Προς το περιεχόμενο

Playstation 4 early specs

Pytzamarama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εγκυροτατο pc.watch.impress.co.jp ανεβασε τα πρωτα specs που γνωστοποιησε η SCEI στους first party developers

http://pc.watch.impress.co.jp/docs/2008/0929/kaigai469.htm

Goto Hiroshige has received PSX4 spec info from Japanese developer sources who received preliminary spec from SCEI for developer feedback(whom Goto refuses to name due to NDA).

- SCEI has sent rough PSX4 spec to 3rd party developers for feed back. Based on the description, PSX4 is a Wii-tized PSX3, no more than 2X as powerful.

- SCEI wants to beat Xbox 3 to launch. 2011 is the deadline, or sooner.

- SCEI pulled all its engineers from IBM Texas, and there is no new CELL architecture being developed. PSX4 will use same CELL architecture with improvements.

- SCEI will dump XDR and use standard JEDEC memory type(GDDR3/DDR3) for main memory.

Στο NeoGaf πεφτουν κορμια

Απο οτι φαινεται δεν παιζει ο Cell2 και μαλιστα οχι μονο στο PS4 αλλα και πουθενα αλλου.

2011?? που ειναι το 10 years lifespan οεο ??:)

2xPS3 = PS4 χμμμ

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί δεν ακούγεται λογικό? Το ps3 έχει βγει από το 2006, μέχρι το 2011 είναι 5 χρόνια. Τόσο πρέπει να κρατάνε οι κύκλοι ζωής μίας κονσόλας, και πολύ είναι! Το ps2 κράτησε λίγο παραπάνω επειδή έφερνε πολύ χρήμα, αλλά η σονυ σίγουρα το έχει μετανιώσει που άργησε να βγάλει το ps3. Και αν θέλει να προλάβει το μηχάνημα της MS όπως λέει το άρθρο δεν προλαβαίνει ούτε το 2011!

Δημοσ.

Oh my....κοίτα ρε γμτ. τι ζημιά κάνει το καταραμένο το Wii....:mad:

Ελπίζω : 1ον) να μην είναι αλήθεια

2ον) να μην παρασυρθεί και η MS σε αυτήν την λογική με το επόμενο XBOX

γιατί αλλιώς πιθανότατα I'm done σαν console gamer.....

Δημοσ.

Το wii τους μέσα...... Θέλω να πιστεύω πως η είδηση είναι λανθασμένη αλλά σε περίπτωση που αληθεύει ελπίζω η MS να μην βαδίσει στα ίδια χνάρια.

γιατί αλλιώς πιθανότατα I'm done σαν console gamer.....

++++++10000^n

Δημοσ.

Εγώ παίζω καμιά φορά. Έχω μέσα το mario galaxy και το λιβανίζω εδώ και κανά 6μηνο. Από πωλήσεις software δεν πάει άσχημα πάντως, τηρουμένων των αναλογιών. Αλλά τι σχέση έχει με το θέμα αλήθεια?

Δημοσ.
Ξέρει κανείς ένα pc τούμπανο σήμερα, σε τι ποσοστό είναι δυνατότερο θεωρητικά από το 360/ps3?

Με τους δικούς μου επιστημονικούς υπολογισμούς ( :P) υπολογίζω γύρω στο 300-400%.

Το θέμα βέβαια είναι είναι ότι δεν γίνεται εκμεταλλεύσιμη αυτή η δύναμη γιατί η ανάπτυξη παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ κονσολοκεντρική.

Αν με ρωτήσεις πού οφείλεται αυτό το φαινόμενο; Κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στο xbox, έφερε κατά τη γνώμη μου τους pc gamers στις κονσόλες, κάτι το οποίο παλαιότερα ήταν αδιανόητο για αυτούς ( "τρανό" παράδειγμα εγώ ο ίδιος). Και φυσικά ο 2ος κύριος λόγος ( 1ος κατ'εμέ) είναι η ανεξέλεγκτη πειρατία που έχει απομακρύνει τους devs από το pc.

Αν πάει όμως προς αυτή την κατεύθυνση το console gaming στην επόμενη γενιά και από τους 3 μεγάλους, προβλέπω μαζικές μετακινήσεις πίσω στο pc.

Δημοσ.
Με τους δικούς μου επιστημονικούς υπολογισμούς ( :P) υπολογίζω γύρω στο 300-400%.

Το θέμα βέβαια είναι είναι ότι δεν γίνεται εκμεταλλεύσιμη αυτή η δύναμη γιατί η ανάπτυξη παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ κονσολοκεντρική.

Αν με ρωτήσεις πού οφείλεται αυτό το φαινόμενο; Κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στο xbox, έφερε κατά τη γνώμη μου τους pc gamers στις κονσόλες, κάτι το οποίο παλαιότερα ήταν αδιανόητο για αυτούς ( "τρανό" παράδειγμα εγώ ο ίδιος). Και φυσικά ο 2ος κύριος λόγος ( 1ος κατ'εμέ) είναι η ανεξέλεγκτη πειρατία που έχει απομακρύνει τους devs από το pc.

Αν πάει όμως προς αυτή την κατεύθυνση το console gaming στην επόμενη γενιά και από τους 3 μεγάλους, προβλέπω μαζικές μετακινήσεις πίσω στο pc.

To PC ειναι πολυ μπροστα, δεν υπαρχει θεμα συγκρισης....δεν ειναι μονο 400% ισως ειναι παραπανω, αναλογα τι φραγκα θα δωσεις παντα. Εγω με το pcaki mou ας πουμε παιχνιδια του ps3 και του χβοχ μπορω να τα παιξω 2560χ1600 αναλυση για πλακα, οπου τα Χριστουγεννα θα το παρω το monitor(Τωρα παιζω σε 1920χ1200)! Τι να κανει το ps3 και ο cell , μια κλανια ειναι μπροστα στο νεο μου υπεροπλο 4870χ2! θες φραμες milto μπες στο (http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4870-x2-review-crossfire/) και δες τι μπορεις να κανεις με 450 ευρω στην καρτα γραφικων!

Απο το 2003 ριχνω λεφτα στο pc , και δεν προκειτε ποτε να το αφισω, γιατι η εικονα που σου δινει ειναι Παρα πολυ μπροστα!

Ελα milto να δεις 1920χ1200 +4χΑΑ+Χ16AF= 100 ΦΡΑΜΕΣ εκει ειναι απολαυση στο cod4 και σε αλλα πολλα!

Οσο για το Ps3 , ταφοπλακα θα πεσει πανω του! και αυτη θα ειναι μια αλλη ταφοπλακα οπως παει με ονομα ps4! Oτι να ναι, δεν θα με ξαφνιασει εαν δω παραγοντες της sony να πουλανε φιστικια στα φαναρια σε λιγο, εαν ειναι αληθεια αυτο!:lol:

και μην ξεχναμε και την βεντουζα στους psfanboy που μας ηθελαν και 8ετια γεματη! Εγω λεω ας παιξουν resistance 2 και motostorm 2 να ηρεμισουν!

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, ίσως να είναι αρκετά μετριοπαθείς οι εκτιμήσεις μου.

Πέρα από το θέμα της ωμής δύναμης πάντως, δεν βρίσκω εγω προσωπικά λόγο αυτή τη στιγμή να επενδύσω στο pc gaming ( ειδικά από τη στιγμή που δεν γίνεται κατάλληλα εκμεταλλεύσιμο σαν πλατφόρμα), είναι πολύ μπάχαλο η κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Ας ελπίζουμε να συμμαζευτεί .

Κατά βάθος είμαι pc fan, απλά τα τελευταία χρόνια πάλαι ποτέ αποκλειστικές λειτουργίες του pc ενσωματώνονται στις κονσόλες+ η ευκολία χρήσης, οπότε το μέλλον , αν ξεφύγει από την wii-λογική δείχνει κονσόλες- με πολλά στοιχεία του pc-dna εμφυτευμένα μέσα τους - με τον κύριο παράγοντα διαφοροποίησης από τα pc να είναι οι δυνατότητες αναβάθμισης-κάτι το οποίο για άλλους είναι πλεονέκτημα, για άλλους μειονέκτημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...