papeipa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγω οτι συγκρισεις εχω κανει μεταξυ των 3 σε ιδια παιχνιδια το pc με διαφορα καλυτερο....αλλα αλλο 220 ευρωπουλα και αλλο 1000+ βαλε και κατι αποκλειστηκοτητες 2κ9(ακουγεται οτι θα βγει αλλα δεν ξερουμε ακομα αν ειναι ps2 port η 360)Fifa next gen τα Racing GT5,Forza,Pgr4...Gears2, metal gear,ολα τα fighting, Street Fighter,Mortal ,Soul Calibur, Tekken, Doa, Smackdown, Fight Night,Action God of war ,Ninja Gaiden ...Resident evil και πολλα αλλα που δεν προκειται να βγουν στα Pc...ειναι παιχνιδια σταθμοι που καλως η κακως το pc δεν τα εχει....απο την αλλη δεν το συζητω Fps παντα pc...Στο hardware κομματι τωρα...ανετα εφτιαχναν κονσολα που να τα σκαει στα pc αλλα ειναι πολλα στη μεση και κυριως το οικονομικο ,κοστος παραγωγης σε τι μεριδα καταναλωτων απευθηνεσαι κτλπ.!Ποιος θα αγοραζε κονσολα αξιας 1000ευρω?με τι τιμη θα εμπαινε στην αγορα?ποσα περιθωρια μειωσης της τιμης θα του αφηνε για μελλοντικη εκπτωση?Μου φαινεται τα θελουμε ολα...και high end γραφικα μετα απο 3χρονια κυκλοφοριας και στα 200 ευρω!!!!Δεν γινονται αυτα.....Απο την αλλη αν θελεις, τα σκας καθε μηνα που βγαινει απο μια καινουρια καρτα γραφικων, να σου ποιανουν τον κωλαριγκο για να λες παιζω σε αναλυσεις που δεν προκειται να δω γιατι δεν τις υποστιριζει η οθονη μου
Apokleiros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Nai papeipa δεν αντιλεγω σε αρκετα απο αυτα που λες! Να ξερεις ομως και το pc εχει καποια παιχνιδια που ειναι αντε γεια και που εσυ αγνοεις....τεσπα...βασικα ειναι τι θελει ο καθενας και τι τσεπη εχει....Απλα εγω ειπα επειδη τεθηκε το ερωτημα ποσο μπροστα ειναι τα pc και ανελυσα καποια πραγματα. Με βαση τα frames που εχουν οι κονσολες ειναι 500%+ πανω τα pc ...και δεν αναφερω και quad crossfirre και triplε sli που εκει το κοστος ανεβαινει κατακορυφα... Εγω θελω και το pcaki μου και τις κονσολιτσες μου...οκ το ps3 το πουλησα αλλα το χβοχακι ποτε! Αλλο ειναι το pcaki και αλλα θελω απο αυτο, ειναι και το hobby μου! αλλο θελω απο τις κονσολες μου!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 οκ το ps3 το πουλησα αλλα το χβοχακι ποτε! αγγελία πάντως είχες βάλει για το xbox360 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270028
antonl Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 αγγελία πάντως είχες βάλει για το xbox360 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270028 καραlol Big brother is watching you
gherudos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 πήρε 5-6 γιατί φοβάται το RROD,να έχει γκαβάτζα ρε παιδί μου σε περίπτωση κατοχής.
Apokleiros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 αγγελία πάντως είχες βάλει για το xbox360 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270028 Δεν λεω οχι, αλλα γιατι το εκανα...δεν θα εμενα χωρις ΧΒΟΧ...δεν υπαρχει τετοια περιπτωση
AKISHELLAS1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Σωστος για το pc αλλα ποση εχουν π.χ. σαν το δικο σου pc k ποσοι μ,πορουν να διαθεσουν αυτα τα χρηματα κ την υπομονη καθε λιγο κ λιγακι να τον αναβαθμιζουν ? Φανταζεσαι να μπορουσε να το κανει κ αυτο μια κονσολα? Δηλαδη την αναβαθμιση στο hardware ? Oποτε μιλαμε για συγκριση συμφωνα με τα δεδομενα που υπαρχουν στην αγορα οταν βγαινει η κονσολα με το πιο τουμπανο pc που υπαρχει εκεινη τη στιγμη κ να μην ξεχναμε την διαφορα τιμης των δυο που θα υπαρχει την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο. Απλως να τα βαζουμε ολα κατω.
Apokleiros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Aki σωστος δεν λεω το αντιθετο.... ισως και εγω να το αφισω καποια στιγμη...εαν καποια στιγμη δεν μπορω να διαθετω καποια ποσα χρηματων για αναβαθμισεις θα το αφισω και θα επιλεξω σαφως ΚΑΝΑΠΕ+ΧΒΟΧ ισως και ξανα playstation...αλλα προς το παρων παιζω και με τα δυο. Ας πουμε το GTA4 δεν το επαιξα πουθενα το περιμενω το Νοεμβριο στο PC. Δηλαδη παιχνιδια που θα βγουν στα pc τα περιμενω για το pc! Τα fallout 3 και far cry 2, commander conquer red allert 3 , diablo 3, GTA 4 θα τα παιξω στο pc....sto xbox θα παιξω fable 2 , fifa 2009, banjo, GEARS OF WAR! Υπαρχει πολυ πραμα τελικα για λιωσιμο..ΚΑΨΙΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΟΝΙΑ!
AKISHELLAS1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ετσι ειναι ,ο καθενας οτι μπορει κανει. Απλως θυμηθηκα τις παλιες καλες κοντρες μεταξυ amiga k pc κ μου εχει μεινει :-D μην παρεξηγεις .
tmjuju Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Το pc θα παραμείνει η βασιλιάς ότι κονσόλα και να βγει. Οι κονσόλες πάντοτες χάνουν από τα κορυφαία pc ακόμα και τη στιγμή του launch. Αυτά δεν αλλάζουν. Στον τομέα απόδοση/τιμή πάντοτε οι κονσόλες ήταν κοντά στα entry level/mainstream pcs. Προσωπικά είμαι αντίθετος στο να έχουμε νέες κονσόλες κάθε 3-5 χρόνια προτιμώ τα 5-7 χρόνια κύκλο ζωής. Τα τρία χρόνια είναι χρόνος που μπορεί να διαρκέσει και ένα pc με τιμή αγοράς ~700euro. Ο λαός φαίνεται να θέλει περισσότερα γραφικά πιο γρήγορα… οπότε και οι εταιρίες θα ακολουθήσουν. Apokleiros, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, ο cell έχει όντος χρησιμοποιηθεί σε supercomputers. Άλλο το εάν απέδωσε στο ps3 (!) και άλλο εάν χρησιμοποιήθηκε και αλλού. Και ναι ένας βελτιωμένος cell *μπορεί* να είναι καλή φάση (latency, more main cores, more SPEs, higher clocks). Το άλλο καλό σε αυτή την περίπτωση είναι και το backwards compatibility. Μη ξεχνάς δε ότι τόσο το 360 όσο και το ps3 βασίζονται σε αρχιτεκτονική power/ibm. Η νέα γενιά power δε είναι καταπληκτική.
Apokleiros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δωσε μου ενα αρθρο για το ποια εταιρια εφτιαξε super computer πανω σε CELL...Μην μου πεις το stanford university (folding home)....Μicrosoft βαλε ενα NEHALEM της εποχης και μια καρτα της ΑΤΙ και ασε τα ibm power pc! Oι πιο δυνατη server δεν εχουν power επεξεργαστες....ολοι ειναι της INTEL και της AMD! Οσο για το ξεκινημα το αν οι κονσολες ειναι καλυτερες, η απαντηση ειναι οχι, παραμυθι ειναι αυτο....Εγω με το ΧΒΟΧ 360 τοτε στο pc μου ειχε 2πυρηνο και 7800 gtx , σφεντονα πηγαινε και το pc μου τοτε δεν ηταν και κατι πανακριβο 1600χ1200 επαιζα ολα τα game τοτε! Απλα ειναι κοντα σχετικα με ενα υπολογιστη στα 1200 ευρω....αλλα με τον χρονο η διαφορα αυξανεται με ραγδαιο ρυθμο! Τωρα με υπολογιστη 1200 ευρω αγοραζεις ΠΑΠΑΔΕΣ και με 24αρα οθονη 1920χ1200! Και μετα απο 3 χρονια το 2011 θα περνεις pc με 1200 ευρω και θα ειναι 10 φορες πιο δυνατο απο καθε σημερινη κονσολα.... Παντως το οτι το pc δεν εχει παιχνιδια ειναι λαθος, μια χαρα παιχνιδια εχει το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι του γουστου σου, και οσο για το παραμυθι με τις αναβαθμισεις το κανεις γιατι παντα θες το κατι καλυτερο, μολις σου πεσει ενα frames παθαινεις καρδιακη προσβολη. Να τα λεμε ολα με το ονομα τους. Εσυ φταις και οχι οι εταιριες για εμενα. Και εγω αυτο κανω αλλα δεν κλαιγομαι! Αντιθετως με την κονσολα δεν εχεις προβλημα γιατι δεν την αναβαθμιζεις, παιζεις με ο ιδιο για 5-6 χρονια με οτι αυτο συνεπαγεται στην ποιοτητα απεικονισεις....
alou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Τωρα με 1200 ευρω αγοραζεις ΠΑΠΑΔΕΣ ! Άμα είναι της μονής Βατοπεδίου υπολόγισε λίγο παραπάνω για τα μεσιτικά.
antonl Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 [offtopic] Άμα είναι της μονής Βατοπεδίου υπολόγισε λίγο παραπάνω για τα μεσιτικά. Καραlol! 12345 [/offtopic]
john2gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Άμα είναι της μονής Βατοπεδίου υπολόγισε λίγο παραπάνω για τα μεσιτικά. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Έλιωσα :lol: :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.