alkis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας, βρίσκομαι με ένα νέο laptop και θα ήθελα να του φορέσω 2 νέα dimmακια σε 2*1GB. Με μια ματιά που έριξα βρήκα 2 αρκετά οικονομικά και πάντα σε dual channel.Θα ηθελα την γνωμη σας στο αν ειναι "καλα" και αν θα λειτουργούν με το laptop μου. 1) KINGSTON 2) OCZ Σας ευχαριστώ πολυ και καλό σας βράδυ. ΥΓ.: Έχετε ιδέα πόσο ωραίο ειναι να γράφεις σε laptop??//Όλα τα λεφτα ειναι τα πληκτρολόγια......:p:p:p
Dimitris® Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχω ένα ΗΡ και έβαλα πάνω 2x1GB. Δουλεύουν τελεια δεν έχω κανένα πρόβλημα... Όντως είναι πολύ ωραία η αίσθηση που λες... Αλλά και σε κανονικό υπολογιστλη με καλό πληκρτολόγιο μια χαρούλα είναι
axaraktiristos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 θέλουν πάλι ενεργοποίηση τα windows η άλλα προγράμματα μετά απο μια τέτοια αλλαγή στη μνήμη ??
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις καμία άλλη ενέργεια...
alkis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδη να παρω τις ocz????:mrgreen::mrgreen:
axaraktiristos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 εχω ενα laptop HP compac nc 6120 με 512 ram . κάνουν αυτές οι μνήμες ? αν οχι ξέρετε ποιές ειναι κατάλληλες ??
alkis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιδια εχετε καμια ιδεα πως ανοιγει το laptop απο πισω?Eιναι λιγο παραξενο.......Τα φωτα σας παρακαλω.:shifty::shifty::shifty::shifty::shifty: @αχαρακτηριστε αν η motherboard σου σηκωνει 2Gb και 800MHz δεν βλεπω τον λογο να μην παιζουν.Μπορεις να το ανοιξεις το laptop να δεις κι ολας για να εισαι σιγουρος....
remalis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 εχω ενα laptop HP compac nc 6120 με 512 ram .κάνουν αυτές οι μνήμες ? αν οχι ξέρετε ποιές ειναι κατάλληλες ?? βασικά μπες εδώ και βάλε το μοντέλο του φορητού σου και θα σου βγάλει τις σωστές μνήμες Παιδια εχετε καμια ιδεα πως ανοιγει το laptop απο πισω?Eιναι λιγο παραξενο.......Τα φωτα σας παρακαλω. βρές ή κατέβασε το manual, θα λέει. Να ρωτήσω. Πήρα έναν asus φορητό. Αμα τον ανοίξω να βάλω μνήμη ισχύει η εγγύηση?? ή την χάνω. ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.