Προς το περιεχόμενο

Φατε τον νεοφιλελευθερο καπιταλισμο σας ...τωρα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σου τα δίνω εγώ και μου δίνεις 12.000 μέχρι τέλους του χρόνου...είσαι?

Μπράβο ρε μάγκα!!!!!! Εγώ θα πουλήσω σε 5 χρόνια. Τότε στα δίνω. Θα έχεις πολύ καλύτερη απόδοση από το ταμιευτήριο!!!!

Δημοσ.
Αχ να είχα τώρα 10.000 ευρώ!!!!

Να και κατι στο οποιο συμφωνω μαζι σου. Εγω εχω βαλει στοχο τα 10?. Μολις παει 10 που δεν αργει απότι φαίνεται θα τσιμπησω καμμια 500αρια κομματια τουλαχιστον...... και σε 5 χρονια τα λεμε.

Δημοσ.
Να και κατι στο οποιο συμφωνω μαζι σου. Εγω εχω βαλει στοχο τα 10?. Μολις παει 10 που δεν αργει απότι φαίνεται θα τσιμπησω καμμια 500αρια κομματια τουλαχιστον...... και σε 5 χρονια τα λεμε.

Αυτή τη φορά θάναι περισσότερο.Βάλε 10 χρόνια,νάσαι μέσα.Τη Δευτέρα πάω για αγορά.

Δημοσ.
Αυτή τη φορά θάναι περισσότερο.Βάλε 10 χρόνια,νάσαι μέσα.Τη Δευτέρα πάω για αγορά.

Αυτο δεν το ξερεις. Για παραδειγμα μετα το 99 το χρηματιστηριο κατεβηκε σιγα σιγα στις 1000 μοναδες.Τωρα βλεπουμε οτι μεσα ενα 1 χρονο εχει πεσει απο τις 5400 στις 1600 και εχει συμπαρασυρει και εταιριες διαμαντια. Αν κάνεις τις σωστες επιλογες μπορεις να δικαιωθεις και σε λιγοτερο απο 5 χρονια. Απλα θελει προσοχη και γνώση.

Δημοσ.
Αυτο δεν το ξερεις. Για παραδειγμα μετα το 99 το χρηματιστηριο κατεβηκε σιγα σιγα στις 1000 μοναδες.Τωρα βλεπουμε οτι μεσα ενα 1 χρονο εχει πεσει απο τις 5400 στις 1600 και εχει συμπαρασυρει και εταιριες διαμαντια. Αν κάνεις τις σωστες επιλογες μπορεις να δικαιωθεις και σε λιγοτερο απο 5 χρονια. Απλα θελει προσοχη και γνώση.

08-99=10 χρονάκια....:devil:

Σωστές επιλογές;Στο Ελληνικό χρηματιστήριο;:lol:

Ναι,έχεις δίκιο,πρέπει να έχει κάποιος γνώσεις.:eek:

Δημοσ.

Μας τα τρώει ο πληθωρισμός και δεν το καταλαβαίνετε

Τζιμάραςς αν είναι να τα πάρεις σε πέντε χρόνια (καταρχήν δεν ξέρεις πόσα θα πάρεις) τότε γιατί να τα ρισκάρεις στον τζόγο του χρηματιστηρίου? Κλείστα 1 χρόνο, αγόρασε ομόλογα και θα βγεις κερδισμένος…

Το κυριότερο…δεν ξέρουμε που θα σταματήσει ο κατήφορος…θα συμφωνούσα μαζί σου αν μου το έλεγες μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχόμενης πτώσης και σταδιακής και σταθερής ανάκαμψης …κάτι πήγε να γίνει αυτές τις μέρες με τις εξαγγελίες στο Παρίσι αλλά πάλι κατρακύλησε…όσοι αγόρασαν πριν μια βδομάδα την πάτησαν

Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι?Με ποια λογικη ανεβαινει το $$ απο τις αρχες της κρισης????

Πες τωρα την τρωει η Ευρωπη, αλλα γιατι ανεβαινε το γαμωνομισμα οταν πηδιοντουσταν τα πραγματα στην Αμερικη?

Δημοσ.

Πες τωρα την τρωει η Ευρωπη, αλλα γιατι ανεβαινε το γαμωνομισμα οταν πηδιοντουσταν τα πραγματα στην Αμερικη?

Οι αμερικανοι ελεγχουν το πετρελαιο,,,για αυτο μπουκαραν στο ιρακ...

Παρατηρησε την αρνητικη συσχετιση που υπαρχει στις τιμες του πετρελαιου και στην αξια του δολαριου...δηλαδη οταν ακριβαινει πολυ το πετρελαιο το δολλαριο πεφτει ενω οταν πεφτει το πετρελαιο το δολλαριο ανεβαινει;)

Δημοσ.
Οι αμερικανοι ελεγχουν το πετρελαιο,,,για αυτο μπουκαραν στο ιρακ...

Παρατηρησε την αρνητικη συσχετιση που υπαρχει στις τιμες του πετρελαιου και στην αξια του δολαριου...δηλαδη οταν ακριβαινει πολυ το πετρελαιο το δολλαριο πεφτει ενω οταν πεφτει το πετρελαιο το δολλαριο ανεβαινει;)

Αυτό που λες δεν έχειο καμία λογική και καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Το πετρέλαιο πέφτει γιατί έρχεται ύφεση άρα μειωμένη ζήτηση. Οι τιμές του πετρελαίου που ακούμε εξάλλου είναι συμβόλαια που αφορούν μελλοντική παραγωγή.

-----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 09 : 40 : 25-----

Το δολλάριο ανεβαίνει γιατί ενώ η φσωλιά που θα φάνε είναι μεγαλύτερη, η ανάκαμψη προβλέπεται να είναι πιο γρήγορη από ότι στην Ευρώπη και έχουν να προσβλέπουν και στις εκλογές του Νοεμβρίου ενώ στην Ευρώπη δεν περιμένουμε και κάποια αλλαγή ιδιαίτερη.

Δημοσ.
08-99=10 χρονάκια....:devil:

Σωστές επιλογές;Στο Ελληνικό χρηματιστήριο;:lol:

Ναι,έχεις δίκιο,πρέπει να έχει κάποιος γνώσεις.:eek:

Δεν ειναι 1999-2008. Εσυ μετρας λαθος γιατι το πας απο ακρη σε ακρη. Δεν μπορεις να μετρας απο την αρχη μιας πτωσης μεχρι την αρχη της άλλης πτωσης. Πρεπει να μετρας απο την αρχη της ανοδου μεχρι το τελος της ίδιας ανοδου ή εν πασει περιπτωσει την αρχη της πτώσης. Ειναι κατι σαν τους οικονομικους κύκλους.

Για παραδειγμα σε αυτο που λεω να κανω εγω, θα αγορασω στην αρχη της ανόδου (δηλαδη στο τελος της πτωσης που αυτο ειναι κοντα στο να έρθει...καπου στις 1000-1200 μοναδες το υπολογιζω)) και θα πουλησω ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ στην ανοδο (οχι στο τέλος). Δεν μπορω ουτε να αγορασω στην κατωτερη αυτε να πουλησω στην ανωτερη. Συγκεκριμενα η Εθνικη ειχε 9? το 2001 και οχι το 99 (το 99 ητανε στο pick της). Το 2001 λοιπον αρχισανε να αγοραζουν οι θεσμικοι. Στο φασμα των 36-45? ήτανε πέρισυ το 2007. Στ0 φάσμα των 30-36 ητανε το 2006. Επομενως 2001-2006 ειναι 5 χρονια που δωσανε ανοδο πανω απο 300%. Άρα σε βάθος 5 χρόνων μια αποδοση 300% ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητική.

Και ναι, να προσθεσω οτι εκτος απο γνωση θελει ορθολογιστικη εκτιμηση και ΣΩΣΤΗ στατιστικη ανάλυση του παρελθόντος.

Δημοσ.
Αυτό που λες δεν έχειο καμία λογική και καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Δε θα κατσω να διαφωνησω με σενα ουτε με νοιαζει τι λεει ο καθε τυχαιος στο ιντερνετ,οπως εσυ.

Ειναι αποψη μου και οποιος θελει τη σκεφτεται.

Δε θα κατσω τωρα να σου αποδειξω την αρνητικη συσχετιση ισοτιμιας δολαριου-ευρω (ως προς το δολαριο) και τιμης βενζινης. και να σου πω ολα τα στατιστικα στοιχεια περι ισοτιμιας ευρω-δολαριου-γιεν κτλ

Θεωρησε αυτα που λεω εκτος πραγματικοτητας...

Οσο για την εξηγηση που δινεις παρακατω..no comment...αφου η ψσωλια ηταν μεγαλη και λογω εκλογων θα ανακαμψει γρηγορα η αμερικη...

Δυστυχως δε διαβαζουν ινσομνια και kwsm και οι ευρωπαιοι ηγετες να κανουν εκλογες και να ανακαμψει η οικονομια...for the butch...

Το πετρέλαιο πέφτει γιατί έρχεται ύφεση άρα μειωμένη ζήτηση. Οι τιμές του πετρελαίου που ακούμε εξάλλου είναι συμβόλαια που αφορούν μελλοντική παραγωγή.

Το δολλάριο ανεβαίνει γιατί ενώ η φσωλιά που θα φάνε είναι μεγαλύτερη, η ανάκαμψη προβλέπεται να είναι πιο γρήγορη από ότι στην Ευρώπη και έχουν να προσβλέπουν και στις εκλογές του Νοεμβρίου ενώ στην Ευρώπη δεν περιμένουμε και κάποια αλλαγή ιδιαίτερη.

Δημοσ.

Έχουμε λοιπόν ένα αγαθό που αποτιμάται σε δολλάρια και η τιμή του διαμορφώνεται ημέρα με την ημέρα.

Όταν λοιπόν ανεβαίνει η ισοτιμία του δολλαρίου σε σχέση με τα άλλα νομίσματα παγκοσμιώς, το πετρέλαιο που διαπραγματεύεται σε δολλάρια πέφτει. Όταν η ισοτιμία πέφτει, η τιμή του πετρελαίου ανεβαίνει.

Nobel prize economics ftw.

Πες μας τώρα γιατί πέφτει η τιμή του πετρελαίου και γιατί ανεβαίνει η ισοτιμία του δολλαρίου, χωρίς αυτά τα δύο να έχουν εξήγηση το ένα το άλλο. Δε μπορεί να είναι και τα δύο αίτια και αιτιατά του ίδιου προβλήματος συγχρόνως.

BTW, it's KWSN_Men

Δημοσ.
Έχουμε λοιπόν ένα αγαθό που αποτιμάται σε δολλάρια και η τιμή του διαμορφώνεται ημέρα με την ημέρα.

Όταν λοιπόν ανεβαίνει η ισοτιμία του δολλαρίου σε σχέση με τα άλλα νομίσματα παγκοσμιώς, το πετρέλαιο που διαπραγματεύεται σε δολλάρια πέφτει. Όταν η ισοτιμία πέφτει, η τιμή του πετρελαίου ανεβαίνει.

Nobel prize economics ftw.

Πες μας τώρα γιατί πέφτει η τιμή του πετρελαίου και γιατί ανεβαίνει η ισοτιμία του δολλαρίου, χωρίς αυτά τα δύο να έχουν εξήγηση το ένα το άλλο. Δε μπορεί να είναι και τα δύο αίτια και αιτιατά του ίδιου προβλήματος συγχρόνως.

BTW, it's KWSN_Men

Ρε φιλε δε θα κατσω να σου αναλυσω τωρα τι παιζει...

Μια απαντηση εδωσα σε μια ερωτηση που εκανε το παιδι.Ουτε ειπα κατι διαστημικο ουτε κατι φοβερο.Οσοι ασχολουνται τα ξερουν αυτα...δε παω για βραβειο νομπελ...

Ασχολησου εσυ με advanced οικονομικες αναλυσεις με παραμετρους ποιος εφαγε μεγαλυτερη ψσωλια και ποιος κανει εκλογες και ασε με εμενα να λεω τα εκτος πραγματικοτητας...

http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=13.03.2005,id=53848152

Δημοσ.

Μου αρέσει που το link που δίνεις, γράφει αυτό που λέω.

Ορισμένοι πάντως αναλυτές επιμένουν πως η άνοδος του πετρελαίου επηρεάζεται ελάχιστα από το δολάριο διότι δεν είναι στενό υποκατάστατο του πράσινου νομίσματος όπως π.χ. ο χρυσός. Η αύξηση της τιμής του βαρελιού οφείλεται, λένε, στα θεμελιώδη στοιχεία της αγοράς πετρελαίου, δηλαδή στο νόμο της προσφοράς και της ζήτησης. Αν πάντως κάποιος συγκρίνει τα διαγράμματα δολαρίου και πετρελαίου δεν θα παρατηρήσει μια ακριβώς αντίστροφη σχέση, συμπληρώνουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...