biscoto Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στην αμερικη η κυβερνηση δινει εγγυηση 100.000$ / λογαριασμο .. οι καταθεσεις του απλου πωλητη δεν εχουν αμεσο κινδυνο
o_magazatoras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Με το φτωχό μου το μπακαλίστικο μυαλό,καταλαβαίνω ότι "ο καβγάς είναι για το πάπλωμα".Ο μεν LL πληρώνεται για να μας αναλύσει πως πρέπει να μας τον ακουμπάνε,ο δε topic starter μου θυμίζει το ανέκδοτο με τους πόντιους στο αεροπλάνο:"τι σε νοιάζει κι αν πέσει,δικό σου είναι;" Η τράπουλα,αγαπητοί συμφορουμίτες,έχει ήδη ανακατευτεί και ξαναμοιράζεται απ' τον γκρουπιέρη(=διεθνές κεφάλαιο).Ξεσκαρτάρουν τα μπάζα (τράπεζες κλπ),διογκώνουν τεχνιέντως όλες τις ηλεκτρονικές μεθόδους ελέγχου( κινητή-google/yahoo-microsoft-apple =βλέπε στροφή στην πλατφόρμα Wintel-facebook κλπ...) και προχωρούν ακάθεκτοι σ' αυτό το μέλλον της ανθρωπότητας που είχαν προδιαγράψει. Τράπεζες και μλκς,νούμερα είναι και εύκολα στην διαπραγμάτευση απ' αυτούς που έχουν τον τρόπο.Το καλό είναι ότι δεν τους παίρνει πιά να πεινάσουμε,όχι μόνο γιατί θα φάμε ο ένας τον άλλον,αλλά και γιατί δεν θα επιζήσει -απ' τη σύρραξη που θα επακολουθήσει- πλήθος για έλεγχο.Οπότε τί θα ελέγχουν μετά από ένα πυρηνικό πόλεμο; Just my 2 ?cents...
KaizerSoze Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Αbsinthe Μα ρε Absinthe αυτο ακριβως ειναι το θεμα, οτι δηλαδη αυτοι που ειχαν σαν θεο το κομμουνιστικο συστημα δεν ειχαν αδικο. Το συστημα ειναι πραγματι το μοναδικο βιωσιμο απλως για να λειτουργησει χρειαζεται και σωστης επιβλεψη. Ε οταν η επιβλεψη και η εποπτεια γινονται φασισμος τοτε γαμιεται ο αξονας της γης, τι να κανουμε?better now?? (Ασχετο, αλλα δεν μιλαω για το πως ειναι το χρηματοοικονομικο νταραβερι στο χρηματηστηριο του Λονδινου. Μιλαω για συμπεριφορα προς τον πολιτη. Γιατι εγω ειδα πραγματα που στην Ελλαδα εν μερη τα εχουμε αλλα κανονικα δεν παιζουν στον νεοφιλελευθερισμο. Δεν ξερω κατα ποσο θα ειχα ιατρικη περιθαλψη στην Νεα Υορκη οπως χρειαστηκε στην Αγγλια χωρις να ειμαι ασφαλισμενος και σιγουρα εχουν περισσοτερες παροχες πχ στους αναπηρους αποτι στην Ελλαδα.Ας το αφησουμε αυτο, ειναι απλα σχολιο για το ποσο λαθος θεωρουμε τον καπιταλισμο στην Ελλαδα και σε καποιες αλλες χωρες) btw η Κινα συνεχιζει να εχει κομμουνισμο, το ιδιο και η Βενεζουελα κλπ. Ναι, σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο συστημα αλλα πεστα σε αυτους που κοιμηθηκαν με 1Μ στην Αμερικη και ξυπνησαν με 40χιλ. Το λες μονος σου, οι ελεγκτικοι μηχανισμοι ειναι οχι απλα χρησιμοι αλλα υπεραναγκαιοι. Εμενα αυτο ηταν το προβλημα μου, σε αυτους που φωναζαν καποτε περι απολυτης απουσιας ελεγχου γιατι θα γινουμε ΕΣΣΔ σε 43897534 χρονια. υγ. Οσο για το ιδιο το συστημα, κατσε να δεις βεβαια και μια ωραια αλυσιδα που μπορει να δημιουργησει ο καπιταλισμος και στην Ευρωπη και γελια που θα εχουμε -----Προστέθηκε 30/9/2008 στις 10 : 04 : 52----- Γιαννη, ωραια ολα αυτα που μου λες και συ και Absinthe και τα καταλαβα και δεν αντιλεγω ΑΛΛΑ επιμενετε να μου λετε πως θα χειριστουν οι τραπεζες ενα κραχ και πως θα παρεμβει το κρατος κτλ. Απο την αρχη αυτο που ρωταω ειναι, εαν δεν επεμβει το κρατος, μην το υπολογιζετε ρε παιδι μου, πως θα παρεις στο ακεραιο τα φραγκα σου. Το πιο κοντινο ειναι το ΤΕΚ που λεει ο Absinthe αλλα αποτι καταλαβα και αυτο εχει ενα οριο. Κοινως εαν ειμαι ενας απλος καταθετης με 50000 τοτε να παρω 50000 με λογικο πληθωρισμο πισω(της ταξης του 5% ας πουμε) δεν παιζει. Ή θα παρω 20,000 ή θα παρω πληθωριστικα 50000 με πληθωρισμο 20% ή κατι τετοιο τελοςπαντων -----Προστέθηκε 30/9/2008 στις 10 : 09 : 59----- Με το φτωχό μου το μπακαλίστικο μυαλό,καταλαβαίνω ότι "ο καβγάς είναι για το πάπλωμα".Ο μεν LL πληρώνεται για να μας αναλύσει πως πρέπει να μας τον ακουμπάνε,ο δε topic starter μου θυμίζει το ανέκδοτο με τους πόντιους στο αεροπλάνο:"τι σε νοιάζει κι αν πέσει,δικό σου είναι;" Η τράπουλα,αγαπητοί συμφορουμίτες,έχει ήδη ανακατευτεί και ξαναμοιράζεται απ' τον γκρουπιέρη(=διεθνές κεφάλαιο).Ξεσκαρτάρουν τα μπάζα (τράπεζες κλπ),διογκώνουν τεχνιέντως όλες τις ηλεκτρονικές μεθόδους ελέγχου( κινητή-google/yahoo-microsoft-apple =βλέπε στροφή στην πλατφόρμα Wintel-facebook κλπ...) και προχωρούν ακάθεκτοι σ' αυτό το μέλλον της ανθρωπότητας που είχαν προδιαγράψει. Τράπεζες και μλκς,νούμερα είναι και εύκολα στην διαπραγμάτευση απ' αυτούς που έχουν τον τρόπο.Το καλό είναι ότι δεν τους παίρνει πιά να πεινάσουμε,όχι μόνο γιατί θα φάμε ο ένας τον άλλον,αλλά και γιατί δεν θα επιζήσει -απ' τη σύρραξη που θα επακολουθήσει- πλήθος για έλεγχο.Οπότε τί θα ελέγχουν μετά από ένα πυρηνικό πόλεμο; Just my 2 ?cents... ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΜΠΟΥΡΔΑ....θα αφησω τον Γιαννη να σε σοδιμισει(μαλακα Γιαννη εχεις γαμηθει στις σπουδες και στην ξενιτια για να ερθει ο καθενας να σου πει πως πληρωνεσαι για να κοιμιζεις καποιους στο Ινσομνια, ενα ελληνικο τεχνολογικο σαιτ. ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΨΑΡΑ)
million_voices Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Με το φτωχό μου το μπακαλίστικο μυαλό,καταλαβαίνω ότι "ο καβγάς είναι για το πάπλωμα".Ο μεν LL πληρώνεται για να μας αναλύσει πως πρέπει να μας τον ακουμπάνε,ο δε topic starter μου θυμίζει το ανέκδοτο με τους πόντιους στο αεροπλάνο:"τι σε νοιάζει κι αν πέσει,δικό σου είναι;" Η τράπουλα,αγαπητοί συμφορουμίτες,έχει ήδη ανακατευτεί και ξαναμοιράζεται απ' τον γκρουπιέρη(=διεθνές κεφάλαιο).Ξεσκαρτάρουν τα μπάζα (τράπεζες κλπ),διογκώνουν τεχνιέντως όλες τις ηλεκτρονικές μεθόδους ελέγχου( κινητή-google/yahoo-microsoft-apple =βλέπε στροφή στην πλατφόρμα Wintel-facebook κλπ...) και προχωρούν ακάθεκτοι σ' αυτό το μέλλον της ανθρωπότητας που είχαν προδιαγράψει. Τράπεζες και μλκς,νούμερα είναι και εύκολα στην διαπραγμάτευση απ' αυτούς που έχουν τον τρόπο.Το καλό είναι ότι δεν τους παίρνει πιά να πεινάσουμε,όχι μόνο γιατί θα φάμε ο ένας τον άλλον,αλλά και γιατί δεν θα επιζήσει -απ' τη σύρραξη που θα επακολουθήσει- πλήθος για έλεγχο.Οπότε τί θα ελέγχουν μετά από ένα πυρηνικό πόλεμο; Just my 2 ?cents... το διεθνες κεφαλαιο δεν ειναι ενιαιο ουτε εχει κοινα συμφεροντα, αλλο οι πετρελαιαδες αλλο οι βιομηχανιες κλπ κλπ οι τραπεζες ειναι η ραχοκοκαλια του συστηματος που σημαινει οτι αν δεν μπορουν να επιτελεσουν το ρολο τους (πωληση χρηματος) η αγορα θα παγωσει (οπως παγκοσμια βλεπουμε) με συνεπεια την συνολικη καταρρευση η οποια φυσικα θα επηρεασει περισσοτερο τους απλους καταθετες συμφωνω για τις μεθοδους χειραγωγησης αλλα εδω ανεχομαστε να μας κρατανε σε υπνωση με μη παιδεια
Skia11 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Περι καταθέσεων, για να μην ακούω ότι του καυλώσει του καθένα... http://www.hdgf.gr/info/presentation.htm 5. Καλυπτόμενες και εξαιρούμενες καταθέσεις Όπως ήδη αναφέρθηκε, το σύνολο των τραπεζικών καταθέσεων κάθε δικαιούχου καταθέτη, εφόσον δεν ανήκουν στις κατωτέρω κατηγορίες εξαιρούμενων καταθέσεων, καλύπτεται από το ΤΕΚ μέχρι του ύψους των 20.000 ευρώ.Από την κάλυψη του συστήματος εξαιρούνται οι ακόλουθες κατηγορίες καταθέσεων: 1) καταθέσεις άλλων πιστωτικών ιδρυμάτων στο όνομά τους και για ίδιο λογαριασμό, 2) τίτλοι που αποτελούν στοιχεία των ιδίων κεφαλαίων των πιστωτικών ιδρυμάτων κατά την έννοια της ΠΔ 2587/2007, όπως εκάστοτε ισχύει, 3) καταθέσεις που προέρχονται από συναλλαγές για τις οποίες εκδόθηκε καταδικαστική ποινική απόφαση για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή άλλη παράνομη πράξη, όπως ορίζεται από το Ν. 2331/95, όπως εκάστοτε ισχύει, ή την αντίστοιχη νομοθεσία άλλων κρατών, 4) καταθέσεις των χρηματοδοτικών ιδρυμάτων, κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 11 του Ν. 3601/2007, των ασφαλιστικών εταιριών, καθώς και των οργανισμών συλλογικών επενδύσεων σε κινητές αξίες, 5) καταθέσεις της Κεντρικής Διοίκησης, όπως των Υπουργείων και των αποκεντρωμένων υπηρεσιών των Υπουργείων, 6) καταθέσεις των διοικητικών στελεχών των πιστωτικών ιδρυμάτων, κατά την έννοια του άρθρου 5 παρ. 10 του Ν. 3601/2007, των μελών του Δ.Σ., των μετόχων που κατέχουν άμεσα ή έμμεσα τουλάχιστον το 5% του κεφαλαίου των πιστωτικών ιδρυμάτων, των προσώπων των ελεγκτικών εταιριών που είναι επιφορτισμένα με το νόμιμο έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων των πιστωτικών ιδρυμάτων και των καταθετών που έχουν τις ίδιες ιδιότητες σε άλλες επιχειρήσεις, οι οποίες ελέγχουν άμεσα ή έμμεσα το πιστωτικό ίδρυμα, 7) καταθέσεις συζύγων και τέκνων των καταθετών που αναφέρονται ανωτέρω (περίπτ. 6), καθώς και τρίτων που ενεργούν για λογαριασμό των ως άνω καταθετών, 8) καταθέσεις συνδεδεμένων με το πιστωτικό ίδρυμα εταιριών κατά την έννοια του άρθρου 42ε του κωδ. νόμου 2190/ 1920, όπως ισχύει, 9) διαπραγματεύσιμα πιστοποιητικά καταθέσεων, 10) ομολογίες και τραπεζικά ομόλογα που έχουν εκδοθεί από πιστωτικά ιδρύματα, υποχρεώσεις από αποδοχές συναλλαγματικών και από υποσχετικές επιστολές ή γραμμάτια έκδοσής τους, 11) υποχρεώσεις που προκύπτουν από πώληση τίτλων με ταυτόχρονη συμφωνία επαναγοράς (repos). Η τράπεζα Κρήτης ήταν με το παλιό καθεστώς/νόμο γι' αυτό δεν χάσαν τα λεφτά τους. Υ.Γ. Jimaras σωστός τώρα είδα το post σου.
soturin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Reagan and Thatcher's dream just became a nightmare o ολοκληρωτικός τους καπιταλισμός είχε δυναμική ανάπτυξης η οποία κακά τα ψέματα ήταν υπαρκτή μέσω του ανταγωνισμού αλλά είχε κι ένα όριο. Φλουπ! Πάει η φούσκα...
LL_NEO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Από όσο ξέρω, όσοι είχαν τοποθετηθεί σε προιόντα leeman κλαίνε τα λεφτά τους. Αν πάρουν και ότι πάρουν. Μια τράπεζα δεν έχει ανά πάσα στιγμή ΟΛΑ τα λεφτά των καταθετών/επένδυτών διαθέσιμα. Έλα να σε σοκάρω μια στιγμή. Η Lehmans ως καθαρά επενδυτική τράπεζα δε δεχόταν καταθέσεις πελατών. Αν ήθελες να σου αγοράσουν κάτι ή να διαχειριστούν ένα κεφάλαιο για σένα τους έδινες αριθμό λογαριασμού σε άλλη τράπεζα. Οπότε ποιες καταθέσεις πήγαν περίπατο. Έλεος ρε σεις αν δεν ξέρετε μη λέτε ότι μπούρδα σας κατεβαίνει
kx5 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Όλο αυτό το σκηνικό θυμίζει September 11th. Τότε τα παπαγαλάκια φώναζαν ότι θα ξεκινήσει ο Τρίτος ο μεγάλος. Παπάρια Λογικά όποιοι έκαναν λάθος επενδύσεις ή πήραν δάνειο με κυμαινόμενο τον ήπιαν.
MiltoZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω δεν έχουμε εστιάσει σωστά στις πιθανές συνέπειες και έχουμε κολλήσει στις καταθέσεις και τις μεμονομένες επενδύσεις. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό αλλά ο πληθωρισμός που θα πονέσει την τσέπη μας, και μάλιστα μπορεί να πονέσει πολύ την τσέπη μας.
LL_NEO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Σημείωσε ημερομηνία και ώρα Miltoz συμφωνούμε
elven Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Τα πραγματα ειναι απλα και το ειχα κανει ποστ πριν λιγες μερες. Ο καπιταλισμος τα θελει ολα ιδιωτικα και ελευθερη αγορα χωρις κανενα κρατικο παρεμβατισμο. Απο τη στιγμη λοιπον που η Χ ιδιωτικη τραπεζα κλεινει ας τα λουστει η ιδια και οι πελατες τις που η πλειοψηφια αυτων στηριζουν το συστημα ΩΣ ΕΧΕΙ. Και λεω ως εχει γιατι δεν μιλαω για ανατροπη της δημοκρατιας αλλα για ΕΦΑΡΜΟΓΗ της δημοκρατιας. Κι εγώ πχ ο Έλληνας γιατί να λουστώ τον άκρατο καπιταλισμό;Θα συμφωνούσα μαζί σου αν: 1)Μπορούσα να διαλέξω ποια εταιρία θα μου δίνει ρεύμα ώστε να μην τα σκάω όλα στη ΔΕΗ και το κρατικό μονοπώλιο. 2)Το ίδιο για νερό 3)Να μην είχα υποχρεωτική ασφάλιση 4)Να μην πλήρωνα όλους αυτούς τους υπέρογκους φόρους. Μετά ναι να με αφήσει το κράτος να λουστώ τις επιλογές μου και να με αφήσει να πεινάσω,αλλιώς πρέπει να με σώσει. Τα παραπάνω συμβαίνουν με τον α ή β τρόπο στην Αμερική για αυτό και δεν ψηφίστηκε το σχέδιο και για αυτό αντιδρούν οι πολίτες. Όλα ελεύθερα φίλε και όχι τα 3/4 υποχερωτικά στο κράτος. Και για να μπω στο κομμουνιστικό κλίμα θα πω την δική τους δικαιολογία: Ο καπιταλισμός είναι το τέλειο σύστημα,απλά αυτοί που το εφάρμοσαν-το εφάρμοσαν λάθος.
Absinthe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Αbsinthe better now?? (Ασχετο, αλλα δεν μιλαω για το πως ειναι το χρηματοοικονομικο νταραβερι στο χρηματηστηριο του Λονδινου. Μιλαω για συμπεριφορα προς τον πολιτη. Γιατι εγω ειδα πραγματα που στην Ελλαδα εν μερη τα εχουμε αλλα κανονικα δεν παιζουν στον νεοφιλελευθερισμο. Δεν ξερω κατα ποσο θα ειχα ιατρικη περιθαλψη στην Νεα Υορκη οπως χρειαστηκε στην Αγγλια χωρις να ειμαι ασφαλισμενος και σιγουρα εχουν περισσοτερες παροχες πχ στους αναπηρους αποτι στην Ελλαδα.Ας το αφησουμε αυτο, ειναι απλα σχολιο για το ποσο λαθος θεωρουμε τον καπιταλισμο στην Ελλαδα και σε καποιες αλλες χωρες) btw η Κινα συνεχιζει να εχει κομμουνισμο, το ιδιο και η Βενεζουελα κλπ. Ναι, σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο συστημα αλλα πεστα σε αυτους που κοιμηθηκαν με 1Μ στην Αμερικη και ξυπνησαν με 40χιλ. Το λες μονος σου, οι ελεγκτικοι μηχανισμοι ειναι οχι απλα χρησιμοι αλλα υπεραναγκαιοι. Εμενα αυτο ηταν το προβλημα μου, σε αυτους που φωναζαν καποτε περι απολυτης απουσιας ελεγχου γιατι θα γινουμε ΕΣΣΔ σε 43897534 χρονια. υγ. Οσο για το ιδιο το συστημα, κατσε να δεις βεβαια και μια ωραια αλυσιδα που μπορει να δημιουργησει ο καπιταλισμος και στην Ευρωπη και γελια που θα εχουμε Ρε καιζερ το συστημα υγειας στο νησι ή στη δανια πχ δεν οφειλεται στο οικονομικο συστημα που επικρατει (καπιταλισμος), οσο στο κοινωνικο προσωπο το οποιο εχει η υγεια στη Μ.Βρεταννια. Γενικα, συχνα μπερδευουμε τα οικονομικα συστηματα με τα κοινωνικα. Οχι οτι ειναι παντελως ασχετα αλλα οχι και αρρηκτα συνδεδεμενα. Δηλαδη, οκ και η Ρουμανια ειχε επι Τσαουσεσκου κομμουνισμο αλλα δεν ειχαν το συστημα υγειας που εχει σημερα η καπιταλιστικη Αγγλια και ουτε το κοινωνικο της προσωπο. Απο την αλλη και η Αμερικη εχει καπιταλισμο αλλα το συστημα υγειας της διαφερει παρασαγγας απο αυτο της Αγγλιας (βλεπε σικο). Οποτε εξαρταται οχι τοσο απο το οικονομικο συστημα της εκαστοτε χωρας, αλλα απο την θεληση των κυβερνωντων η κοινωνικη πολιτικη που θα εφαρμοσει το καθε κρατος. Επισης, η Κινα μπορει να εχει κομμουνιστικο κοινωνικο συστημα αλλα οι εταιρειες της καθε αλλο παρα κομμουνιστικες ειναι. Και μην μου πει κανεις οτι και αυτες δεν λειτουργουν με συνθηκες και ορους ελευθερης αγορας. Οσο για την Βενεζουελα που μου ειπες, αν δεν υπηρχαν τα πλουσια κοιτασματα πετρελαιου, οι τυποι δεν θα ειχαν να φανε και θα κλαιγοντουσαν για βοηθεια στη μαμα ρωσια. Τωρα, οσον αφορα αυτο που λες πως αν τελικα σκασει μια ελληνικη τραπεζα (πραγμα το οποιο αυτη τη στιγμη ειναι απιθανο και στο λεω εγκριτα εχοντας στοιχεια λογω δουλειας) και αφου ικανοποιηθουν απαιτησεις και πιστωτες φτασουμε στους καταθετες, σου ειπα πως αναλαμβανει το ΤΕΚ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Σε κομματια ριτειλ οι πιστωτες δεν αφηνονται απο τις κυβερνησεις να χασουν χρηματα. Τωρα σε κομματι ιινβεστμεντ μπανκινγκ τα πραγματα ειναι διαφορετικα, αλλα εκει ηθελες τα και παθες τα. Για αυτο αλλωστε βγηκε και η ΜΙΦΙΝΤ. Και γενικα, αυτο που ειπε ο λλ ειναι σωστο και με προλαβε. Η λεμαν δεν ειχε ριτειλ δραστηριοτητα και αρα κανεις δεν εχασε χρηματα ανυποψιαστος. Τωρα αν ειχαν τζογαρει σε δομημενα ομολογα και δεν μπορεσαν να τα ξεφορτωθουν, αυτο ειναι αλλο θεμα. Καλα, τα λεγομενα του μαγαζατορα ασχολιαστα.
MiltoZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Το βρίσκω ενδιαφέρον για τις ανάγκες της συζήτησης. http://www.protothema.gr/content-arthra.php?id=15042
De@th L0rd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν σόρρυ που επαναφέρω την ηλίθια αυτή ερώτηση αλλά αν κάποιος έχει καταθέσεις άνω των 20.000 ευρώ σε μια τράπεζα πχ όπως η Eurobank και η Εurobank φαληρίσει,θα πάρεις τίποτα πίσω ή θα πηδάς από καμια πολυκατοικία μετά για τους κόπους μιας ζωής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.