Προς το περιεχόμενο

Windows Vista Business & Media Center

alestr9s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν γίνεται να μπει στην έκδοση Vista Business ο Media Center (έστω και με αγορά του προγράμματος).

Λόγω πανεπιστημίου μπορώ να έχω δωρεάν όλα τα λογισμικά της Ms. To θέμα είναι ότι τα Vista μας τα παρέχει μόνο στην έκδοση Business...

Αλλά εγώ, Vista θέλω να βάλω μόνο και μόνο για το Media Center (feature το οποίο ΔΕΝ διαθέτει η Business διανομή)

Αν δεν γίνεται να μπει ο media center μπορώ να πάρω το dvd και το serial απ τα Vista Ultimate του αδερφού μου και να τα περάσω και στο δικό μου desktop? Η μήπως δεν γίνεται?

Οι copies που πουλάνε στα καταστήματα κάνουν κανονικά τα updates ή σε παίρνουν χαμπάρι μετά απο λίγο καιρό?

Δημοσ.

Έχω αγοράσει Vista Business μόνο και μόνο για να ξεφορτωθώ το Media Center.

Λοιπόν... σαν πρώτη σκέψη μου έρχεται να ζητήσεις downgrade σε Home Premium από την Microsoft Hellas.

Δημοσ.

To downgrade πως γίνεται? Απλά μου δίνει άλλο key η Ms που όταν το βάζω μπαίνει και το media center? ή πρέπει να μου στείλει άλλο dvd?

Αλήθεια, γιατί προσπάθησες να αποφύγεις το media center? Μου φαίνεται πολύ βολικός ο τρόπος που τακτοποιεί τις ταινίες και τα albums και επειδή χρησιμοποιώ το pc και σαν htpc το θεώρησα καλό... Δεν το χω δουλέψει ποτέ όμως...

Δημοσ.

Για ποιό λόγο θέλω να κάνω downgrade ή για ποιό λόγο θέλω το media player?

Downgrade θέλω να κάνω για να έχω media player (επειδή τα Vista Business δεν έχουν media player)

και το media player το θέλω γιατί το pc εκτελεί και χρέη htpc και μου φαίνεται βολικό έτσι που τακτοποιεί τις ταινίες.

Δημοσ.

Aν σε ενδιαφέρει παρόμοια κάνει ο WMP 11.

Απλά το Media Center είναι πιο relaxing....

post-99932-129062973851_thumb.jpg

post-99932-12906297386_thumb.jpg

post-99932-129062973863_thumb.jpg

Δεν γνωρίζω αν μπορείς με Academic Licence να ζητήσεις Downgrade.

Δημοσ.

Το WMP11 το έχω ήδη και την έχω έτσι ταξινομημένη όλη τη library... Για media center εκτός απ' των Win τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...