Absinthe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξέρω τα πάντα. Το συγκεκριμένο το γνωρίζω από άτομο που πουλά τέτοια προιόντα. Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να πω παραπάνω. Πολύπλοκες οικονομικές θεωρίες δε γνωρίζω, δεν είναι το αντικείμενό μου. Το ατομο που πουλα τετοια προιοντα λεει μ@λακιες. Απλα και ομορφα.
jimarass Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Φυσικα και δεν ηταν τραπεζα με καταθεσεις η lehmann αλλα πολλες τραπεζες πουλαγαν προιοντα επενδυτικα "all weather" εγγυημενου κεφαλαιου δηλαδη με εγγυητρια τη lehmann χωρις να το αναφερουν αυτο στο πελατη.Αφηναν να εννοηθει οτι οι ιδιες ειναι εγγυητριες.Απλα του ελεγαν οτι θα παρεις αυτο το προιον στη χειροτερη θα εχεις τα λεφτα σου πισω και στη καλυτερη καποιο χ ποσοστο κερδος.Και επειδη εγινε γνωστο οτι η citibank εδω στην ελλαδα την εκανε αυτη τη δουλεια και συνολικα χαθηκαν περι των 100 εκατομμυριων ευρω επενδυσεις η "καταθεσεις" οπως τις αντιλαμβανεται ο πολυς κοσμος, απο ελληνες μη παραπαιρνεις φορα και μας παρουσιαζεις τις τραπεζες σαν κατι απολυτως φερεγγυο. Και η lehmann κατι αντιστοιχο ηταν οπου εγινε το μπαμ και οποιος ητανε στο πλοιο βουλιαξε. Τωρα οσον αφορα τη λειτουργια των τραπεζων τι να λεμε...ηταν που ηταν στην ελλαδα κλεφταριο με το μεγαλυτερο χασμα στα επιτοκια δανειων και καταθεσεων ηρθε τωρα και εδεσε... Για να μη μιλησουμε για τα κυμαινομενα επιτοκια σε δανεια και πιστωτικες που θα πεσει το χαρατσι του αιωνα. Ενω αντιστοιχα στα επιτοκια απλων καταθεσεων δε βλεπουμε να αυξανεται τιποτα. +1 Αυτό εννούσα. Τώρα τον ήπιαν ή όχι ξερόλες??? -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 01 : 18 : 11----- Το ατομο που πουλα τετοια προιοντα λεει μ@λακιες. Απλα και ομορφα. Όχι σε εμένα!! Τελικά μήπως εσύ τα ξέρεις όλα?? -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 01 : 20 : 26----- Εκεί είναι το θέμα...δεν ήταν καταθέσεις, ήταν επενδύσεις. Πρέπει η διαφορά να είναι ξεκάθαρη. Αν ο άλλος πάει και βάζει τα χρήματα του σε πράγματα που δεν καταλαβαίνει είναι δικό του σφάλμα τελικά. Μα για "καταθέσεις" επενδύσεις μιλάμε.
Absinthe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Καλα παιδια αφηστε το. Δεν εχει νοημα. Τσαμπα μπαντγουιντθ τρωμε εγω και ο λλ οι ασχετοι για να προσπαθουμε να εξηγησουμε βασικα πραγματα. Αφου τα ξερετε ηδη. Ναι, σηκωστε τα λεφτα απο τις τραπεζες και θαψτε τα στην πισω αυλη γιατι αλλιως θα χασετε τις καταθεσεις σας.
antonl Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 [...]Μα για "καταθέσεις" επενδύσεις μιλάμε. Δεν κατέχω από οικονομικά γι αυτό απλά παρακολουθώ το thread. Αλλά απ τα λίγα που ξέρω σαν πελάτης τραπεζών είναι: καταθέσεις != επενδύσεις.
LL_NEO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Όπως είπα εγώ τελείωσα. Παραιτούμαι πως το λενε;
jimarass Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Καλα παιδια αφηστε το. Δεν εχει νοημα. Τσαμπα μπαντγουιντθ τρωμε εγω και ο λλ οι ασχετοι για να προσπαθουμε να εξηγησουμε βασικα πραγματα. Αφου τα ξερετε ηδη. Ναι, σηκωστε τα λεφτα απο τις τραπεζες και θαψτε τα στην πισω αυλη γιατι αλλιως θα χασετε τις καταθεσεις σας. Ρε παιδιά ποιος είπε ότι κινδυνεύουν οι καταθέσεις? Θα με τρελάνετε τώρα?? Η LEEAMAN είναι επενδυτική για exclusive πελάτες. Ότι καταθέτεις εκεί είναι επένδυση. Στη λέξη κολλήσαμε επειδή είπα "καταθέτες στη leeman" και όχι "επενδυτες?" Έλεος πια.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά ποιος είπε ότι κινδυνεύουν οι καταθέσεις? Θα με τρελάνετε τώρα?? Η LEEAMAN είναι επενδυτική για exclusive πελάτες. Ότι καταθέτεις εκεί είναι επένδυση. Στη λέξη κολλήσαμε επειδή είπα "καταθέτες στη leeman" και όχι "επενδυτες?"Έλεος πια. Kleeman: Ανελκυστήρες, λέβητες Lehman: Επενδύσεις BTW, ΟΧΙ, δεν είναι ίδιο το "καταθέτης" με το "επενδυτής".
jimarass Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Kleeman: Ανελκυστήρες, λέβητεςLehman: Επενδύσεις BTW, ΟΧΙ, δεν είναι ίδιο το "καταθέτης" με το "επενδυτής". Δεδομένου από όσο ξέρω ότι η leeman δεν έχει καταθέτες του 3%, λέγοντες "οι καταθέτες της Lehman" εννούσα επενδυτές εγγυημένου κεφαλαίου. Δεν είναι το ίδιο αλλά εύκολα καταλαβαίνει ένας καλοπροαίρετος. Ξέρεις τι ήταν το πρώτο πράγμα που είπαν σχεδον όλοι οι χαμένοι? "Μαη επένδυση ήταν εγγυημένη 100%". Πως χάσαμε τα λεφτα? Στο μυαλό τους κατάθεση ήταν, και για αυτό το λόγο το πέρασα έτσι.
thanocaster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν... Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο κόσμιος μπορώ. Έχω την τύχη ( ; ) να μένω πίσω από το Electroworld. Σήμερα το πρωί λοιπόν κατά τις 8 πάω να πάρω το αυτοκίνητό μου να πάω στη σχολή μου (έχω μάθημα στις 9). Τα πρόβατα λοιπόν ήδη στις 8 η ώρα το πρωί είχαν δημιουργήσει τέτοιο μποτιλιάρισμα στο τετράγωνό μου που βγήκα στο άλλο ρεύμα της Συγγρού (μια διαδρομή 5 λεπτών σε κανονικές συνθήκες) 45 λεπτά μετά. Λέω δε γαμιέται, είναι η ώρα τέτοια. Όμως και στο άλλο ρεύμα της Συγγρού χαμός. Γιατί; Όλα τα ζώα σταματάγανε να δούνε το καινούργιο κατάστημα και την ουρά που έχει δημιουργηθεί απ' έξω. Αποτέλεσμα να φτάσω στη σχολή μου στις 9:30 (κανονικά από το σπίτι μου μέχρι τη σχολή κάνω 20 λεπτά). Στις 11 η ώρα που γύρναγα σπίτι ήταν ακόμα καμια διακοσαριά άτομα και περιμένανε στην ουρά για να περάσουν τις πύλες του παραδείσου. ΕΛΕΟΣ. Και μ' αρέσει που τις τελευταίες δυο μέρες το κράζαν όλοι το κατάστημα για τις ελεεινές τιμές του. Σκέφτομαι ότι αν δεν το κράζανε κιόλας, δε θα είχα καταφέρει ούτε να ξεπαρκάρω. ΕΛΕΟΣ. Μετά ο νεοέλληνας κάνει πορείες και διαμαρτύρεται για την ανέχεια και την ακρίβεια. Κάνει πορείες και απεργίες γιατί δεν του φτάνει ο μισθός. Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΖΩΑ. ΕΛΕΟΣ ΥΓ> Πάλι καλά που όταν έκανε εγκαίνεια το SATURN έλλειπα στο εξωτερικό. Πάλι καλά... EDIT: Τώρα που το σκέφτομαι είναι καλύτερα να μεταφερθεί εδώ
LL_NEO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δλδ σου φαίνεται πίθανο το γεγονός Hedge Funds Managers και High Worth Clients να μην ξέρουν τι ψωνίζουν έτσι; Τι κάθομαι και κάνω
christos.p25 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν... Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο κόσμιος μπορώ. Έχω την τύχη ( ; ) να μένω πίσω από το Electroworld. Σήμερα το πρωί λοιπόν κατά τις 8 πάω να πάρω το αυτοκίνητό μου να πάω στη σχολή μου (έχω μάθημα στις 9). Τα πρόβατα λοιπόν ήδη στις 8 η ώρα το πρωί είχαν δημιουργήσει τέτοιο μποτιλιάρισμα στο τετράγωνό μου που βγήκα στο άλλο ρεύμα της Συγγρού (μια διαδρομή 5 λεπτών σε κανονικές συνθήκες) 45 λεπτά μετά. Λέω δε γαμιέται, είναι η ώρα τέτοια. Όμως και στο άλλο ρεύμα της Συγγρού χαμός. Γιατί; Όλα τα ζώα σταματάγανε να δούνε το καινούργιο κατάστημα και την ουρά που έχει δημιουργηθεί απ' έξω. Αποτέλεσμα να φτάσω στη σχολή μου στις 9:30 (κανονικά από το σπίτι μου μέχρι τη σχολή κάνω 20 λεπτά). Στις 11 η ώρα που γύρναγα σπίτι ήταν ακόμα καμια διακοσαριά άτομα και περιμένανε στην ουρά για να περάσουν τις πύλες του παραδείσου. ΕΛΕΟΣ. Και μ' αρέσει που τις τελευταίες δυο μέρες το κράζαν όλοι το κατάστημα για τις ελεεινές τιμές του. Σκέφτομαι ότι αν δεν το κράζανε κιόλας, δε θα είχα καταφέρει ούτε να ξεπαρκάρω. ΕΛΕΟΣ. Μετά ο νεοέλληνας κάνει πορείες και διαμαρτύρεται για την ανέχεια και την ακρίβεια. Κάνει πορείες και απεργίες γιατί δεν του φτάνει ο μισθός. Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΖΩΑ. ΕΛΕΟΣ ΥΓ> Πάλι καλά που όταν έκανε εγκαίνεια το SATURN έλλειπα στο εξωτερικό. Πάλι καλά... ζώο είσαι και φαίνεσαι . και εγώ πήγα το πρωί στο ElectroWorld , κάθισα κόσμια στην σειρά για λίγη ώρα και μετά βαρέθηκα και έφυγα. Τώρα αν κάθε αλβανός κάνει σαν τον καραγκιόζη και κάθε θίτσα για να πάρει ένα dvd είναι άλλο θέμα. Να κάνεις μήνυση λοιπόν στο ανοργάνωτο κατάστημα του ElectroWorld για την ταλαιπωρία που υπέστεις και να αφήσεις τους χαρακτηρισμούς για τα ζώα. p.s. να παίρνεις τις συγκοινωνίες για να πηγαίνεις στο κέντρο και όχι το αμαξάκι σου που δημιουργεί αντίστοιχο μποτιλιάρισμα στους παραδεισένιους δρόμους μας...
thanocaster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ζώο είσαι και φαίνεσαι . και εγώ πήγα το πρωί στο ElectroWorld , κάθισα κόσμια στην σειρά για λίγη ώρα και μετά βαρέθηκα και έφυγα. Τώρα αν κάθε αλβανός κάνει σαν τον καραγκιόζη και κάθε θίτσα για να πάρει ένα dvd είναι άλλο θέμα. Να κάνεις μήνυση λοιπόν στο ανοργάνωτο κατάστημα του ElectroWorld για την ταλαιπωρία που υπέστεις και να αφήσεις τους χαρακτηρισμούς για τα ζώα. p.s. να παίρνεις τις συγκοινωνίες για να πηγαίνεις στο κέντρο και όχι το αμαξάκι σου που δημιουργεί αντίστοιχο μποτιλιάρισμα στους παραδεισένιους δρόμους μας... Παιχταρά μου, το πώς πηγαίνω στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ είναι δικό μου θέμα. Ζώο είμαι και φαίνομαι. Αυτό δεν κάνει λιγότερο ζώο κανέναν άλλο. Προσπάθησε να ΝΟΙΩΣΕΙΣ λίγο και να καταλάβεις τι λέω ακριβώς και μετά θίξου, κάνε report να σβηστεί το προσβλητικό μήνυμα και ας φάω και κανένα μπαν. Η ουσία αυτού που λέω όμως, δεν αλλάζει.
Lomar Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ζώο είσαι και φαίνεσαι . και εγώ πήγα το πρωί στο ElectroWorld , κάθισα κόσμια στην σειρά για λίγη ώρα και μετά βαρέθηκα και έφυγα. Τώρα αν κάθε αλβανός κάνει σαν τον καραγκιόζη και κάθε θίτσα για να πάρει ένα dvd είναι άλλο θέμα. Να κάνεις μήνυση λοιπόν στο ανοργάνωτο κατάστημα του ElectroWorld για την ταλαιπωρία που υπέστεις και να αφήσεις τους χαρακτηρισμούς για τα ζώα. p.s. να παίρνεις τις συγκοινωνίες για να πηγαίνεις στο κέντρο και όχι το αμαξάκι σου που δημιουργεί αντίστοιχο μποτιλιάρισμα στους παραδεισένιους δρόμους μας... δε με αφορά βέβαια, αλλά ψηλέ νομίζω δεν πήρες ακόμα πρέφα που είσαι και τι κάνεις. το παληκάρι πολύ σωστά το είπε. όταν σε κάθε τι νέο ο καημένος κοσμάκης που θέλει να τον κοροϊδεύουν πάει και στήνεται μπροστά απο οπουδήποτε και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στον εαυτό του και στους άλλους, ενώ έχει την εναλλακτική να κάνει τη "δουλειά" του μια άλλη μέρα, τότε ναι αυτός είναι το ζώο, γιατί αυτός πήγε και στήθηκε εκεί. ps απο εμένα πήρες ενα ωραιότατο report, have a nice day
momotis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιχταρά μου, το πώς πηγαίνω στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ είναι δικό μου θέμα. Ελληναραδες και Ζωα αυτοι που πηγανε στο electroworld... Λεει αυτος που ενω ηξερε οτι την επομενη θα γινεται πανικος στα εγκαινια, μποτιλιαρισματα και νευρα, προτιμησε να παει με το αυτοκινητο του στη σχολη του.. Αφου ειναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ θεμα γιατι γραφεις για την κινηση και την καθυστερηση που ειχες να πας στη σχολη σου? Το να κραζεις τον αλλον που παει να παρει μια προσφορα ειναι ευκολο. Το να σου λενε οτι υπαρχουν εναλλακτικες που θα σε διευκολυναν στην μεταφορα σου , τη συγκεκριμενη μερα που ολοι ηξεραν τι θα επικρατησει, γινεται αμεσως ,,ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ? Οπως το λες μπορεις να εισαι ζωο και να φαινεσαι, τους χαρακτηρισμους για τον κοσμο που παει σε ενα καταστημα για προσφορες και περιμενει στην ουρα κρατα τους για την παρτη σου γιατι προσβαλλεις ενα μεγαλο μερος αυτων που απο το σαιτ πηγανε εκει συναμα. Εκτος και αν πρεπει να προσπαθησω και εγω να σε "νιωσω" οπως ο προηγουμενος (που αν και ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ),καλα στα ειπε. "αλλά ψηλέ νομίζω δεν πήρες ακόμα πρέφα που είσαι και τι κάνεις."
thanocaster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ελληναραδες και Ζωα αυτοι που πηγανε στο electroworld...Λεει αυτος που ενω ηξερε οτι την επομενη θα γινεται πανικος στα εγκαινια, μποτιλιαρισματα και νευρα, προτιμησε να παει με το αυτοκινητο του στη σχολη του.. Αφου ειναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ θεμα γιατι γραφεις για την κινηση και την καθυστερηση που ειχες να πας στη σχολη σου? Το να κραζεις τον αλλον που παει να παρει μια προσφορα ειναι ευκολο. Το να σου λενε οτι υπαρχουν εναλλακτικες που θα σε διευκολυναν στην μεταφορα σου , τη συγκεκριμενη μερα που ολοι ηξεραν τι θα επικρατησει, γινεται αμεσως ,,ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ? Οπως το λες μπορεις να εισαι ζωο και να φαινεσαι, τους χαρακτηρισμους για τον κοσμο που παει σε ενα καταστημα για προσφορες και περιμενει στην ουρα κρατα τους για την παρτη σου γιατι προσβαλλεις ενα μεγαλο μερος αυτων που απο το σαιτ πηγανε εκει συναμα. Εκτος και αν πρεπει να προσπαθησω και εγω να σε "νιωσω" οπως ο προηγουμενος (που αν και ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ),καλα στα ειπε. "αλλά ψηλέ νομίζω δεν πήρες ακόμα πρέφα που είσαι και τι κάνεις." Μάλιστα... Περιμένω κατ' αρχάς να μου προτείνεις έναν νέο συντομότερο τρόπο να πηγαίνω στη σχολή μου. Με το αυτοκίνητό μου πιάνω Συγγρού, παραλιακή, εθνική, βγαίνω Π.Ράλλη και στα 150 μέτρα είμαι στη σχολή μου. Καμία κίνηση, το πολύ πολύ στο φανάρι εθνική και Π.Ράλλη και σε 15-20 λεπτά είμαι εκεί. Περιμένω με ανυπομονησία να ακούσω ποια συγκοινωνία να πάρω που θα με πάει γρηγορότερα. Χιντ: Τόνισα το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ. Όσο για το αν ήξερα ότι θα έχει μποτιλιάρισμα την επόμενη μέρα, όχι δεν το ήξερα. Αλλά και να το ήξερα πάλι θα έπαιρνα αυτοκίνητο, γιατί δεν θα φανταζόμουνα ποτέ ότι για 15 χιλιόμετρα σε Συγγρού, παραλία και εθνική θα τα έκανα σε 1,5 ώρα, εκ της οποίας η μισή ακινητοποιημένος έξω από το σπίτι μου. Επίσης, με συγκοινωνία θέλω 1 ώρα να πάω στη σχολή μου, αλλά τα λεοφωρεία δεν γλυτώνουν την κίνηση, και η λύση να πάω με τα πόδια στο σταθμό της Καλλιθέας είναι λίγο πολύ ανέφικτη. Επίσης αν "ΕΝΟΙΩΘΕΣ" θα καταλάβαινες ότι ζώο είπα τον ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ για να πάρει μια 40αρα πλάσμα, όταν απεργεί 2 φορές τη βδομάδα ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ. Αλλά απ' ότι φαίνεται ούτε με αυτό θα συμφωνήσεις... Δικαίωμα του καθενός είναι άλλωστε. Όσο για την τελευταία παράγραφο, θεωρώ ότι δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Το ότι αγνοήσατε και οι δυο τις δυο προτάσεις πριν από αυτήν που σας πείραξε λέει τα πάντα από μόνο του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.