axaxouxas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 τι γινεται τωρα ΕΔΩ στο Ελλαδισταν και πως μας επηρεαζει το ολο σκηνικο ?
mynam3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 τι γινεται τωρα ΕΔΩ στο Ελλαδισταν και πως μας επηρεαζει το ολο σκηνικο ? για αρχη οσοι εχουν παρει δανειο με euribor κυμαινομενο την εχουν γ****.......
Absinthe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα καιζερ και οι υπολοιποι. Μη πιστευετε τις εφημεριδες. Η Ελλαδα και η Ευρωπη ειναι σχετικα καλα λογω της Βασιλειας ΙΙ.
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 τι να πω κι εγω ρε παιδια που εχω τα λεφτα μου σε τραπεζα για την οποια εγινε ηδη το μπαμ και την αγοραζει το κρατος. παω να τραβηξω τα λεφτακια μου αυριο
mynam3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 η πτωση του υπαρκτου καπιταλισμου εφθασε..τι ακολουθει? Ερωτηση προβληματισμου
axaxouxas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 η πτωση του υπαρκτου καπιταλισμου εφθασε..τι ακολουθει? Ερωτηση προβληματισμου CHAOS .............
Absinthe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αυριο το πρωί τραβήξτε ότι λεφτά έχετε στις τράπεζες....προτού τα χάσετε....Α και μακρια από citybank διότι σε λίγες μέρες θα δείτε κατάρρευση...(Δουλευω μέσα) Καλο θα ηταν να μη λεγονται τετοια πραγματα και δημιουργειται πανικος ασκοπα. Ετσι δημιουργουνται προβληματα ρευστοτητας.
axaxouxas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 για αρχη οσοι εχουν παρει δανειο με euribor κυμαινομενο την εχουν γ****....... Ηδη εφτασε τα 5,31% Κατσε να δεις ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑ απο τον αλλο μηνα
dali13gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Επιτέλους ένα σωστότερο των σωστών thread στο Insomnia. Μπράβο KaizerSoze. Αν και το κόβω να κλειδώνεται.
Harkon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 τι είναι το euribor κυμαινόμενο; αυτό που κολλάει τώρα; δεν είναι τελική απόφαση; από ναυτεμπορική: "Στην εκτίμηση πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια έγκρισης του αμερικανικού σχεδίου διάσωσης από το Κογκρέσο προέβη ο Δημοκρατικός υποψήφιος την προεδρία των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα."
dali13gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Η πιο ωραία πρόταση που διάβασα τελευταία: "Επιστολή στους συμμάχους των ΗΠΑ για κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος αποστέλλει ο Αμερικανός πρόεδρος" Χαχαχαχαχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης,κατάρευση αναμένεται από την Τράπεζα Πειραιώς, Αττικής, pro bank , marfin, και Εurobank.Η Εθνική στέκει καλά στα πόδια της αλλά όχι για πολύ ακόμα . Το Χρηματιστήριο θα σημειώσει πτώση 5 μονάδες και η πτώση θα συνεχιστεί καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας. Οι μετοχές ιντρακομ , ιντραλοτ και ελληνικά πετρέλαια θα πάρουν την κατρακύλα. Αγοράστε όλοι Μυτιληναίο , Κλωνατέξ , και Οτε για να έχετε σίγουρα τα λεφτά σας καθώς μας περιμένουν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους έντονες. Η θερμ. θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Ταύρος: άνοδος στα οικονομικά και τα επαγγελματικά ενώ μια ευχάριστη έκπληξη στα προσωπικά σας περιμένει στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.... τπτ για το πρωτάθλημα? (all time classic question)
Critter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Τα πραγματα ειναι απλα και το ειχα κανει ποστ πριν λιγες μερες. Ο καπιταλισμος τα θελει ολα ιδιωτικα και ελευθερη αγορα χωρις κανενα κρατικο παρεμβατισμο. Απο τη στιγμη λοιπον που η Χ ιδιωτικη τραπεζα κλεινει ας τα λουστει η ιδια και οι πελατες τις που η πλειοψηφια αυτων στηριζουν το συστημα ΩΣ ΕΧΕΙ. Και λεω ως εχει γιατι δεν μιλαω για ανατροπη της δημοκρατιας αλλα για ΕΦΑΡΜΟΓΗ της δημοκρατιας. Πρεπει να ειναι πολυ αφελης κανεις για να νομιζει οτι υπαρχει εφαρμοσμενη δημοκρατια στο πολιτικο συστημα των συγχρονων καπιταλιστικων χωρων. Τα παντα κινουνται απο στημενες μειοψηφιες που αποσκοπουν στο ωφελος μιας πολυ μικρης ομαδας σε βαρος των πολιτων. Οι Αμερικανοι επειδη ειναι στυγνοι καπιταλιστες πολυ καλα κανανε και απορριψανε το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ (το ειπα σε light εκδοση) σχεδιο. Δεν μπορει να ειναι ιδιωτικα τα κερδη και κρατικες οι ζημιες. Απλη λογικη θελει και αν εισαι καπιταλιστης με @ρχιδια, τα λουζεσε και δεν εφαρμοζεις σοσιαλιστικές πρακτικές με τις οποιες διαφωνεις και μεχρι προτεινος σου σηκωνοτανε η τριχα και μονο που τις ακουγες (ετσι ειναι οι Αμερικανοι με τους σοσιαλιστες - κομμουνιστες). Δεν μπορει ο φορολογουμενος να πληρωνει της μαλακιες του ιδιωτων. Επικειται κραχ ανευ προηγουμενου. P.S: Αρκετοι Αμερικανοι ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ καταψηφισανε το σχεδιο Πολσον. Εδω στην Ελλαδα ποτε ηταν η τελευταια φορα που ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ κυβερνητικος καταψηφισε νομοσχεδιο της κυβέρνησης? Αλλα τι να πεις?Ζωα ειμαστε..ακομα και οι Αμερικανοι που ειναι 10 φορες πιο καπιταλιστες απο εμας, παιρνουν πιο δημοκρατικες αποφασεις απο εμας.
Absinthe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι οκ. Καταλαβετε καποιοι ομως οτι καλως ή κακως δεν ζουμε στην Ελλαδα του 50 και του 60 και πλεον, ελεω παγκοσμιοποιησης ζουμε ολοι σε ενα παγκοσμιο χωριο. Αρα, τα αποτελεσματα της μαλακιας που δερνει το αμερικανικο ινβεστμεντ μπανκινγκ και ΚΥΡΙΩΣ οι ελλειψεις στο αμερικανικο ρεγκουλεισον που αφησαν τον καθε τζογαδορο τρειντερ αντι να ξεκαβλωνει με γουιλιαμ χιλ και μπετεντγουιν, να τζογαρει με τα λεφτα των πενσιον φαντς και να φτιαχνει σιεμοους που τα εχει δει ονειρο το προηγουμενο βραδυ με τρυπια κοβερατζις ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ. Και ναι οκ, ολοι μισουμε τους αμερικανους και θελουμε να βουλιαξει η γαμωηπειρος αφου πρωτα φυγει απο εκει η τζεσικα αλμπα, η αντζελινα και η μιλα με το πρωτο αεροπλανο, αλλα τα πραγματα αυτη τη φορα ειναι αρκετα σοβαρα για να ευχομαστε κραχ λογω συμπλεγματων και κυριως λογω του γεγονοτος οτι τοσο καιρο μας την εδινε που οι αλλοι βγαζανε αεριτζιδικα φραγκα ενω εμεις παιρναμε μισθο και πληρωναμε φμυ. Φυσικα και ο κεινς δεν ειχε απολυτο δικιο και τελικα ισως οι μονεταριστες να μην ηταν τοσο βλακες οσο ολοι νομιζαν, οποτε ναι καποιες φορες αυτο το γαμωκρατος πρεπει να κανει κατι για να σωσει την κατασταση. Στην περιπτωση τωρα του σχεδιου πολσον αυτα τα λεφτα προερχονται απο αποθεματικο που εχει δημιουργηθει απο τις τραπεζες μεσω εισφορων σε λογαριασμο στη φεντ για κατι τετοιες περιπτωσεις οποτε δεν ειναι και τοσο "λεφτα των πολιτων". Αλλα και τετοια να ηταν, εσεις τι νομιζετε? Τα λεφτα που διακυβευονται και τα κεφαλαια που εχουν απομειωθει ποιων ειναι? Των πλουσιων? Αυτοι εχουν λακισει προ πολλου και πινουν ντραι μαρτινι στο μπαλι σερφαροντας στο λαπτοπ τους και γελωντας με τους αδαεις. Και δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι σημερα το νομοσχεδιο καταψηφιστηκε γιατι οι ψηφισαντες ειχαν πολιτικη συνειδηση και θελησαν να τιμησουν την ψηφο του κοσμακη που τους εξελεξε, ετσι? Καταψηφιστηκε για τον ιδιο λογο που καταψηφιζονται και τα διαφορα σχεδια νομου στις Βρυξελλες απο τα δικα μας ευρωπαικα καμαρια. Γιατι δε συνεφερε καποιο λομπι και γιατι δεν αυτο δεν τα εσταξε. υγ: πλιζ ρε τζιμαρα, μην το αγγιξεις αυτο το τοπικ. και εσυ ρε ομνι.
KaizerSoze Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Αυριο το πρωί τραβήξτε ότι λεφτά έχετε στις τράπεζες....προτού τα χάσετε....Α και μακρια από citybank διότι σε λίγες μέρες θα δείτε κατάρρευση...(Δουλευω μέσα) Δεν παιζει να γινει, ειναι σαν το bandwidth των κινητων. Οι τραπεζες δεν εχουν ετοιμες τις καταθεσεις μας-σοβαρα, ετσι εγινε το κραχ στην Αμερικη το 20 Absinthe για το "τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα". Φιλε μου, εγινε καπιταλιστικη μαλακια σε νεοφιλελευθερη οικονομια?Μην μου πεις για λαμογια και για υψηλα ρισκα γιατι θα σου πω οτι αν ο Σταλιν δεν την ειχε δει Τσαρος και αν ο Καστρο δεν καυλωνε με το πιστολι του τοτε και ο κομμουνισμος μια χαρα συστημα ειναι γιατι ο φασισμος που εβγαινε ηταν καθαρα θεμα των παπαρηδων που ηταν στην κεφαλη της εξουσιας Λοιπον, αποδειχτηκε οτι η πλεον φιλελευθερη οικονομια εκλασε μεντες απο λαμογια απο τυχη απο λαθος χειρισμους οτι θες πες. Δεν με απασχολει αυτο. Απλα ναι, μου την εσπαγε που τα Αμερικανια κοροιδευανε τους Κινεζους γενικα και τωρα που τα Κινεζονια εχουν μαζεψει το μεγαλυτερο ρευστο του πλανητη, εχουν εξαγορασει δανεια χωρων και της Αμερικης και ολοι θα δουλευουμε για τους Κινεζους περνουν τα @@ τους Και φυσικα καταλαβαινω τον Παγκοσμιο κινδυνο και περιμενω και κανα πολεμο οπου ναναι. ΑΛΛΑ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ, δεν εχω κλεισει τα 30 ακομα και εχω βαρεθει ολες αυτες τις πιπες, θα παρω την γυναικα μου και θα παω πανω στο σπιτι στο βουνο να κοιταω απο ψηλα εσας και την μιζερια σας γιατι ειμαι ο Χουλκ. Απλα σιχαθηκα τοσα χρονια να με κοροιδευουν μπροστα στα ματια μου με το κωλοσυστημα και δεν πιστευα αυτα που ακουγα και χαιρομαι που σκαει σαν καρπουζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.