john2gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς ένα pc τούμπανο σήμερα, σε τι ποσοστό είναι δυνατότερο θεωρητικά από το 360/ps3? Εξαρτάται. Σε αρκετά παιχνίδια (αν όχι σε όλα) μια 8800GTX με έναν διπύρηνο είναι έως και 100% γρηγορότερη από το X360 (κοινώς 2χ). Επίσης μια GTX280 είναι σε αρκετά σενάρια 100% γρηγορότερη από την 8800GTX. Άρα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι ένα τούμπανο PC είναι το λιγότερο "3x" γρηγορότερο από τα X360/PS3 (και ειδικά σε λίγους μήνες που θα βγουν τα νέα μοντέλα η διαφορά θα μεγαλώσει κι άλλο). Όλα αυτά στην θεωρία πάντα γιατί στην πράξη η κλειστή αρχιτεκτονική της κονσόλας βοηθάει και στο καλύτερο optimization. Ελπίζω πάντως κι εγώ να μην είναι μόνο 2χ γρηγορότερο το PS4.
liakos18 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μια ζωή αντιγράφει αυτή η Sony! Και ρε παιδιά αυτό που σας πείραξε είναι το 2χPS3; 2 χρόνια έχουν περάσει από τότε που βγήκε το 3 και το 100% δεν το έχουμε δει (έτσι μας λενε τουλάχιστον). Οπότε αν βγει 4 και είναι και 10 φόρες ισχυρότερο δεν έχει σημασία αν τους πάρει 5 χρόνια να εκμεταλλευτούν αυτή τη δύναμη...
Pytzamarama Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Κατι μου λεει οτι η Sony πρεπει να το φυσαει και ναμην κρυωνει που διερευσαν τετοιες πληροφοριες.Δεν ειναι απιθανο να διαβασουμε για απολυσεις,παραιτησεις κτλ 10 years lifespan FTW(iiiii)
electrico Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Η αγορα ειναι μεγαλη για τους λογους οτι υπαρχουν πολλοι καταναλωτες με διαφορετικα γουστα και οικονομικες καταστασεις.Οι κονσολες της Sony και της Microsoft εχουν σαν στοχο gamers που θελουν τα αψογα γραφικα και περισσοτερο FPS στυλ παιχνιδιων.Σεβαστο. Εγω προσωπικα εχω και το xbox το πρωτο και το ps2. Δεν φανατιζομαι με τις κονσολες αλλα με τις αναγκες που εχω σαν gamer.Εχω στην κατοχη μου ενα wii απο το 2006 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Δεν μ ενδιαφεραν ποτε τα fancy γραφικα οσο η διασκεδαση που μου προσφερει ενα παιχνιδι.Δεν ειναι σωστο να κρινουμε τις κονσολες,οπως και τους ανθρωπους γενικως.Το οτι η Sony καποτε ειχε μονοπωλειο στην αγορα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να σπασει οπως και εγινε.Καλο ειναι να εχουμε τα μυαλα μας ανοιχτα και να καλοδεχομαστε κατι τι καινουριο,η εστω αν δεν μας αρεσει να το προσπερναμε αλλα να μην το κρινουμε.Ολες οι κονσολες νεας γενιας ειναι καταπληκτικες σ αυτο που προσφερουν ,χαρα και διασκεδαση.
MiltoZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ γαι τις απαντήσεις. Δηλαδή τα φιμολογούμενα specs για το 2011 είναι ήδη χειρότερα κι από ένα pc του 2008... Ελπίζω να είναι μούφα η είδηση. Πάντως θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον ένας από τους κατασκευαστές δεν θα πάρει τον δρόμο του wii και θα προσφέρει μηχάνημα αντίστοιχο με τα δυνατά pc της εποχής. Αυτό λέει και η λογική. Όχι τίποτε άλλο βαριέμαι και την μανούρα που έχουν πλέον τα pc για μένα (με την έννοια ότι δεν έχω όρεξη να ασχολουμαι με τα παρελκόμενα για να παίζω games), αλλά όπως είπε και ο johnnypatras σε αυτή την περίπτωση θα είναι μονόδρομος.
Apokleiros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 MILTO θα σου πω το εξης PC= Με βαση το pc μου παιζω το CALL OF DUTY 4 πχ 2560χ1600 =4.000.000 pixel με 4x Anti Aliasing +16x anisotropic filtering +All settings maxed out = 80 fps KOΝΣΟΛΕΣ=Eνα ps3 και ενα xbox 360 το ιδιο παιχνιδι το παιζουν 720P= Κοντα στο 1.000.000 pixels με αμφιβολου ποιοτητας γραφικων, AA kai AF στα 60 fps κοντα! Συμπερασμα διαφορα πανω απο 500% Και ετσι ειναι σε πολλα αντιστοιχα παιχνιδια! GRID , ΜΑSS EFFECT, GEARS, UNREAL TOURNAMENT 2007 σε πολλα παιχνιδια υπαρχει διαφορα τεραστια! Kαλλα και μεχρι το 2011 τα pc θα ειναι 1000% πανω απο τις σημερινες κονσολες! Παιδες δεν υπαρχει cell παραμυθια της sony ειναι αυτα, και με μουφα benchmark παρουσιασε κατι φοβερο ενω η αληθεια ειναι πολυ μακρια! Εμαθε και η sony να φτιαχνει επεξεργαστες, δηλαδη η ΙΝΤΕΛ και η ΑΜΔ τζιτζικια πεταλωνουν. Ελεος! Ας μου πει καποιος, εχει εφτιαξει κανεις ενα server πανω σε cell, εχει κανει τιποτα ο cell περα απο το folding . που το pc moy το folding το κανει αιωνες πιο γρηγορα! Ας μου πει καποιος απο που ξερουμε οτι ο cell ειναι δυνατος εκτος απο την sony! Μιπως απο τους Πακιστανους που αγορασαν για τηλεκατευθυνση πυραυλων! Πραγματικα η αλαζονεια της μερικες φορες δεν παλευεται!
MiltoZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Το 2006 όμς που είχαν βγει οι κονσόλες αυτής της γενιάς είχαν παρόμοια δύναμη με τα pc. Το να αρχήσει το pc να έχει φανερά καλύτερα γραφικά στην πορεία του κύκλου μίας κονσόλας είναι λογικό και μπορώ να συμβιβαστώ με αυτό εφόσον αξιοποέίται καλά το hardware και βγαίνουν καλά παιχνίδια και εφόσον βγει μέσα σε 4-5 χρόνια αντικαταστάτης. Αλλά το να έχεις με το καλημέρα ένα πολύ κατώτερο μηχάνημα δεν λέει και θα δημιουργηθούν τεράστειες διαφορές στην πορεία που δεν θα μπορούν πλέον να με αφήσουν αδιάφορο.
Toufas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 riiiiiiiiiiiiiiiidge racer θα εχει? και αποκλειρε, μην λες ανοησιες, και το ascari a10 παει πιο γρηγορα απο μια m3 αλλα ειναι και 7 φορες πιο ακριβό στην κονσολα εχουν ενα μοντελο να δουλεψουν, στα pc ειναι απειρα απλα γιατι κανενας δεν εχει το ιδιο pc με καποιον αλλο.
Apokleiros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι δεν αντιλεγω toufa! Ειπαμε στα pc τα σκας! Οπως και εγω αλλα βλεπω....δεν ειναι το ιδιο το cod 4 , mass effect, unreal tournament στο pc με το χβοχ μου...στο pc παιζω τα multiplatform και στο χβοχ τις αποκλειστικοτητες....O καθενας εχει τις απαιτησεις τους σαν gamer και με βαση το πορτοφολι του δινει φραγκα! Την εικονα που εχω στο pc μου αλλα sorry καμια κονσολα δεν μπορει να μου την προσφερει! ...γεματος ειρωνια οπως παντα...σε τι δεν συμφωνεις σε αυτα που λεω! Μηπως οτι ο cell ειναι ενα καλοπλασαρισμενο παραμυθι!
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε απόκλειρε μια απορία έχω. Δεν θα foldαρει καλύτερα το playstation4 από το το 3 xD? Τι έχεις να πεις επ'αυτού? Το swiffer θα μπορεί να το καθαρίζει εξίσου καλά το 4 όπως και το 3 ή θα πρέπει να ψάξουμε για άλλα πανάκια καθαρισμού? Θέλω moufastorm 5 και resistance : phat phail of men 4 τώρααααααα /0\ στο ps4!!!!!! P.s. ps έχω για να μην ξεχνιόμαστε . P.s.2 Μια απο τις ελάχιστες φορές που συμφωνώ με τον apokleiro ως προς την τοποθέτηση του σχετικά με τους υπολογιστές. Εξεπλάγην μιας και τον είχα για xbot
frou-frou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει σπάσει το playstation 4? Θέλω να παίζω αντιγραφές.:lol::lol: Γιατί προτρέχουμε? Έχουν να γίνουν συζητήσεις για 1 3ετια τώρα μέχρι να βγεί να φάνε και οι κότες. Ακόμα το playstation 3 δεν έχουμε δει καλά καλά.
S_DECATHLON Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει σπάσει το playstation 4? Θέλω να παίζω αντιγραφές.:lol::lol: Γιατί προτρέχουμε? Έχουν να γίνουν συζητήσεις για 1 3ετια τώρα μέχρι να βγεί να φάνε και οι κότες. Ακόμα το playstation 3 δεν έχουμε δει καλά καλά. Και ουτε προκειται...ΛΟΛ
bahamut zero Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Και ουτε προκειται...ΛΟΛ ωραιος!!!
Apokleiros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Το παθος μου ειναι το OC και τα PC , περσι αλλαξα 5 φορες καρτα γραφικων και γενικα 3 φορες συστημα, οσο για το ποσα ξοδευω, ειναι λιγα, μην τρομαξετε.....Γι αυτο και καρτες , και τα αλλα τα αλλαζω σαν τα πουκαμισα, απλα εχω προσβαση! Τι xbox λες μωρε! Η καταντια του ps3 ειναι δεδομενη, επειδη καποιοι δεν το βλεπουν...εδω τα γιαπωνεζακια του εχουν σκασει φολα! Ξερω τα pc απο ολες τις πλευρες.....οταν παιζω τα games εχω παντα ενεργοποιημενο to fraps....εχω κανει τρελες συγκρισεις με ps3 χβοχ 360! Oλα αυτα δεν τα λεω απο τα μυαλο μου...Ξερω οτι σε αρκετους δεν αρεσουν αυτα που λεω ισως γιατι εχω και εγω μια ταση ειρωνιας στα λογια μου ... Οσο για τις ερωτησεις σου chill εχω να σου πω οτι-> Η swifer ετοιμαζει νεο ξεσκονοπανο για το ps4 με μαγνητικα τριχιδια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.