιστηκε στους ηχους αυτους και με το που σταματησε το encoding σταματισε επιτοπου ο ηχος.

Βασικα ο ηχος ακουγοταν" σαν συναγερμος"!!!

Μετα σταματησε.

ΣΗμερα παλι πρωτοξεκινησε οταν επαιζα c&c3 και οταν το κλεισα δεν ξανακουστηκε.

Τιποτα ιδεες;

To C&C3 το παιζεις απο CD/DVD ? Γιατι είπες οτι το εκανε οταν εγραφες dvd.

Οπότε τσεκαρε πχ με κανενα cd audio αν κανει τους ιδιους ήχους και απλά σφυρίζει

το dvd rom και όχι ο σκληρος. Συνήθως ακούγονται περιεργοι ήχοι απο cd/dvd

σαν να χάνει το κεντρο βάρους και το cd χτυπάει περα δωθε και δημιουργεί ήχους.

Απο την άλλη αν έχεις υποψίες οτι το κανει ο δισκος, καλου κακου ξεκίνα ενα backup

να είσαι ηρεμος και καλυμμένος.

Αν το κάνει συνεχόμενα ειτε εχεις μεσα δισκακι ειτε οχι τσεκαρε να το βγάλεις απο το

ρευμα μια μια καθε συσκευη και κανε δοκιμες...

Δημοσ.

oχι οχι καμια σχεση. Το c&c παιζει απτο σκληρο κατευθειαν,χωρις DVD.

Επισης οταν εκανα encoding που σφυριζε συνεχεια,εκανε encoding απο αρχειο που ειναι στο σκληρο σε αλλο αρχειο στο σκληρο παλι και μετα αφου τελειωσε η διαδικασια και ξεκιναγε το Burning se DVD σταματησε να σφυριζει

Δημοσ.

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά όταν ακούς από τον δίσκο σου ήχους διαφορετικούς από τους συνηθισμένους (ανεξάρτητα από το πως ακούγονται αυτοί, από το πότε ακούγονται και από την συχνότητα που ακούγονται), ετοιμάζεται να σε εγκαταλείψει.

Και επειδή αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή (από το επόμενο λεπτό μέχρι το επόμενο εξάμηνο), η συμβουλή μου είναι να τον εγκαταστήσεις άμεσα.

Έτσι θα προλάβεις να σώσεις τα δεδομένα σου, και αν έχεις φορτωμένο και λειτουργικό, μπορείς να κάνεις ένα image με κάποιο πρόγραμμα σαν το Acronis και να το μεταφέρεις στον καινούριο δίσκο.

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...