apsavvas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα σας. Κάνω ένα γκάλοπ όσο αναφορά την συλλογή απαντήσεων σε κάτι που έχω σκεφτεί να κάνω. Όποιος θεωρεί ότι ενδιαφέρεται μπορεί να απαντήσει, είτε θετικά είτε αρνητικά. Οι θετικές απαντήσεις θα επηρεάσουν την συνέχεια της σκέψης μου. Οπότε σας παραθέτω το ερώτημα μου: Θα ενδιαφερόσασταν για κάποιο βιβλίο, είτε γραμμένο στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά, το οποίο έχει να κάνει με συνδεσμολογία VB.NET και ACCESS; Το βιβλίο θα είναι πολύ συκεκριμένο, και θα περιέχει solutions βήμα βήμα, για αρχάριους, για προχωρημένους αλλά και για ψαγμένους που θέλουν απαντήσεις στα "γρήγορα". Αν θέλετε postάρετε μου ώστε να δω τις γνώμες σας και να δω αν αξίζει να το γράψω. Η έκδοση του βιβλίου θα είναι επίσημη και θα κυκλοφορεί σε μικρή τιμή σε βιβλιοπωλείο. Σίγουρα κάποιο υλικό μικρό θα είναι διαθέσιμο στο Internet ως μια εικόνα του βιβλίου. Ευχαριστώ. Απόστολος
ΠάρηςΓ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 VB.NET και access;Χωρίς sql server να υποθέσω;
apsavvas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 VB.NET και access;Χωρίς sql server να υποθέσω; Κοίτα, προς το παρών αν γίνει η προσπάθεια, θα γίνει με σκοπό την ένωση VB.NET & Microsoft Access. Το να γίνει μετά μια κίνηση σαν δεύτερη έκδοση με SQL Server δεν είναι κακή ιδέα. Μου δίνεις κιόλας το ερέθισμα να γίνει ένα πιο advnaced book περιέχοντας διάφορες βάσεις δεδομένων. Πολύ καλός. Ευχαριστώ
ΠάρηςΓ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Για να καταλάβω δηλαδή πως την εννοεις τη συνδεση; Τα αρχεια που φτιάχνει το access να διαβάζονται με vb.net ως βαση;H κατι αλλο;
apsavvas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Για να καταλάβω δηλαδή πως την εννοεις τη συνδεση; Τα αρχεια που φτιάχνει το access να διαβάζονται με vb.net ως βαση;H κατι αλλο; Μιλώ για να έχεις φτιάξει μια βάση δεδομένων στην ACCESS και να θέλεις να φτιάξεις εφαρμογή που να την διαχειρίζεται. Να μην μπω σε λεπτομέρειες όμως όπως να δημιουργείς βάση από το μηδέν μέσω VB.NET Να φτιάξεις ένα πρόγραμμα στην VB.NET και να το συνδέσεις με Microsoft Access βάση δεδομένων. Να μπορείς να εισάγεις δεδομένα στην βάση, να δείχνει δεδομένα, να αλλάζεις, να διαγράφεις, να κάνεις περίεργα display και γενικά πως να σχεδιάσεις GUI για διαχείριση βάσης δεδομένων. Τεχνικές σχεδιασμού, tips, tricks, etc Εννοείτε όλα βήμα βήμα με φωτογραφίες γενικές και ειδικές και πολλά παραδείγματα. ΘΑ είναι ολοκληρωμένη δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.