MiltoZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Άμα είναι της μονής Βατοπεδίου υπολόγισε λίγο παραπάνω για τα μεσιτικά. Και πάλι συμφέρει γιατί μετά με άλλα τόσα μπορεί να σου πάρει 10 στρέμματα στην Χαλκιδική.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δωσε μου ενα αρθρο για το ποια εταιρια εφτιαξε super computer πανω σε CELL... http://en.wikipedia.org/wiki/IBM_Roadrunner αν δεν κάνω λάθος είναι μέχρι στιγμής το δυνατότερο Super Computer που έχει φτιαχτεί... δεν νομίζω ότι είναι με τους ίδιους Cell που έχει το PS3 αλλά πιστεύω ότι είναι η ίδια μικροαρχιτεκτονική...
Pytzamarama Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Εχει και 6000 Opteron και τους πολυ βελτιωμενους PowerXCell 8i..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 πάντως βασίζονται πάνω στην αρχιτεκτονική των Cell
Pytzamarama Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Παντως,για να επιστρεψω στο θεμα,κατ εμε αν ισχυουν τα specs,η Sony πεταει πετσετα για το PS3 και παει για μεσοβεζικη λυση που μπορει να τις αφηνει κερδος αλλα με αναμασημενο σεναριο... Μαλιστα σημερα βγηκαν οι φημες για WiiHD το 2011.Δεν χανει τα καζουαλια η Nintendo οσα waggles και να παει να βγαλει η Sony.Αντιθετα θα χασει και τους τωρινους followers.
Apokleiros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Παντως ο opteron απο μονος του ειναι να τον κλαινε οι ρεγγες σαν επεξεργαστη!...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Παντως ο opteron απο μονος του ειναι να τον κλαινε οι ρεγγες σαν επεξεργαστη!... http://en.wikipedia.org/wiki/TOP500 δες την τελευταία λίστα και πρόσεξε τι θέση έχουν οι Xeon
Apokleiros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Εγω σου λεω μονος του! Τι να μου πει η λιστα! Tωρα ερχονται τα διαμαντια της ΙΝΤΕΛ Nehalem! θα γινει κολαση!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ποιος θα πάρει Opteron/Xeon (server cpus) για να τον έχει μόνο του?
Apokleiros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Εγω ειχα opteron μονο του! χαχαχα! Στον καιρο του ηταν πολυ δυνατος και μονος του, τωρα ειναι πισω αρκετα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 για την δουλειά που προορίζονται και όχι για "home" use, οι τωρινοί Opterons (barcelona) είναι πολύ καλοί...
tmjuju Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Εγώ σου είπα ότι δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης… είδες το τερατακι της IBM. Έχει cell σαν συνεπεξεργαστή… αλλά από το ύφος σου νομίζω ότι δεν θες να μάθεις… απλά να πάθεις. Εάν θες να μάθεις ας ανοίξουμε ένα thread στα cpu. Διάβασε πριν μιλήσεις για επεξεργαστές. (αλήθεια ελπίζω να μην είσαι πληροφορικάριος…) Όσο για τους Opteron πάω στοίχημα ότι τον είχες για παίγνια. Δεν νομίζω να έχεις καν ακουμπήσει μηχάνημα 4S opteron. Μόλις!!! έχασε την πρωτοκαθεδρία η amd στα 4S… και αυτό στα cpu >1500euro
Apokleiros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Kοιτα αμα εισαι casual user ναι. Αλλα εγω εχω ολο το pc στο νερο! Τον Q6600 τον ειχα 3.6 καθε μερα, τωρα εχω 8400 στα 4,2 ghz ! Aφου τα παιχνιδια στο pc μεχρι δυο πυρηνες βλεπουν και μετα μετρανε τα hz....Τι να κανει ο barcelona εκει που δεν ανεβαινει! Δυσκολα η amd θα χτυπησει την iNTEL!
tmjuju Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Πώ πω… με αυτά που είδα έχασα τη μπάλα… άλλο ήθελα να μοιραστώ μαζί σας… http://www.whattheyplay.com/blog/2008/09/30/new-wii-due-by-2011/ Και νέο wii το 11 ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.