scissorhands Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εχετε κανένα νέο για το πότε θα είναι διαθέσιμα τα πακέτα triple play ? και πως θα είναι αυτά διαθέσιμα ; μέσω οπτικών ινών λογικά υποθέτω ! Επίσης ποιά θα είναι η τιμολόγηση ; Άκουσα πως έχουν φέρει τεχνικούς απο το εξωτερικό οι οποίοι μαζί με τα τσακαλάκια του Πανεπιστημίου της Κρήτης Δουλεύουν πυρετωδώς ! Θα υπάρχει η απάντηση απο τον Οτε ; Κανένα νέο πάνω στο θέμα ; Και κάτι ακόμα, προβλέπετε μονοπώλιο απο την Forthnet στο triple play ? Η vivodi είναι σάν και ξοφλημένη και η On telecoms Που έχει καλή βάση πελατών στην Αθήνα πρόκειται μάλλον να αγοραστεί και αυτή απο τη Forthnet ! Όσο για τον ΟΤΕ δεν θα μιλήσω, ίσως τώρα με Βγεννόπουλο και τα σχετικά να ανέβει και να ξυπνήσει ! ΛΕΤΕ ;
kfyros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Βγενόπουλος - ΟΤΕ - forthnet - Vivodi . Μας τα έμπλεξες λίγο. Το triple play για μένα δεν έχει ψωμί με τον τρόπο που υλοποιείται (cable tv ποιότητας divx με 2.1 ήχο). Γι αυτό και τα dvd clubs ζουν και βασιλεύουν. Ειδικά με τη διάδοση του blue ray, θα είναι άχρηστο (μόνο για να βλέπεις τηλεόραση θα κάνει, όπως το έχει η ON)... Αν η forthnet το υλοποιήσει με τέτοιο τρόπο, θα κάνει μια τρύπα στο νερό. Οπτική ίνα θέλει πολλά χρόνια για να γίνει, και φυσικά η forthnet δεν πρόκειται να φτιάξει δικό της δίκτυο (όπως δεν έχει κάνει μέχρι τώρα), αλλά θα περιμένει τα δημόσια δίκτυα fiber to home που θα ξεκινήσουν να φτιάχνονται τα επόμενα χρόνια (τα ανακοίνωσε ο Χατζηδάκης πρόσφατα). Έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν τα δίκτυα κορμού που θα συνδέσουν τις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά το κάνουν πολύ πρόχειρα (με μικρά χαντάκια στους δρόμους) και βλέπω πολλές κακοτεχνίες.
scissorhands Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ ξέρω πως η forthnet θα αρχίσει πολύ σύντομα να κάνει εγκατάσταση οπτικών ινών, απλά τώρα της ζητούν τρελά λεφτά οι δήμοι για να σκάψει ! Επίσης σπίτι μου Κέντρο Θεσσαλονικής που έχω tellas η οπτική φτάνει μέχρι την τηλεφωνική μου πρίζα ! οπότε ήδη έχουν αρχίσει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 είσαι πάνω σε ONU δλδ και όχι σε ΚΑΦΑΟ?
scissorhands Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 τι ακριβώς σημαίνουν τα αρχικά ; Αυτό που ξέρω είναι πως όταν νοίκιασα το σπίτι είχει ήδη εγκατεστημένο το κύκλωμα του ΟΤΕ άν και απενεργοποιημένο ! όταν ήρθαν οι τεχνικοί της τελλας τραβηξαν απο τις κολωνες της ΔΕΗ οπτική στην πολυκατοικία, και ήρθαν σπίτι έβγαλαν τα καλώδια του ΟΤΕ με ένα πράγμα που τα ''ρουφηξε'' και τα αντικατέστησαν με δικά τους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 πρώτη φορά ακούω/διαβάζω κάτι τέτοιο... το ONU είναι κάτι αντίστοιχο του ΚΑΦΑΟ όταν είσαι πάνω σε οπτική ίνα αντί για χαλκό... τώρα αν παρέχει κάποιος adsl πάνω σε οπτική είναι δεν ξέρω έχω ιδέα αν γίνεται αυτό στην Ελλάδα μέχρι στιγμής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.